ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 May, 2024 - 17:00

Categories: 

Δυναμική παρουσία των Legends του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ιστορικές στιγμές βιώνει ο Ολυμπιακός ως οργανισμό και ειδικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα πρωτόγνωρες όσον αφορά την παρουσία του στον τελικό του Conference Lerague  τη ερχόμενη Τετάρτη στην «Opap Arena» κόντρα στην Φιορεντίνα

Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλέσει και ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας τους. Το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργανώσεις αποτελεί ιστορικό και για αυτό οι Πειραιώτες αυτό που θέλουν είναι να ζήσουν τη γιορτή αυτή μαζί με παίκτες αλλά και προπονητές του παρελθόντος, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο σύλλογο.

 

Ένας από τους εμβληματικούς προπονητές της ιστορίας του Ολυμπιακού είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός έχει να επιδείξει δύο σπαστές» θητείες στους «ερυθρόλευκους» και έχει κατακτήσει πέντε τρόπαια (τρία Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι και αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν πως με τη δική του παρουσία στην τεχνική ηγεσία ο Ολυμπιακός έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην ιστορία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλέσει τον νυν προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά και στενό φίλο του κόουτς της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Βαλβέρδε, αλλά η πρόσκληση από τον Ολυμπιακό έχει ήδη... φύγει!

Το ίδιο ισχύει και για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός με τον Πορτογάλο στον πάγκο του επίσης έζησε μεγάλες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη, οπότε είναι στη λίστα των καλεσμένων της ομάδας του Πειραιά στον τελικό του Conference League. Παράλληλα, θα είναι και αρκετοί καλεσμένοι ποδοσφαιριστές από το παρελθόν, όπως για παράδειγμα ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο Ρομπέρτο, ενώ πρόσκληση έχει γίνει και στον Νταβίντ Φουστέρ…

 

Ομάδα: