ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 May, 2023 - 15:32

Categories: 

Υποστολή σημαίας στον Παναθηναϊκό! Τέλος κι επίσημα ο Κουρμπέλης

 

 

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αναφέρει με νόημα ο θυμόσοφος λαός μας. Το συγκεκριμένο απόφθεγμα, φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο επί σειρά ετών αρχηγός του «Τριφυλλιού» αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τους «Πράσινους».

Η πλευρά του διεθνούς μέσου δεν  αποδέχτηκε τελικά την προσφορά που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες οικονομικές απολαβές, ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να ανακοινώσει σήμερα (31/05) το αντίο ανάμεσα στις δύο πλευρές, ευχαριστώντας παράλληλα τον διεθνή μέσο και έως τώρα αρχηγό του για την προσφορά του στην ομάδα.

 

Πλέον, ο Κουρμπέλης είναι ελεύθερος να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του… τύχη, με την Τράμπζονσπορ να ενδιαφέρεται πολύ... ζεστά, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι μπορούσε και επίτασσε η λογική από την πλευρά του για να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Με τους «πράσινους» να προχωρούν πάντως τον προγραμματισμό τους, ο οποίος περιλαμβάνει την εξεύρεση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στο 6 και στο 8, θα είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του 29χρονου χαφ και προορίζεται για βασικός!

Αναλυτικα η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της μετά από 6,5 χρόνια με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Δημήτρης αποκτήθηκε το Δεκέμβριο του 2016 από τον Αστέρα Τρίπολης και έγινε αμέσως βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού, όντας ένας από τους αρχηγούς του μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Στις 12 Δεκεμβρίου του 2020, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, που τον κράτησε εκτός δράσης για 14 μήνες. Επανήλθε τον Φεβρουάριο του 2022 και συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι και το τέλος της φετινής περιόδου.

Συνολικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε τις 174 συμμετοχές (οι 149 στο πρωτάθλημα), πέτυχε 8 γκολ, πανηγύρισε το Κύπελλο του 2022 και χρίστηκε διεθνής, έχοντας παίξει 30 φορές με την Εθνική ομάδα.

Τον ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του».

 

Ομάδα: