ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).

22 September, 2023 - 02:11

Με το δεξί ο Άλιμος!

Αφού ξεπέρασε το αρχικό... σοκ, στην παρθενική του εμφάνιση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της υδατοσφαίρισης, ο Αλιμος κατάφερε -έστω και με μεγάλη δυσκολία- να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στον 1ο προκριματικό όμιλο του Champions League γυναικών, επικρατώντας 11-9 της γερμανικής Σπαντάου στη Βουδαπέστη.

Απέναντι στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ, το συγκρότημα από τα νότια προάστια της Αθήνας δεν έπιασε καλή απόδοση, αλλά δύο ξεσπάσματα αποδείχθηκαν αρκετά για να του δώσουν τη νίκη. Για να πάρει την πρόκριση για τους «16», πάντως, θα χρειαστεί να παίξει σαφώς καλύτερα αύριο (22/9), όταν είναι και η πιο κρίσιμη ημέρα, με τον αγώνα απέναντι στη Φερεντσβάρος (12:45) και τον «εμφύλιο» με τη Γλυφάδα (20:45).

Εξαιρετικά αγχωμένη στο ξεκίνημα, η ομάδα του Πάνου Βέργου βρέθηκε να χάνει 3-0 και 5-2, δευτερόλεπτα πριν τελειώσει η πρώτη περίοδος, με τη διεθνή Νεοζηλανδή Εμερσον Χάουτον να έχει πετύχει τέσσερα γκολ. Στη συνέχεια, ο Αλιμος βελτίωσε αθσθητά την άμυνά του και, με σερί 4-0 και πρωταγωνίστριες τη Μάουντ Μέγκενς και τη Μελίνα Καρυπίδου, πέρασε μπροστά 8-6 στο τρίτο οκτάλεπτο. Η γερμανική ομάδα «απάντησε» με δύο συνεχόμενα γκολ στο τελευταίο λεπτό της τρίτης περιόδου και πήρε ξανά προβάδισμα 9-8 με τη Γκέσα Ντάικε, στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφυγε οριστικά με τρίτη ποινή η Κούλχαας. Παραταύτα, με ακόμη ένα τέρμα της Μέγκενς κι ένα της Τσιμάρα ο Αλιμος ξαναπήρε «κεφάλι» και η Αλεξάνδρα Ασημάκη διαμόρφωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα το τελικό 11-9.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Σπαντάου): 5-3, 1-3, 2-2, 1-3

Η σύνθεση του Αλίμου: Τζούρκα, Μέγκενς 5, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελ. Καρυπίδου 3, Χαλδαίου, Ασημάκη 2, Ηρώ Καρυπίδου, Κούλχαας, Μαργ. Μπιτσάκου, Τσιμάρα 1, Κοντογιάννη, Αρχοντάκη

πηγή amna.gr