ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Λάζαρος Γκουγιάννος

22 June, 2023 - 12:05

Categories: 

Τριπλή ανταλλαγή ανάμεσα σε Celtics, Wizards και Grizzlies

Ύστερα το χθεσινό trade που έστειλε τον Bradley Beal στους Suns και τον Chris Paul στους Wizards, ένα ακόμα trade πραγματοποιήθηκε σήμερα το οποίο περιλαμβάνει τρεις ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, oι Wizards αποτελούν και πάλι μέρος της ανταλλαγής, στέλνοντας τον Kristaps Porzingis στους Celtics, ενώ οι Celtics δέχτηκαν με τους Grizzlies να τους παραχωρήσουν τον Marcus Smart. Οι Wizards πήραν από τους Grizzlies, τον Tyus Jones αλλά και το pick νούμερο 25 για το σημερινό Draft.

Ουσιαστικά, οι Celtics έδωσαν μόνο τον Smart για να πάρουν έναν ψηλό ο οποίος μπορεί να τους βοηθήσει και επιθετικά και αμυντικα με το μόνο θέμα να είναι οι τραυματισμοί που συχνά αντιμετωπίζει ο Λεττονός center. Οι Grizzlies, μετά την φυγή του Dillon Brooks, πήραν ένα guard ο οποίος θα βοηθήσει αμυντικά και στην συνέχεια, θα αποτελέσει σημαντική ανάσα πίσω από τον Ja Morant. Τέλος, οι Wizards όπως και στο trade με τον Beal, δεν πήραν αρκετά για το παίχτη που έδωσαν και πλέον μένει να δούμε τι έχει στο μυαλό της η ομάδα από την πρωτεύουσα και τι κινήσεις θα κάνει στο σημερινό Draft με το όγδοο pick.

 

 

Διοργάνωση: