ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

15 October, 2023 - 19:56

Categories: 

Δια πυρός και σιδήρου ο Ολυμπιακός λύγισε την ΑΕΚ

Η εντός έδρας ήττα από τη Μπαρτσελόνα πλήγωσε τον Ολυμπιακό, οι τραυματισμοί και η απουσία σημαντικών παικτών του ροτέισον (Γουίλιαμς-Γκος, ΜακΚίσικ, Σίκμα) συνεχίζει να προβληματίζει τον Γιώργο Μπαρτζώκα εν όψει της πρώτης διαβολοβδομάδας στη EuroLeague και ο εντός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ Betsson για τη 2η αγωνιστική της Basket League ήταν ένα σαραντάλεπτο που στον Πειραιά ήθελαν να βγάλουν χωρίς άλλα προβλήματα. Δεν το κατάφεραν, τουλάχιστον όπως ήλπιζαν. Νίκησαν τους κιτρινόμαυρους με 79-71, αλλά έδειξαν και πάλι ότι είναι σημαντικά καταπονημένοι, σωματικά και πνευματικά.

 

Ο Τόμας Γουόκαπ, ο Κώστας Παπανικολάου κι ο Άλεκ Πίτερς ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ, ο Λαρεντζάκης ακολούθησε, με τον Μπαρτζώκα να δίνει ανάσες και περιορισμένα λεπτά στους Μιλουτίνοβ - Φαλ εν όψει των αγώνων με Αρμάνι Μιλάνο και Παρτίζαν. Πολύ μαχητική η ΑΕΚ, πλήρωσε το γεγονός ότι πίσω από τον καταπληκτικό Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (23 πόντοι) δεν είχε άλλον για να την τραβήξει στο σκοράρισμα στο ντεμπούτο του κακού Μπεν ΜάκΛεμορ και του θετικού Εμφιόντου Καμπενγκέλε.

 

19-11 οι πόντοι από τα λάθη του αντιπάλου, 40-22 οι πόντοι στη ρακέτα, 13-15 οι πόντοι από δεύτερες ευκαιρίες, 8-17 οι πόντοι στον αιφνιδιασμό, 28-48 οι πόντοι από τους αναπληρωματικούς, 19-23 τα φάουλ, 17-26 οι βολές με τον Ολυμπιακό να πετάει οκτώ στα σκουπίδια και την ΑΕΚ έξι. Όλα αυτά σε έναν αγώνα που ξεκίνησε με 18 λεπτά καθυστέρηση εξαιτίας προβλήματος στα χρονόμετρα του γηπέδου.

Ομάδα: