ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 April, 2024 - 21:54

Categories: 

«Κλώτσησε» βαθμούς ο Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης» (1-1)

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά αντεπίθεσης του προς τον τίτλο απώλεσε ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης παίζοντας ψυχωμένα και με τον Κουέστα να κατεβάζει τα ρολά, κατάφερε να κρατήσουν στο 1-1 τους «ερυθρόλευκους» που ήταν ανώτεροι αλλά σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους!

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αυτοθυσία στο ματς και με MVP τον Ισπανό τερματοφύλακα τους που είχε 7 αποκρούσεις πήραν τον βαθμό, τον οποίο και πανηγύρισαν έντονα στο φινάλε.  Χαμένη ευκαιρία να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, που είχε  δοκάρι με τον Ιμπόρα σο 26΄ και να μειώσει από την πρώτη δυάδα, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει την πρώτη του ισοπαλία στον πάγκο των Πειραιωτών.

Ο Άρης προηγήθηκε στο 48’ έπειτα από λάθος του Ντόη σε μία φάση όπου υπάρχει υποψία φάουλ, με τον Μορόν. Ο Ολυμπιακός όμως έβγαλε αμέσως αντίδραση και στο 53’ ισοφάρισε το ματς με τον Μαρτίνς. Με τους «ερυθρόλευκους» να μην παίρνουν αυτή τη φορά βοήθειες από τις αλλαγές, αφού ιδιαίτερα ο Ποντένσε δεν κατάφερε να προσφέρει παρότι πήρε προσπάθειες.

 

Ομάδα: