ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

19 May, 2024 - 22:45

Categories: 

Μάγκικος τίτλος για τον ΠΑΟΚ!

 

Την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος της ιστορίας του πανηγύρισε ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ! Οι παίκτες του Λουτσέκσου έδειξαν χαρακτήρα και έφυγαν θριαμβευτές από την έδρα του μισητού τους αντιπάλου του Άρη με 2-1 χάρη σε τέρματα των Τόμας (30’) και Τάισον (62’), φτάνοντας τους 80 βαθμούς και άφησαν την ΑΕΚ στο -2 .. Με τον «Δικέφαλο» να παίζει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 30’. Ο Ζίβκοβιτς κέρδισε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και έβγαλε τετ α τετ τον Ισπανό, που τελείωσε εξαιρετικά τη φάση για να δώσει προβάδισμα τίτλου στους «ασπρόμαυρους»!

Ο Άρης που ήταν πολύ αποφασιστικός δεν το έβαλε κάτω και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έτσι, αφού στο 44’ το σουτ του Σουλεϊμάνοφ έφυγε ελάχιστα άουτ οι «κιτρινόμαυροι»« έφτασαν στην ισοφάριση στο 47’ με τον πρώτο του σκόρερ Λορέν Μορόν. Με τον Ισπανό γκολτζή να σκοράρει με ασύλληπτο, γυριστό μονοκόμματο βολέ μέσα από την περιοχή μετά από μπαλιά του Οντουμπάτζο!

Ο ΠΑΟΚ ηρέμησε μετά το ολιγόλεπτο σοκ της ισοφάρισης και στο 62’ πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ. Απίστευτη ομαδική προσπάθεια από τους φιλοξενούμενους, με τον Κωνσταντέλια να κάνει... μαγικά από τα αριστερά και να βρίσκει στην περιοχή τον Μπράντον, που με τακουνάκι έστρωσε στον Τάισον που διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά από το 77’ υποχρεώθηκε να συνεχίσει το ντέρμπι με αριθμητικό μειονέκτημα αποβολής του Μιχαηλίδη με δεύτερο κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα επί του Μορόν.

Ο Άρης στα εναπομείναντα λεπτά πίεσε και στο 94’ έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Ανσαριφάντ να αστοχεί μόνος του σε κεφαλιά.

Η τελικό σφύριγμα του Γκρίνφιλντ βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος στην ιστορία του και τους οπαδούς του Άρη να ζητούν από τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας την κατάκτηης του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

Ομάδα: