ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Σπύρος Παράσχης

3 October, 2023 - 00:24

Categories: 

«Ξεμπούκωσε» στο ντέρμπι η Τσέλσι

Φως στο τούνελ για την Τσέλσι! Μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων, επικράτησε με 0-2 της Φούλαμ στο ντέρμπι του Δυτικού Λονδίνου και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική «ανάσα».

Οι παίκτες του Ποτσετίνο είχαν όρεξη στα πρώτα λεπτά και έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στο 10', με τον Μούντρικ να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Οι «μπλε» είχαν να σκοράρουν στην Πρέμιερ Λιγκ από τις 25 Αυγούστου, αλλά πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά!

Στο 18', ο Κόλγουιλ είδε την κίνηση του Μούντρικ, του πέρασε την μπάλα και εκείνος την κατέβασε και την έστειλε στο βάθος της εστίας του Λένο, σημειώνοντας, έτσι, το πρώτο του επίσημο γκολ με την φανέλα των Λονδρέζων.

Πριν καν καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους. Στο 19', ο Ριμ έκανε «δώρο» την μπάλα στον Πάλμερ και εκείνος σέρβιρε στον Μπρόγια, με τον Αλβανό φορ να τελειώνει ιδανικά την φάση.

Το δεύτερο μέρος είχε κι αυτό καλό ρυθμό με εκατέρωθεν φάσεις. Οι «μπλε» έφτασαν εκατοστά από το τρίτο γκολ στο 63', όταν ο Μάατσεν σημάδεψε το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί ευκαιρίες, αλλά ο Σάντσες ήταν σε ετοιμότητα οπότε χρειάστηκε να επέμβει.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με οκτώ πόντους, αλλά η νίκη θα κάνει σίγουρα καλό στις τάξεις της Τσέλσι, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με αρκετά «ντέρμπι».