ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 May, 2023 - 19:57

Categories: 

«Μετέωροι» στην ΑΕΚ Τζαβέλλας και Άμραμπατ

Δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό στην ΑΕΚ για το μέλλον των Γιώργου Τζαβέλλα και Νόρντιν Άμραμπατ, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα που έμοιαζε σαν αποχαιρετιστήριο μήνυμα ήταν λογικό να θεωρηθεί ως «αντίο» δεδομένου του ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.

 

Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει τίποτα το οριστικό, τόσο για το μέλλον του Έλληνα διεθνή στόπερ, όσο και για τον Νόρντιν Άμραμπατ και αμφότερες οι υποθέσεις θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς.

 

Όπως και στην περίπτωση του Τζαβέλλα, έτσι και σε αυτή του έμπειρου Μαροκινού μεσοεπιθετικού, το συμβόλαιό του εκπνέει, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση για το αν θα συνεχίσουν ή όχι και την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ.

 

Ο Άμραμπατ σε δηλώσεις του μετά τον τελικό είχε τονίσει πως θα πρέπει πρώτα να κάνει μια συζήτηση με την οικογένειά του προκειμένου να δει τι θα συμβεί.

Ομάδα: