ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Σπύρος Παράσχης

17 September, 2023 - 00:22

Categories: 

Μαγική Μπαρτσελόνα, έστησε πάρτι με «καλεσμένη» την Μπέτις!

Απολαυστική και νοσταλγική η Μπαρτσελόνα, που συνέτριψε σαν σε περίπατο με 5-0 την Ρεάλ Μπέτις στην Βαρκελώνη και ανέβηκε - έστω και προσωρινά - στην κορυφή της Λα Λίγκα.

Οι παίκτες του Τσάβι μπήκαν με διάθεση στο παιχνίδι και έπαιξαν δημιουργικό ποδόσφαιρο, με τα γκολ να μην αργούν να έρθουν. Στο 25', ο Φέλιξ πέρασε αμυντικό και τερματοφύλακα και σκόραρε από δύσκολη γωνία, ανοίγοντας, παράλληλα, «λογαριασμό» με την φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Στο 32', ο Κρίστενσεν έκοψε στα δύο την άμυνα της Μπέτις με υπέροχη μπαλιά και ο Λεβαντόφσκι δεν λάθεψε, διπλασιάζοντας το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Οι Καταλανοί δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι ούτε στο δεύτερο μέρος και «φιλοδώρησαν» τους φιλοξενούμενους με άλλα τρία γκολ.

Στο 62', ο Φεράν Τόρες με έξυπνη εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ πριν κοπάσουν καλά οι πανηγυρισμοί, ο Ραφίνια διεύρυνε κι άλλο το προβάδισμα, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 66'.

Τέλος, στο 81', ήταν σειρά του Κανσέλο να βρει δίχτυα για πρώτη φορά με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Αφού πρώτα ταλαιπώρησε τον προσωπικό του αντίπαλο, έγραψε το τελικό 5-0 με ιδανικό τελείωμα.

Στους 13 βαθμούς πλέον η Μπαρτσελόνα μετά από πέντε αγώνες, θα περιμένει την αυριανή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σοσιεδάδ για να μάθει αν θα παραμείνει στην κορυφή και μετά το πέρας της αγωνιστικής.