ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

14 May, 2024 - 19:04

Categories: 

Σλούκας: «Μεγαλύτερη δικαίωση ότι βρισκόμαστε στο Final-4»

 

Ο Κώστας Σλούκας χαρακτήρισε επιτυχία την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four μετά από τόσα χρόνια ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει ως μεγαλύτερη δικαίωση το συγκεκριμένο επίτευγμα, τονίζοντας παράλληλα ότι θα μπορούσε να είναι στην πρώτη (καλύτερη) πεντάδα της EuroLeague αντί για τη δεύτερη.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το πριμ που έδωσε στο σταφ: «Ήταν κάτι προσωπικό. Καλύτερα μείνει μεταξύ μας. Προφανώς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μας βοηθάνε πίσω από την σκηνή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».

 

Για το ότι είναι ομάδα: «Η σφραγίδα μας ότι είμαστε ομάδα είναι το γεγονός πως προκριθήκαμε στο Final-4. Αν δεν είσαι ομάδα, δεν έχεις χημεία, δεν βρίσκεσαι στο Final-4. Βλέπετε ότι είναι ένα πολύ κλειστό κλαμπ τα τελευταία χρόνια και είναι επιτυχία που μπαίνει… σφήνα ο Παναθηναϊκός».

 

Για το ότι ψηφίστηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας: «Είναι μεγάλη συζήτηση. Προφανώς και θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη. Είναι μία διάκριση που με κάνει πολύ χαρούμενο. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, το άγχος, η πίεση, όλα αυτά είναι μια ανταμοιβή και αποζημίωση προσωπική. Μεγαλύτερη αποζημίωση δεν υπάρχει από την πρόκριση στο Final-4. Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση».

 

Ομάδα: