ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

3 August, 2023 - 23:23

Categories: 

O Φαμπιάνο χάρισε την πρόκριση στον Άρη

Ο Αρης αφού... ξόδεψε ένα ημίχρονο, ξύπνησε στο 2ο και με το γκολ – λύτρωση του Φαμπιάνο, επικράτησε 1-0 της Αραράτ και πήρε το εισιτήριο για τον Γ' προκριματικό γύρο του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου.

 

Κάπως έτσι, η ομάδα του Τόλη Τερζή πήρε την αγχωτική πρόκριση και πάει για να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου, η οποία και σαφώς είναι πολύ πιο υψηλό εμπόδιο από τους Αρμένιους, αλλά όχι και ανυπέρβλητο!

Πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στους Ουκρανούς και ρεβάνς στο Βουκουρέστι, με τον Τερζή να γνωρίζει πως πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα, αλλά και να κρατάει την καλή αμυντική λειτουργία, όπως και την εξαιρετική εμφάνιση του… game changer, Σαβέριο.

 

Ομάδα: