ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

22 May, 2024 - 02:41

Categories: 

Tα πλάνα της Cosmote TV για τον τελικό του Europa League, το Final - 4 του Βερολίνου στη NOVA και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σε ρυθμούς...EURO 2024!

Το UEFA Europa League της σεζόν 2023-2024 ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Αταλάντα και Λεβερκούζεν, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Η σέντρα του αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/5 στις 22.00 (COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K), ενώ ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Δουβλίνο, Άλκης Τσαβδαράς θα μεταφέρει ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στην «Dublin Arena».

Παράλληλα, η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στις επάλξεις με πλούσιο ρεπορτάζ και ειδική εκπομπή αφιερωμένη στον μεγάλο τελικό.

 

 

Η Αταλάντα, η οποία θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κατάφερε να αφήσει εκτός τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λίβερπουλ και Μαρσέιγ. Στην αντίπερα όχθη, η Λεβερκούζεν, η οποία παραμένει για 51 παιχνίδια αήττητη καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ της UEFA, ξεπέρασε τα εμπόδια των Καραμπάγκ, Γουέστ Χαμ και Ρόμα. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κατέκτησε τη φετινή σεζόν το πρωτάθλημα Γερμανίας για πρώτη φορά στη ιστορία της, ενώ διεκδικεί και το κύπελλο κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν, με τον τελικό να μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV (Σάββατο 25/5, 21.00, COSMOTE SPORT 2HD).

 

 

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

 

 

Την ημέρα του μεγάλου τελικού του UEFA Europa League, η εκπομπή «UEFA Europa League Final» (20.00, COSMOTE SPORT 1HD) με καλεσμένο-έκπληξη και τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, θα παρουσιάσει όλο το ρεπορτάζ από τα «στρατόπεδα» των δύο ομάδων. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την τελετή απονομής, η εκπομπή θα επιστρέψει (00.30) με τα καλύτερα στιγμιότυπα, εκτενές ρεπορτάζ και δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών της βραδιάς.

 

 

 

 Το Final Four της EuroLeague με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό είναι Ελληνική υπόθεση και θα κριθεί αποκλειστικά στο Novasports!

 

 

H πολυπόθητη στιγμή για το Final Four 2024 της EuroLeague και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού για ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο έφτασε και το Novasports θα είναι εκεί, στο Βερολίνο, για να καλύψει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και αυτή τη μεγάλη γιορτή!

 

 

 

Οι φίλοι του μπάσκετ μέχρι και την Κυριακή 26/5, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα όσα θα συμβούν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του Novasports (Δημήτρης Καρύδας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Δώρα Παντέλη, Νικήτας Αυγουλής και Χρήστος Καούρης, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Λιώρη, την αρχισυνταξία των Παντελή Λώλη και Βασίλη Δούκα, και  τον μοναδικό σχολιασμό του Παναγιώτη Γιαννάκη), να καλύπτει με τον αρτιότερο τρόπο και τη δική της σφραγίδα, το φετινό Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

 

 

 

Και μην ξεχνάτε, ότι οι συνδρομητές θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν όλη τη δράση της EuroLeague αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Νova μέχρι το 2028!  Αλλά όλοι μπορούν να δουν το ιστορικό αυτό Final Four στην ΕΟΝ με 3 μήνες δωρεάν.

 

 

 

Μετά από μία συναρπαστική πορεία από τη Regular Season έως και τα Playoffs, οι δύο ελληνικές ομάδες προκρίθηκαν στο Final Four της EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει μετά από 12 χρόνια σε τελική φάση,  ενώ ο Ολυμπιακός συμμετέχει για τρίτη διαδοχική σεζόν σε Final Four. Την τετράδα συμπληρώνουν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και η τουρκική Φενερμπαχτσέ των Γιασικεβίτσιους, Καλάθη, Παπαγιάννη.

 

 

 

Παράλληλα, οι ειδικές εκπομπές Playmakers με τον Γιαννίκο Δούσκα και τον πολύπειρο τεχνικό Βασίλη Φραγκιά στο στούντιο του Novasports, θα δώσουν συνεχή ρυθμό πριν και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, με συνεντεύξεις Τύπου, προπονήσεις των ομάδων,  ρεπορτάζ, Live συνδέσεις μέσα και έξω από την αρένα, εκλεκτούς καλεσμένους στο στούντιο και ειδικά αφιερώματα για τις ομάδες του Final Four και τις μεγάλες αναμετρήσεις.

 

 

 

Όλες οι εκπομπές και οι αγώνες θα μεταδοθούν Live από το Novasports Prime. Επίσης όλες οι εκπομπές Playmakers θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους Έλληνες μέσα από το Web TV και το YouTube του novasports.gr. Συνδέσεις, ρεπορτάζ και συνεχή κάλυψη των δραστηριοτήτων μέσα από το Facebook & Instagram του novasports.gr. Παράλληλα, όλη η εμπειρία Final Four θα καλυφθεί μέσα από την ενότητα EuroLeague στο official site και τα social media του Novasports.gr, ενώ posts, stories, reels, YouTube Live, blogs & podcasts προβάλλουν όλη την ειδησεογραφία. Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία,  έως και την Τετάρτη 22/5 μετά το τέλος της εκπομπής στις 23:00, να απολαύσουν αφιερώματα στις στιγμές που έγραψαν ιστορία οι ελληνικές ομάδες στη EuroLeague τα τελευταία χρόνια.

 

 

 

Τέσσερις «μονομάχοι», ένα βαρύτιμο τρόπαιο και το Live πρόγραμμα αγώνων και εκπομπών αποκλειστικά από το Novasports, ως εξής:

 

 

 

 

 

Τρίτη 21 Μαΐου

 

22:00 Playmakers-Final Four 2024: Συνεντεύξεις προπονητών και παικτών των ελληνικών ομάδων αλλά και τα νέα των αντίπαλων ομάδων συζητούν και αναλύουν ο Γιαννίκος Δούσκας, ο Βασίλης Φραγκιάς και εκλεκτοί καλεσμένοι.

 

 

 

 

Τετάρτη 22 Μαΐου

 

22.00 Playmakers-Final Four 2024: Η ομάδα των Playmakers «πατάει» στην Uber Arena και παρουσιάζει τις πρώτες δηλώσεις προπονητών και παικτών. Οι ζωντανές συνδέσεις ξεκινούν!

 

 

 

Πέμπτη 23 Μαΐου

 

13.00  Συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων ομάδων

 

18.45 Playmakers–Final Four 2024  Α μέρος

 

21.50 Playmakers–Final Four 2024  Β μέρος Κατά τη διάρκεια των  εκπομπών θα γίνονται συνεχείς συνδέσεις με τo Βερολίνο και τη δημοσιογραφική αποστολή για τις δηλώσεις των παικτών και τις προπονήσεις των 4 ομάδων. Με συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ μέσα και έξω από το γήπεδο, οι Playmakers θα μεταφέρουν τον παλμό  από την Μητρόπολη του μπάσκετ για τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

Παρασκευή 24 Μαΐου

 

17:30 Playmakers-Final Four 2024-Pre-Game Show

19:00 Α‘ Ημιτελικός: Παναθηναϊκός AKTOR – Φενερμπαχτσέ

 

21:00 Playmakers-Final Four 2024-Mixed Game Show

 

22:00 Β‘ Ημιτελικός: Ρεάλ Μαδρίτης–Ολυμπιακός

 

00:00 Playmakers-Final Four 2024-Post-Game Show

 

 

 

Σάββατο 25 Μαΐου

 

13:00 Συνέντευξη Τύπου των 2 φιναλίστ

 

22.00 Playmakers-Final Four 2024

 

 

 

Κυριακή 26 Μαΐου

 

18:00 Μικρός Τελικός 

 

20:00 Playmakers-Final Four 2024-Pre-Game Show

 

21:00 Τελικός & Απονομή Τροπαίου 

 

23:15 Playmakers-Final Four 2024-Post-Game Show

 

«EURO – Πρόσωπα & Ιστορίες»: Η Ευρώπη στη σέντρα – Την Κυριακή 26/5 με την «Καθημερινή»

 

 

Πρόσωπα:

 

Ο Γιώργος Καραγκούνης μιλάει για τον θρίαμβο του 2004 στην Πορτογαλία και ο Θωμάς Μαύριος θυμάται την πρώτη παρουσία της Ελλάδας σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το μακρινό 1980. Επίσης, ο Κιμ Βιλφόρτ μας μεταφέρει στο 1992 και την απίθανη πορεία της Δανίας, ενώ ο Φερνάντο Σάντος μοιράζεται τα συναισθήματά του για την κατάκτηση του Euro 2016.

 

 

Ιστορίες:

 

Πώς ξεκίνησαν όλα; Γιατί στις πρώτες διοργανώσεις συμμετείχαν μόνο τέσσερις ομάδες; Ποιος ήταν ο Γκίντερ Νέτσερ, ποια ιστορία κρύβεται πίσω από το πέναλτι του Αντονίν Πανένκα και ποιες ήταν οι ισορροπίες πίσω από τη φοβερή Ολλανδία του 1988; Ιστορίες για τους μεγάλους πρωταγωνιστές, από τον Πλατινί μέχρι τον Ζαγοράκη, τους κυρίαρχους Ισπανούς και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Φωτογραφίες:

 

Στιγμές από τα γήπεδα, τις κερκίδες, τους δρόμους. Μια πορεία από το 1960 μέχρι σήμερα μέσα από εικόνες.

 

«EURO – Πρόσωπα & Ιστορίες» κυκλοφορεί την Κυριακή 26 Μαΐου με την «Καθημερινή».

Tα εν οίκω...

Τα φετινά βραβεία Μπότση

 

 

Απονεμήθηκαν χθες τα δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση. Την τελετή τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ενώ παρευρέθησαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, των κομμάτων της Βουλής, δημοσιογραφικών ενώσεων και πλήθος κόσμου. 

Για αυτή τη χρονιά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, μετά από εισήγηση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής αποφάσισε την απονομή βραβείων στους δημοσιογράφους: Γιάννη Δάρρα, Αλεξία Καλαϊτζή, Ευαγγελία Καρεκλάκη, Ξένια Κουναλάκη, Απόστολο Μαγγηριάδη και Δημήτρη Νίκα.

Μετά από εισήγηση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος αποφάσισε την απονομή Ειδικών Βραβείων στους δημοσιογράφους: 

Γιώργο Κολοβάτσιο, Μίνα Μουστάκα, Έλενα Λάσκαρη, Μαίρη Παπακωνσταντίνου, Στρατή Μπαλάσκα, Μανώλη Κωστίδη, Αντώνη Καραγιαννάκη, Μένιο Σακελλαρόπουλο, Κωνσταντίνο Ντελέζο, Δημήτρη Τσουκαλά, Βασίλη Βασιλόπουλο, Κωνσταντίνο Φίλανδρο.

Μετά από εισήγηση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος αποφάσισε την απονομή Τιμητικών Διακρίσεων στους: 

Γιώργο Λιάνη, Δημήτρη Τσουκαλά, Κώστα Χαρδαβέλλα, Δημήτρη Κωνσταντάρα, 'Αννα Γριμάνη, Παναγιώτη Ρηγόπουλο, Ελευθερία Κόλλια, Ευθύμιο Καλλό, 'Αννυ Ταπάσκου, Τάσσο Σταθόπουλο, Χρήστο Πλευριά.

Τιμήθηκαν τέλος τα εξής ΜΜΕ: Εφημερίδα «ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ», Δημοτική Ραδιοτηλεόραση Ορεστιάδας, Εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», ALPHA NEWS, εφημερίδα «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Η φετινή εκδήλωση είχε δύο ιδιαίτερα στοιχεία. Το πρώτο ήταν η απονομή ενός συλλογικού βραβείου στους δημοσιογράφους που κάλυψαν τις πλημμύρες που προκάλεσε η καταστροφική επέλαση του «Ντάνιελ» στη Θεσσαλία καθώς και τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. 

Το δεύτερο ήταν η απονομή τιμητικών πλακετών στους δύο πιλότους που έφυγαν από τη ζωή στις 25 Ιουλίου 2023, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στον Πλατανιστό Ευβοίας. Τις πλακέτες για τον σμηναγό Χρήστο Μουλά και τον ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη απένειμε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ανώτατο αξιωματικό του στρατού και στον πατέρα του Π. Στεφανίδη.


Η «Καθημερινή»

Από πλευράς «Καθημερινής» βραβεύθηκαν η Ξένια Κουναλάκη για την αρθρογραφία της στην εφημερίδα, στο περιοδικό Vogue, καθώς και για τη συγγραφική της πορεία, η Αλεξία Καλαϊτζή για τα ντοκιμαντέρ και ρεπορτάζ σε ελληνικά και διεθνή μέσα, και ο Μανώλης Κωστίδης για τις ανταποκρίσεις του από την Τουρκία στην «Κ» και στον ΣΚΑΪ.

Μετά την προσφώνηση του προέδρου του Δ.Σ. του Ιδρύματος Αθανασίου Βασ. Μπότση Πάνου Καραγιάννη και τους χαιρετισμούς των προέδρων της ΠΟΕΣΥ Σωτήρη Τριανταφύλλου και της ΕΣΗΕΑ Μαρίας Αντωνιάδου, ακολούθησε η απονομή από την ΠτΔ (εκτός από τους συντάκτες της «Καθημερινής») στον Γιάννη Δάρρα, για τα τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ με τίτλο «+άνθρωποι», που προβάλλονται στην ΕΡΤ3 και η Αλεξία Καλαΐτζη για τη την έρευνα και παρουσίαση δημοσιογραφικών ντοκιμαντέρ.

Ειδικά βραβεία απονεμήθηκαν στους επίσης δημοσιογράφους της ΕΡΤ, Βασίλη Βασιλόπουλο, Αντώνη Καραγιαννάκη και Χρήστο Πλευριά.

Τιμητική διάκριση παρέλαβε και ο δημοσιογράφος του thebest.gr Τάσσος Σταθόπουλος.

Επίσης τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση παρέλαβε και η Ελευθερία Κόλλια για το βιβλίο «Στα Χρόνια του Χρήστου Λαμπράκη / Μαρτυρίες και Αφηγήσεις για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη 1957-2017» (εκδόσεις Πατάκη).

Στην Ευαγγελία Καρεκλάκη για τη δημοσιογραφική ανάδειξη θεμάτων σεξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας. Στον Απόστολο Μαγγηριάδη για την αντικειμενική και με πληρότητα δημοσιογραφική του πορεία και στον Δημήτρη Νίκα για τη συμβολή του ως διευθυντή σχεδιασμού της εφημερίδας «Ναυτεμπορική», που αναδείχθηκε Ευρωπαϊκή Εφημερίδα της Χρονιάς 2024. 

Στη «Ναυτεμπορική», επίσης, απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση για τη συμπλήρωση 100 ετών κυκλοφορίας. Ακολούθησε η απονομή ειδικών βραβείων, μεταξύ αυτών του ξένου Τύπου και των ανταποκριτών, όπου τιμήθηκε ο Μανώλης Κωστίδης.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΟΡΕΝ, την Τετάρτη 22 Μαϊου 2024, στις 9 παρά τέταρτο το πρωί. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο πρωθυπουργός απαντά στα ερωτήματα του Παναγιώτη Στάθη και του Γιάννη Κολοκυθά...

-Ο Δημήτρης Ψαρράς και η Άντα Ψαρρά, έχοντας αποχωρήσει πρόσφατα από την “Εφημερίδα των Συντακτών”, δημιούργησαν το site  τίτλο «Χωρίς Εφημερίδα»...

-Σύμφωνα με πληροφορίες το ΕΣΡ χορήγησε Βεβαίωση Νόμιμης Λειτουργίας στον Στυλ FM 104.9, τρία χρόνια μετά την οριακή απόρριψη της προτελευταίας αίτησής του και την προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας. O Στυλ FM 104.9 είχε κάνει πολλές «αιτήσεις θεραπείας» στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, προκειμένου να λάβει ΒΝΛ, τόσο με την επωνυμία του όσο και ως Over FM...

-οι άνθρωποι του ALPHA κατέληξαν στον νέο παρουσιαστή του Deal, το οποίο επιστρέφει δριμύτερο στο κανάλι. Στο τραπέζι είχαν πέσει τρία ονόματα, που δεν ήταν άλλα από αυτά των Νίκου Μουτσινά, Μελέτη Ηλία και Γιώργου Τσαλίκη...

-Σταθερά ανοδική η πορεία της Cosmote TV. Στο πρώτο τρίμηνο του 2024 σημείωσε άνοδο στις συνδρομές κατά 6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους (648.531),  φτάνοντας περίπου τους  687.691  συνδρομητές, κερδίζοντας 39.160 νέους πελάτες...

-Δεν θα έχει παράλληλη μετάδοση ο τελικός του Europa League από ελεύθερο κανάλι, διότι κανένα δεν πλήρωσε τα δικαιώματα...

-Eπίσης δεν έχει "κλείσει" σε ελεύθερο κανάλι και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στο ποδόσφαιρο, για να τον μεταδώσε σε μαγνητοσκόπηση, ύστερα από την live μετάδοση της Cosmote TV. Η ΕΡΤ δείνει να είναι το φαβορί - όπως κάθε χρόνο - αλλά μην αποκλείουμε κάποια έκπληξη από τον ΣΚΑΙ η το Αction 24...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com