ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

27 April, 2023 - 20:48

Categories: 

Ο Σρέντερ αρνήθηκε να αναλάβει άμεσα τον Ολυμπιακό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον Ολυμπιακό, όσον αφορά το νευραλγικό ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας. Με την περίπτωση του Ολλανδού Άλφρεντ Σρέντερ να βρίσκεται στο επίκεντρο. Στην συνάντηση που είχε ο 50χτονος προπονητής  με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων ζήτησε από τον Σρέντερ να αναλάβει άμεσα την ομάδα και να την κοουτσάρει στα τελευταία ματς του φετινού πρωταθλήματος. Ο ίδιος αρνήθηκε και είπε πως δεν θέλει από τώρα, αλλά το συζητάει από τις 15 Μαΐου και έπειτα όταν και ολοκληρώνεται η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ακόμα πάντως δεν υπάρχει συμφωνία και θα υπάρξει και νέο ραντεβού των δύο ανδρών, πιθανότατα και μέσα στην ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση είναι για διετές συμβόλαιο και η πρόταση οικονομικά καλύπτει τον Ολλανδό προπονητή. Βέβαια, έχει ζητήσει και ο ίδιος ορισμένες συγκεκριμένες ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να πει το τελικό «ναι».

Σε κάθε περίπτωση η περίπτωσή του βρίσκεται σε καλό δρόμο και το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θέλει να υπάρξει άμεσα συμφωνία και να τρέξει την ομάδα από τώρα, δείχνει και την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον 50χρονο κόουτς.

 

Ο Άλφρεντ Σρέντερ είναι ένας προπονητής με πολλές παραστάσεις στην καριέρα του καθώς ήταν πρώην τεχνικός της Χόφενχαϊμ, πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Βελγίου με την Κλαμπ Μπριζ, ενώ φέτος ήταν στον πάγκο του Άγιαξ έως τον Ιανουάριο.

Ο Σρέντερ κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα, όπως είναι ο Έρικ Τεν Χαχ στον Άγιαξ, ο Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στη Χόφενχαϊμ.

Ομάδα: