ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

26 November, 2023 - 22:45

Categories: 

Ψυχωμένος Άρης καθήλωσε τον Παναθηναϊκό!

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής επικρατώντας με 2-0 του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού και τον υποχρέωσε στην δεύτερη φετινή του ήττα. Παράλληλα με αυτή τους την επιτυχία οι Θεσσαλονικείς έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου, αφού επέτρεψαν στους έτερους διεκδικητές Ολυμπιακό – ΑΕΚ να μειώσουν στον ένα βαθμό (σ.σ. 28 έναντι 27) και τον τέταρτο ΠΑΟΚ μόλις στους δύο!

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε την ξεκάθαρη πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος. Με τον Μπερνάρ να αναλαμβάνει την μπαγκέτα της οργάνωσης του παιχνιδιού και τον Τσέριν να δίνει ισορροπία στις γραμμές οι «πράσινοι» ήλεγχαν την κυκλοφορία επιχειρώντας να «τρυπήσουν» την καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Στο 10’ χάθηκε η πρώτη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Μπερνάρ να εκτελεί τον Κουέστα να κάνει λάθος έξοδο και τον Μπράμπετς να διώχνει κόρνερ.

Στο 21’ χάθηκε η σπουδαιότερη φάση για τους φιλοξενούμενους. Τρομερή ενέργεια του Βέρμπιτς και πανέξυπνη κάθετη πάσα στον Ιωαννίδη, ο σέντερ φορ του «τριφυλλιού» βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουέστα που απέκρουσε σωτήρια.

 

Προβάδισμα με Μορόν από ολέθριο λάθος του Μπρινιόλι

Προϊόντος του χρόνου ο Άρης κέρδισε μέτρα και άρχισε να ελέγχει το ματς. Και αφού στο 28’ έπειτα από λάθος του Κώτσιρα, το σουτ του Παναγίδη υποχρέωσε τον Μπρινιόλι σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ, στο 43΄ο Άρης άνοιξε το σκορ μ’ ένα αναπάντεχο τρόπο. Έπειτα από λάθος απόκρουση του Μπρινιόλι ο οποίος πήγε να διώξει, ο Μορόν πίεσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ένα γκολ σε κομβικό χρονικά σημείο που τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών του Άκη Μάντζιου.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να πάρει τα ηνία του αγώνα αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν αποκτήσει ψυχολογία και ο κόσμος τους … είχε μπει δυναμικά στην εξίσωση. Η πίεση των παικτών του Γιοβάνοβιτς ήταν αναιμική, αφού έβρισκε σε τοίχο και αυτό ο Άρης το εκμεταλλεύθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο.

Σε μία από τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις της η ομάδα του Μάντζιου ζευγάρωσε τα τέρματά της. Στο 72’ ο Μορόν αφού βγήκε στην κόντρα , πλάσαρε με  τον Μπρινιόλι να αποκρούει, αλλά στην εξέλιξη της φάσης με υπέροχο πλασέ ο Μενέντες έκανε το 2-0.

 

Ομάδα: