ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

15 May, 2024 - 22:25

Categories: 

«Ντόρτια» τίτλου για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον ... χλωμό Παναθηανίκό!

 

Ένας ΠΑΟΚ με ψυχή και καρδιά Πρωταθλητή πραγματοποίησε επίδειξη ισχύος συντρίβοντας με 4-1 τον Παναθηναϊκό και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα προσπερνώντας την ΑΕΚ που την ίδια ώρα γνω΄ριζε την ήττα στο Φάληρο με 2-0 από τον Ολυμπιακό

Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του Παναθηναϊκού και με το 4-1 έκανε το 3Χ3, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας -αφήνοντας τον αντίπαλό του τέταρτο- και πάει καρφί για τίτλο

Ο Ζίβκοβιτς σκόραρε δις, Τάισον και Βιεϊρίνια από μια φορά για τους ασπρόμαυρους, ο Γερεμέγεφ μείωσε το σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με Τόμας και Μπάμπα.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε τις καλύτερες φάσεις στο ματς. Στο 3' το πλασέ του Τόμας σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 37' πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τάισον μετά από εκπληκτική μπαλιά του Κωνσταντέλια.

Ο Δικέφαλος απείλησε πρώτος και στο δεύτερο μέρος με το υπέροχο πλασέ του Μπάμπα που σταμάτησε κι αυτό στο δοκάρι του Λοντίγκιν. Στο 72' ο Σαμάτα κέρδισε πέναλτι στην περιοχή για τράβηγμα του Γεντβάι και ο Ζίβκοβιτς ευστόχησε. Ο Παναθηναϊκός έδειξε σφιγμό και μείωσε με τον Γερεμέγεφ στο 78'.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ στο φινάλε βρήκε δύο γκολ. Αρχικά ο Βιεϊρίνια με υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ζίβκοβιτς με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 90+4'.

 

Ο Δικέφαλος ανέβηκε στους 77 βαθμούς και είναι στο +2 από την ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι τέταρτος και στο -2 από τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να είναι εκτός Ευρώπης.

 

Ομάδα: