ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

29 April, 2023 - 04:31

Categories: 

Mεταδόσεις SL, Grand Prix στο Αζερμπαϊτζάν σε ΑΝΤ1 και ANT1+ και τελικός του κυπέλλου Γαλλίας στο Action 24!

Έχοντας ως αποκλειστικό προορισμό την COSMOTE TV, τα playoffs της Stoiximan Super League επιστρέφουν και αυτήν την εβδομάδα με διπλούς αγώνες, οι οποίοι θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό τον φετινό πρωταθλητή.

 

Ειδικότερα, για την 7η αγωνιστική των playoffs το ενδιαφέρον μονοπωλεί το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στους πρωτοπόρους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με τον νικητή να βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο. Η «σέντρα» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα δοθεί την Κυριακή 30/4 στις 20.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 2HD. Την ίδια ώρα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν από το COSMOTE SPORT 3HD και την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο ΝΠΣ.

Το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνει, επίσης, τους αγώνες Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννενα, (Σάββατο 29/4, 19.15, COSMOTE SPORT 1HD) και Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (Σάββατο 29/4, 19.15, COSMOTE SPORT 2HD) που διεξάγονται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playouts του πρωταθλήματος.

Εκπομπή «Super League Sportshow» (Κυριακή 30/4, 18.00, COSMOTE SPORT 1HD) παρ: Λ. Μπαλάφας/ Ε. Παπαδοπούλου

Εκπομπή «Super League Sportshow Λεπτό προς Λεπτό» (Κυριακή 30/4, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD) παρ: Μ. Τσώχος

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (Κυριακή 30/4, 20.00, COSMOTE SPORT 2HD) περ. Κ. Ψάρρας/Σχόλιο: Β. Σαμπράκος

Ολυμπιακός-Βόλος ΝΠΣ (Κυριακή 30/4, 20.00, COSMOTE SPORT 3HD) περ. Α. Παλομπαρίνι

Εκπομπή «Super League Sportshow» (Κυριακή 30/4, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD) παρ: Γ/Θαναηλάκης/ Στ. Αβραμίδης

Playouts, 5η Αγωνιστική

Εκπομπή «Pregame Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα» (Σάββατο 29/4, 18.30, COSMOTE SPORT 1HD) παρ: Στ. Αβραμίδης

Εκπομπή «Pregame Παναιτωλικός-Λεβαδειακός» (Σάββατο 29/4, 18.30, COSMOTE SPORT 2HD) παρ; Τ. Χριστοφοράκης

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 29/4, 19.15, COSMOTE SPORT 1HD) περ: Σ. Κωσταβάρας

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (Σάββατο 29/4, 19.15, COSMOTE SPORT 2HD) περ: Μ. Τσόχος

Εκπομπή «Postgame Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα» (Σάββατο 29/4, 21.15, COSMOTE SPORT 1HD)  περ: Σ. Κωσταβάρας

Εκπομπή «Postgame Παναιτωλικός-Λεβαδειακός» (Σάββατο 29/4, 21.15, COSMOTE SPORT 2HD) ) παρ; Τ. Χριστοφοράκης

H Super League στα Novasports

Mε την σειρά τους, τα κανάλια Novasports θα μεταδώσουν την Κυριακή (30/4/20.00) για τα play-offs την αναμέτρηση ΠΑΟΚ -΄Αρης, σε περιγραφή Γ. Πάγκου και το Σάββατο (29/4 19.15) τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης - Λαμία σε περιγραφή Μ. Κατσαφάδου και Ατρόμητος -ΟΦΗ, σε περιγραφή Ι. Πρίντεζη.

Μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού εντός και εκτός Ευρώπης στην Cosmote TV

 

Ντέρμπι περιλαμβάνει και η 32η αγωνιστική της Serie A. Το Σάββατο 29/4 τα φώτα θα στραφούν στο «Ολίμπικο» και στην πολυαναμενόμενη συνάντηση ανάμεσα στη Ρόμα, του Ζοζέ Μουρίνιο με τη Μίλαν (19.00, COSMOTE SPORT 3HD). Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα και βρίσκονται 2 μόλις πόντους μπροστά από την Ίντερ, η οποία υποδέχεται τη 2η της βαθμολογίας Λάτσιο. Tο σφύριγμα της έναρξης στο «Τζουζέπε Μεάτσα» θα δοθεί το μεσημέρι της Κυριακής 30/4 (13.30) και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 3HD.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα «ταξιδέψουν» και στα γήπεδα της Πορτογαλίας για την 30η αγωνιστική της Liga Portugal Bwin, καθώς και σε αυτά της Αγγλίας (Sky Bet EFL Championship – 45η αγωνιστική). Επιπλέον, όπως κάθε εβδομάδα, οι τηλεθεατές θα δώσουν ραντεβού με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μαζί με την Αλ Νασρ ρίχνεται στη μάχη της 24ης αγωνιστικής της Roshn Saudi League.

Μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού εντός και εκτός Ευρώπης στη ΝOVA

Οι λάτρεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικό θέαμα από τα καλύτερα πρωταθλήματα και μάχες τίτλου! Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League, όλα τα φώτα στρέφονται στο ντέρμπι τίτλου Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η εμβόλιμη αγωνιστική ενώ θα ακολουθήσει η 34η αγωνιστική με αμφίρροπα παιχνίδια με τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλο και τις εκπομπές «Premier League Kick Off» και «Premier League The Show» με τον Γιώργο Λιώρη. 

Στη Bundesliga δεσπόζουν οι αγώνες Μπάγερν – Χέρτα και Μπόχουμ - Ντόρτμουντ ενώ στη LaLiga Santander έχουμε διπλή αγωνιστική και το ενδιαφέρον στρέφεται στα παιχνίδια Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα, Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα – Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης - Αλμερία. Στη Ligue 1 ξεχωρίζει ο αγώνας Παρί Σεν Ζερμέν – Λοριάν, ενώ στην Ιταλία, θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Coppa Italia με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να είναι στο ντέρμπι Ίντερ – Γιουβέντους, αλλά και στον άλλο αγώνα, Φιορεντίνα - Κρεμονέζε. Αγωνιστική δράση και αμφίρροπα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα και σε, Eredivisie, 2.Bundesliga, LaLiga SmartBank ενώ στο Βέλγιο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, Croky Cup, Μαλίν – Αντβέρπ, ενώ η εκπομπή «Matchday Live» με τον Αποστόλη Λάμπο θα καλύψει όλη τη δραστηριότητα του Σαββάτου. 

To Κύπελλο Γαλλίας φτάνει στην κορύφωσή του, το Σάββατο 29 Απριλίου, στις 22:00, live στο ACTION 24

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας έρχεται αποκλειστικά στο ACTION 24, το Σάββατο 29 Απριλίου, στις 22:00 το βράδυ.Ναντ και Τουλούζ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο και μία χρυσή θέση στα βιβλία του γαλλικού ποδοσφαίρου.Το σκηνικό θα είναι γνώριμο. Το επιβλητικό Σταντ Ντε Φρανς του Παρισιού.

Η Ναντ, κάτοχος του θεσμού, στοχεύει στην επανάληψη του περυσινού της θριάμβου. Τότε είχε επικρατήσει με 1-0 της Νις με γκολ του αρχηγού της Λουντοβίκ Μπλας. Του ίδιου ανθρώπου, δηλαδή, που την έστειλε στον τελικό μιας και ο 25χρονος μέσος πέτυχε το γκολ της αναμέτρησης με τη Λιόν στα ημιτελικά στέλνοντας τα «Καναρίνια» στον τελικό.

Από την άλλη η φιλόδοξη Τουλούζ του Χάρη Τσιγγάρα επιθυμεί διακαώς το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της. Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στους Τεφεσέ από τον ΠΑΟΚ, έχει ήδη γνωρίσει το συναίσθημα του να κατακτάς το εγχώριο Κύπελλο μιας και μετράει δύο Κούπες με τους Θεσσαλονικείς. Η εμπειρία αυτή, δεν υπάρχει σε αφθονία στα αποδυτήρια της Τουλούζ, γεγονός που κάνει τον Τσιγγάρα σημαντικό για τον προπονητή του.

Νάντ εναντίον Τουλούζ, λοιπόν, στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας το Σάββατο 29 Απριλίου, ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις 22:00 το βράδυ.

Σαράντα λεπτά πριν την σέντρα, μη χάσετε, και την αφιερωματική εκπομπή για το μεγάλο ματς, «Ο δρόμος για τον τελικό».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα και μέσω του καναλιού το ACTION 24 στο YouTube, στο ακόλουθο Link: https://www.youtube.com/watch?v=Rexv30-2B38.

Οι κορυφαίες διοργανώσεις της ONE FC στις μαχητικές τέχνες είναι στο Novasports!

H ONE FC, ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς των μαχητικών τεχνών έρχεται στο Novasports με δυο από τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις του! Τα ONE Friday Fights και ONE Fight Night έρχονται από αυτή την Παρασκευή 28 Απριλίου, σε απευθείας μετάδοση από τη Μπανγκόκ με τους  καλύτερους μαχητές ΜΜΑ να αγωνίζονται με στόχο την παραδοσιακή επιχρυσωμένη ζώνη. Οι διοργανώσεις της ONE FC με τις υψηλού επιπέδου παραγωγές, βρίσκονται από το 2020 στη λίστα με τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα με βάση την τηλεοπτική τους δυναμική και την αφοσίωση του κοινού τους με τους αγώνες να μεταδίδονται σε 170 χώρες από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές πλατφόρμες του κόσμου!

Το ONE Friday Fights διεξάγεται κάθε Παρασκευή μεσημέρι και θα μεταδίδεται Live από την εμβληματική αρένα Lumpinee Boxing Stadium της Ταϊλάνδης με μερικούς από τους καλύτερους μαχητές Muay Thai στον κόσμο αλλά και ανερχόμενους αστέρες. Πρεμιέρα την Παρασκευή 28/4 στις 15:30 στο Novasports5 σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου.

Το ONE Fight Night διοργανώνεται κάθε μήνα, διεξάγεται σε prime time ώρες Αμερικής και συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι αστέρες στη βιομηχανία των μαχητικών τεχνών των ΗΠΑ, διεθνή ταλέντα και γίνεται τουλάχιστον ένας αγώνας παγκόσμιου τίτλου. Οι λάτρεις των εντυπωσιακών τεχνών ΜΜΑ, κάθε Παρασκευή στις 15:00 θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν στο Novasports5 το εβδομαδιαίο magazino ONE FC Weekly, το οποίο παρουσιάζει μερικούς από τους πιο επιδέξιους πολεμικούς αθλητές του πλανήτη στους πιο δυνατούς αγώνες τους καθώς και ένα ταξίδι στο παρελθόν, προβάλλοντας εμβληματικές μάχες των τελευταίων ετών.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Το 4ο Grand Prix στο Αζερμπαϊτζάν έρχεται αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ANT1+

Στους δρόμους του Μπακού, στην πίστα του «BAKU CITY CIRCUIT» θα διεξαχθεί την Κυριακή, 30 Απριλίου, στις 14:00 ο 4ος αγώνας του πρωταθλήματος της Formula 1. Την Παρασκευή 28 Απριλίου και το Σάββατο 29 Απριλίου, θα μεταδοθούν αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+ οι ελεύθερες και οι κατατακτήριες δοκιμές των μονοθέσιων που θα καθορίσουν τη γραμμή της εκκίνησης, ενώ το Σάββατο 29 Απριλίου το 1ο Sprint Race της χρονιάς θα μεταδοθεί ζωντανά στις 16:30 και από τον ΑΝΤ1.  

Κατατακτήριες δοκιμές και για το Sprint!

Από αυτόν τον αγώνα θα εφαρμοστεί μία καινοτομία που αφορά στη διαδικασία του Sprint. Η αλλαγή που θα δούμε για πρώτη φορά στην F1 προβλέπει την κατάργηση των ελεύθερων δοκιμών (Free Practice 2) του Σαββάτου και την αντικατάστασή τους από μία ανεξάρτητη περίοδο κατατακτήριων δοκιμών, που θα καθορίζει τη σειρά εκκίνησης του αγώνα Sprint, που θα διεξάγεται μετά από λίγες ώρες την ίδια ημέρα!

Οι κατατακτήριες δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή θα είναι εκείνες που θα καθορίσουν μόνο τη σειρά εκκίνησης του αγώνα της Κυριακής, που δεν θα επηρεάζεται στο εξής από την κατάταξη του Sprint. Ουσιαστικά, οι εξελίξεις του Σαββάτου θα αφορούν μόνο εκείνη την ημέρα και δεν θα επηρεάζουν τον βασικό αγώνα. Αυτό έχει στόχο να κάνει τους οδηγούς πιο επιθετικούς στο Sprint, καθώς δεν θα ανησυχούν πως ένα λάθος μπορεί να καταστρέψει και τον αγώνα τους την Κυριακή. Εξάλλου, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά σετ ελαστικών για τον αγώνα Sprint από εκείνα που έχουν στη διάθεσή τους για τις ελεύθερες δοκιμές, τις κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα της Κυριακής.

Η διαδρομή στην πρωτεύουσα των Αζέρων κινείται γύρω από τους Πύργους της φωτιάς (Flame Towers) και το παλιό κάστρο. Αν και είναι η 7η φορά που θα γίνει αγώνας στο Μπακού, κανείς δεν έχει κερδίσει δυο φορές εκεί: Φερστάπεν (2022), Πέρεζ (2021), Μπότας (2019), Χάμιλτον (2018), Ρικιάρντο (2017), Ρόσμπεργκ (2016).

Η διαδρομή των 6km περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη ευθεία του πρωταθλήματος μήκους 2.2km, όπου αναμένεται να δούμε πολλά προσπεράσματα με τη βοήθεια του DRS. Η δύναμη της υβριδικής μηχανής παίζει κυρίαρχο ρόλο, όπως και η σταθερότητα στο φρενάρισμα. Τα φρεναρίσματα από 350km/h στο τέλος της ευθείας θα είναι σίγουρα εντυπωσιακά, ενώ εξόδους, συγκρούσεις και διακοπές επιφυλάσσουν τα στενά της παλιάς πόλης που δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα για θεατές και τηλεθεατές. Πέρυσι οι Red Bull έκαναν το 1-2 σ’ έναν αγώνα που έκρυβε δράμα για τις Ferrari. Μπορεί φέτος να συμβεί το αντίθετο; Στη διάθεση όλων των ομάδων θα βρίσκονται οι πιο μαλακές γόμες της γκάμας C3, C4, C5 και είναι σχεδόν βέβαιο ότι το αυτοκίνητο ασφαλείας θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Για πρώτη φορά στο Μπακού θα έχουμε δυο αγώνες, καθώς το Σάββατο θα διεξαχθεί Sprint Race 17 γύρων χωρίς αλλαγές και με κομμένη την ανάσα. Ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1, Πάνος Σεϊτανίδης, θα μας μεταφέρει το κλίμα από τα paddock και τα pit

Η εκπομπή «Formula 1 Show» την Κυριακή θα ξεκινήσει μια ώρα νωρίτερα στις 13:00 στο ΑΝΤ1+, στην οποία, μεταξύ άλλων, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη του Μικ Σουμάχερ, δοκιμαστή της Mercedes. Στην παρουσίαση της εκπομπής και στις μεταδόσεις θα βρίσκονται ο Τάκης Πουρναράκης, ο Κώστας Λεώνης και η Μαρία Θωμά για την lifestyle προσέγγιση της F1!  Η εκπομπή «Formula 1 Show» θα συνεχιστεί και μετά το τέλος του αγώνα σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, με highlights, ανάλυση των κρίσιμων φάσεων, της στρατηγικής των ομάδων, απευθείας συνδέσεις με τα paddock στο Μπακού, τους αγώνες της F2 κ.ά.

Καλεσμένος στη μετάδοση του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Μπίζας, F1 editor στο περιοδικό Car and Driver.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ 4ου GRAND PRIX ΣΕ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΑΝΤ1+

ANT1, ANT1+

Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 16:30 το 1ο Sprint Race της χρονιάς και την Κυριακή 30 Απριλίου στις 14:00 το 4ο Grand Prix της Formula 1, έρχονται αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Λάβετε θέσεις!

28/4

F1

FP1

12:30 – 13:30

ANT1+

28/4

F1

Qualifying

16:00 – 17:00

ANT1+

29/4

F1

Sprint Shootout

11:30 – 12:30

ANT1+

29/4

F2

Sprint Race

14:00 – 14:50

ANT1+

29/4

F1

Sprint Race

16:30 – 17:30

ANT1, ANT1+

30/4

F2

Feature Race

10:25 – 11:30

ANT1+

30/4

F1

Formula 1 Show

13:00

ANT1+

30/4

F1

Race

14:00

ANT1, ANT1+

30/4

F1

Post-Race

Με τη λήξη του αγώνα

ANT1, ANT1+

Ένα «Σπίτι με το MEGA» σαν παλιό σινεμά!

Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 21:00 θα απολαύσουμε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο. Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Μάκη Δελαπόρτα σε μία βραδιά πλημμυρισμένη από τη λάμψη, τη μαγεία και τα αξέχαστα τραγούδια μίας εποχής που δεν θα φύγει ποτέ από την καρδιά μας.

Εκλεκτοί καλεσμένοι ανεβαίνουν στη σκηνή και μας μεταφέρουν πίσω στον χρόνο για να θυμηθούμε την «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, τότε που αγαπημένοι ηθοποιοί με τις απολαυστικές ατάκες και τα υπέροχα τραγούδια τους έγραφαν ανεξίτηλη Ιστορία.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και αγαπημένοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου τιμούν τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου με την παρουσία τους σε αυτό το μοναδικό και τόσο νοσταλγικό μουσικό αφιέρωμα. Η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Φωτεινή Δάρρα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Καρακάση, η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και η Τάνια Τρύπη ντύνουν με τις υπέροχες φωνές τους τα τραγούδια που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Η Άννα Φόνσου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Ελένη Καστάνη αποκαλύπτουν στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστα περιστατικά από εκείνη την εποχή.

Μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και αξέχαστα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει έρχεται το Σάββατο 29 Απριλίου στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA».

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Την Κυριακή 30 Απριλίου στις 07:45, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα...

-Η νέα εκπομπή “Colpo Grosso” κάνει πρεμιέρα στο ΑΤΤΙCA TV. Κάθε Παρασκευή, 22:00 με 24:00, ο Γιάννης Μπασκάκης και ο Ιάσωνας Σχινάς Παπαδόπουλος, ακτινογραφούν την εβδομάδα που φεύγει και αναζητούν τις προεκτάσεις των εξελίξεων...

-Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον ταλαντούχο ηθοποιό Χρήστο Πλαΐνη, αλλά και δύο ανερχομένους πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Αριανούτσο και την Χριστίνα Μαθιουλάκη, αυτή την Κυριακή 30 Απριλίου, τα μεσάνυχτα στο OPEN, σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις...

-Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον σπουδαίο λυράρη και ερμηνευτή Βασίλη Σκουλά παρουσιάζει «Η αυλή των χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου και τον Χρήστο Νικολόπουλο, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στις 10 το βράδυ, στην ΕΡΤ2...

-Την Κυριακή 30 Απριλίου 2023, το Kosmos γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Τζαζ από το πρωί έως το βράδυ με αφιερώματα, μία συναυλία-ντοκουμέντο και πολλή τζαζ...

-O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν το ταξίδι τους στην όμορφη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 30 Απριλίου στις 17:45 στο OPEN...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com