ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

28 May, 2024 - 17:08

Categories: 

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Δεν εξετάζουμε την επιστροφή του Αραούχο»

Έντονη είναι η κινητικότητα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του Σέρχιο Αραούχο.

Σημερινό (28/05) δημοσίευμα στην Ισπανία ανέφερε ότι ο Αργεντινός επιθετικός θα μπορούσε να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο της Λας Πάλμας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομάδας των Κανάριων Νήσων, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Αργεντινού επιθετικού της ΑΕΚ!

«Δεν επεξεργαζόμαστε τις επιστροφές παικτών όπως οι Αραούχο, Χεσέ και Εσπόσιτο. Επίσης, σήμερα, δεν έχουμε καμία προσφορά για τον Άλβαρο Βάγες», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Ραμίρεθ.

Θυμίζουμε ότι ο Αραούχο δεν έχει απαντήσει, έως τώρα, στην πρόταση που του έχει κάνει η «Ένωση» προκειμένου οι δύο πλευρές να ανανεώσουν την συνεργασία τους, η οποία ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Ομάδα: