ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Σπύρος Παράσχης

30 October, 2023 - 00:17

Categories: 

Με στόφα πρωταθλήτριας πήρε τον πόντο η Νάπολι

Αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο ημίχρονο, η Νάπολι έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Μίλαν στο «Μαραντόνα».

Οι «Ροσονέρι» έδειχναν πιο ορεξάτοι στο ξεκίνημα του αγώνα και το πρώτο μέρος ανήκε στον Ολιβιέ Ζιρού, με τον Γάλλο φορ να σκοράρει όπως αυτός ξέρει καλύτερα.

Στο 22', ο Πούλισιτς τον βρήκε με ωραία σέντρα και ο Ζιρού σκόραρε από κοντά με το κεφάλι, ενώ στο 31', διπλασίασε τα τέρματα του με τον ίδιο τρόπο, αυτή την φορά από σέντρα του Καλάμπρια.

Οι «Παρτενοπέι», όμως, δεν το 'βάλαν κάτω και γύρισαν στο παιχνίδι. Στο 50', ο Πολιτάνο μείωσε με μία όμορφη προσωπική ενέργεια και στο 63', ο Ρασπαντόρι έφερε το ματς στα ίσα, μετά από «κομπίνα» των συμπαικτών του σε στημένη μπάλα.

Παρά το γεγονός ότι έμειναν με δέκα στο 89', λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Νατάν, οι Ναπολιτάνοι παραλίγο να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά ο Μανιάν είπε όχι στον Κβαρατσέλια στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ισοπαλία άφησε την Μίλαν στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ. Στους 18 βαθμούς και στην τέταρτη θέση η Νάπολι που παραμένει ζωντανή στην υπεράσπιση του περσινού της «Σκουντέτο».