ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 May, 2024 - 00:17

Categories: 

Κρίμα κι άδικο για αυτόν τον Ολυμπιακό! Άγγιξε το θαύμα, αλλά έχασε στα πεναλτι το τρόπαιο από την Βαλούρ

Άγγιξε το θαύμα και την ολική ανατροπή κόντρα στην πανίσχυρη Βαλούρ, ωστόσο ο Ολυμπιακός λύγισε στα πέναλτι, χάνοντας τον τίτλο του EHF European Cup!

Με σύμμαχο το «καυτό» ΣΕΦ και τους σχεδόν 7.000 φίλους της ομάδας στο πλευρό τους, οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν από την αρχή κιόλας του αγώνα επί των Ισλανδών, διατηρώντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα διαφορές κοντά στα 5-6 τέρματα. Ωστόσο, στο φινάλε της κανονικής περιόδου, ένα γκολ των φιλοξενούμενων στα 9'', αλλά και το δοκάρι στο φάουλ του Σάββα σε νεκρό χρόνο, έστειλε το ματς στην παράταση με σκορ 31-27, καθώς ισοφαρίστηκε η διαφορά του πρώτου αγώνα (30-26).

Εκεί, στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, η Βαλούρ ευστόχησε και στις πέντε εκτελέσεις της, με τον Σάββα Σάββα - που ήταν εκ των κορυφαίων μαζί με τον κίπερ Κοτανίδη για τον Ολυμπιακό - να στέλνει την μπάλα στο ίδιο δοκάρι που είχε σημαδέψει και στο τέλος του αγώνα, με τους Ισλανδούς να κατακτούν τον τίτλο!

Ομάδα: