ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

12 March, 2024 - 03:39

Categories: 

Βραδιές C.L στην Cosmote TV, το ρεκόρ του ERTFLIX και η νέα τηλεοπτική "στέγη" του Γ. Αρναούτογλου!

Τα τελευταία εισιτήρια για τους προημιτελικούς του UEFA Champions League «σφραγίζονται» στα γήπεδα της COSMOTE TV, με 4 σπουδαίους αγώνες ρεβάνς να είναι προγραμματισμένοι το διήμερο 12-13/3. Τον παλμό των εξελίξεων θα μεταφέρει η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT με πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Το 1-1 του πρώτου αγώνα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Νάπολι. Στη ρεβάνς της Βαρκελώνης (Τρίτη 12/3, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K) οι «Μπλαουγκράνα» καλούνται να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει στα προημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2020. Στον άλλον αγώνα της Τρίτης 12/3 (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), η Πόρτο μετά τη νίκη με 1-0 στην Πορτογαλία, θα επιχειρήσει να διατηρήσει το προβάδισμα απέναντι στην Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα. 

Την Τετάρτη 13/3, η Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας ηττηθεί με 1-0 στην αναμέτρηση του Μιλάνο, θα επιδιώξει να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Ίντερ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K). Την ίδια ώρα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) Ντόρτμουντ και PSV Αϊντχόφεν θα λύσουν τις διαφορές τους στο «Signal Iduna Park» μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Τις δύο μέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο θα βρίσκεται στη διάθεση των τηλεθεατών πριν και μετά τη λήξη των ματς (21.00 & 00.05, COSMOTE SPORT 1HD), με πλούσιο ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις με τους αγωνιστικούς χώρους, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα. Επίσης, η εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» (Τρίτη 12/3 με τον Πάνο Μάλαμα, Τετάρτη 13/3 με τον Μιχάλη Τσόχο) θα προσφέρει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλους τους αγώνες του διημέρου (22.00, COSMOTE SPORT 1HD). 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του διημέρου 12-13/3:

Τρίτη 12/3

Εκπομπή UEFA Champions League Show (21.00, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ: Μ. Τσόχος / Β. Σαμπράκος

Εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» (22.00, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ: Π. Μάλαμας

Μπαρτσελόνα-Νάπολι (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K) Περ: Σ. Κωσταβάρας

Άρσεναλ-Πόρτο (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) Περ: Μ. Τσόχος

Εκπομπή UEFA Champions League Show (Τετάρτη 13/3, 00.05, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ: Μ. Τσόχος / Β. Σαμπράκος

Τετάρτη 13/3

Εκπομπή UEFA Champions League Show (21.00, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ: Μ. Τσόχος / Β. Σαμπράκος

Εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» (22.00, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ: Μ. Τσόχος 

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ίντερ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K) Περ: Α. Παλομπαρίνι

Ντόρτμουντ-PSV Αϊντχόφεν (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) Περ: Στ. Αβραμίδης

Εκπομπή UEFA Champions League Show (Πέμπτη 14/3, 00.05, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ: Μ. Τσόχος / Β. Σαμπράκος

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ΑΝΤ1

Με ιδιαίτερη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη σημαντική εμπειρία και τον επαγγελματισμό του, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον ΑΝΤ1. Ο χαρισματικός παρουσιαστής θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι των αγαπημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων του σταθμού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και «The 2Night Show».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με το διαχρονικό ταλέντο του, θα βάλει την υπογραφή του και σε ένα νέο ταξιδιωτικό project του ΑΝΤ1, αφήνοντας και πάλι το δικό του μοναδικό αποτύπωμα στην ψυχαγωγία της ελληνικής τηλεόρασης.

Νέο ρεκόρ θεάσεων τον Φεβρουάριο στο ERTFLIX

Νέο ρεκόρ θεάσεων σημείωσε τον Φεβρουάριο το ERTFLIX, αποδεικνύοντας ότι η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ «φορτώνει» διαρκώς εκτός από νέα προγράμματα και νέους φανατικούς φίλους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της NPAW Video Analytics, η μέση ημερήσια θέαση έφτασε τον Φεβρουάριο τις 525.000 (από 520.000 τον Ιανουάριο), ενώ η αύξηση σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2023 ξεπέρασε το 72%, (οι ημερήσιες επισκέψεις ήταν 305.000), στοιχείο που καταδεικνύει ότι το ERTFLIX έχει μπει πλέον σε άλλη… πίστα!

Συνολικά, τον Φεβρουάριο του 2024, οι θεάσεις έφτασαν τις 15.249.800, έναντι 8.587.826 τον Φεβρουάριο του 2023!

Ενδιαφέρον έχουν οι δημοφιλέστερες εκπομπές, σειρές και ταινίες. Σύμφωνα με τις καταγραφές της NPAW, τα προγράμματα με τα περισσότερα «κλικ» ήταν οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ «Η παραλία», «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», και ακολουθούν η ελληνική δραματική ταινία «Λούγκερ», η σειρά μυθοπλασίας «Ηλέκτρα» και η κωμωδία «Λάρισα εμπιστευτικό».

Στα ξένα προγράμματα, πρώτα σε θεάσεις ήρθαν οι αστυνομικές σειρές «Αστρίντ και Ραφαέλ» και «Fallen», και ακολουθούν η σειρά μυστηρίου «Limetown», η ψυχολογική σειρά «Εννέα άγνωστοι» και η βραβευμένη με δύο EMMY σειρά «The Night Μanager».

Tα εν οίκω...

Πέθανε ο Σταύρος Βρανάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Σταύρου Βρανά, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως χθες, Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024, σε ηλικία 60 ετών.

Ο Σταύρος Βρανάς γεννήθηκε στη Χαραυγή Κοζάνης το 1964. Τη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1983 στην εφημερίδα «Ακρόπολις». Από το 1984 έως το 1990 εργάστηκε ως αθλητικός συντάκτης στην «Αθλητική Ηχώ». Παράλληλα απασχολήθηκε στην «Ελεύθερη Γνώμη» και στην «Ελεύθερη Ώρα». Στη συνέχεια, εργάστηκε στην εφημερίδα «Καλημέρα», τον Ρ/Σ «Ράδιο Α», στην ΕΡΤ, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο του «ΑΝΤΕΝΝΑ», στον Ρ/Σ «Flash», τον Τ/Σ «Seven» ενώ από το 2001 ήταν συντάκτης ύλης και στη συνέχεια αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Espresso».

Ο Σταύρος Βρανάς υπήρξε ένας δημοσιογράφος με πολλές ικανότητες και εμπειρία στο αθλητικό ρεπορτάζ και στη σύνταξη. Ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του και η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Ήρεμος χαρακτήρας και ευγενικός, «έφυγε» αναπάντεχα από κοντά μας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγό του, συνάδελφο Έλενα Σολωμού και τα δυο πολυαγαπημένα τους παιδιά, τον Πάρη και τον Πάνο και αποχαιρετά τον συνάδελφο στο τελευταίο του ταξίδι.

Τα στοιχεία της κηδείας του συναδέλφου θα γίνουν γνωστά με νεώτερη ανακοίνωση.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Μέτρια νούμερα σημείωσε ο αγώνας του Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας της Formula 1, που μεταδόθηκε σε μαγνητοσκόπηση στον ΑΝΤ1 στις 11 το βράδυ του Σαββάτου. Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος είχε μέσο όρο 6,4% στο σύνολο και 7,4% στο «δυναμικό κοινό»...

-Το πρωί της Δευτέρας σήμανε συναγερμός στον ΑΝΤ1 εξαιτίας ενός τηλεφωνήματος που δέχθηκαν στα στούντιο Κάπα για τοποθέτηση βόμβας. Εκείνη την ώρα, στον αέρα του καναλιού ήταν “Το Πρωινό” και διεκόπη η μετάδοση. Αμέσως οι Αρχές προχώρησαν σε εκκένωση του κτιρίου και οι εργαζόμενοι αποχώρησαν, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι ενδελεχείς έλεγχοι...

- H Μαρίνα Σάττι φαίνεται πως έχει προκαλέσει αίσθηση στους Eurofans, με το «Ζάρι» να μετράει ήδη περισσότερα από 650.000 streamings στο Spotify και 3,5 εκατομμύρια views στο YouTube. h Μαρίνα Σάττι βρίσκεται σταθερά εδώ και μέρες στη 14η θέση με ανοδικές τάσεις...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com