ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Σπύρος Παράσχης

7 October, 2023 - 00:30

Categories: 

Ισοπαλία σαν ήττα για Γκλάντμπαχ και Μάιντς

Με ένα απολαυστικό παιχνίδι ξεκίνησε η έβδομη αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, όπου Γκλάντμπαχ και Μάιντς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Το ματς είχε καλό ρυθμό και αρκετές εκατέρωθεν φάσεις, με τις δύο αντιπάλους να θέλουν εμφανέστατα τους τρεις βαθμούς. Αυτή που προηγήθηκε πρώτη ήταν η Γκλάντμπαχ με την κεφαλιά του Νόιχαους στο 22'.

Πριν όμως κοπάσουν καν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με μια «βολίδα» του Γκρούντα μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 24', με το 1-1 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Η Μάιντς πίεσε περισσότερο μετά την ανάπαυλα και έφερε τούμπα το ματς στο 75', όταν ο Μπάρκοκ δεν σταμάτησε πουθενά και πλάσαρε τον Νικολά για να κάνει το 1-2.

Η Μπορούσια, όμως, δεν το έβαλε κάτω και κατέφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 89' χάρι στο εκπληκτικό σουτ του Σκάλι. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Το αποτέλεσμα θα φανεί περισσότερα σαν ήττα για την Μάιντς, που αγνοεί ακόμη την νίκη και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με δύο βαθμούς. Ούτε στην Γκλάντμπαχ θα είναι απολύτως ευχαριστημένοι, βέβαια, αφού απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.