ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

29 May, 2024 - 03:32

Categories: 

Tα πλάνα των Media για τον τελικό του Europa Conference League

Στους ρυθμούς του τελικού του Europa Conference League θα κινηθούν τα Media την Τετάρτη 29/05/24. 

Αναλυτικά:

Στην COSMOTE TV ο ιστορικός τελικός του UEFA Conference League

 

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Europa Conference League είναι προ των πυλών και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στην COSMOTE TV. Η σπουδαία αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Φιορεντίνα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29/5 στις 22.00 και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 1HD, το COSMOTE SPORT 4K σε 4Κ ανάλυση και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, ελεύθερα για το κοινό. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων με πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στον μεγάλο τελικό.

 

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, άφησε εκτός τις Φερεντσβάρος, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φενερμπαχτσέ και Άστον Βίλα. Από την άλλη, η Φιορεντίνα, βρίσκεται για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης, αφού ξεπέρασε τα εμπόδια των Μακάμπι Χάιφα, Βικτόρια Πλζεν και Κλαμπ Μπριζ. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα εξασφαλίσει και τη συμμετοχή της στο UEFA Europa League της επόμενης σεζόν.    

 

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

 

Η COSMOTE TV θα κινείται σε ρυθμούς UEFA Europa Conference League από την Δευτέρα 27/5 έως και την Τετάρτη 29/5. Το διήμερο 27 & 28/5, η εκπομπή «UEFA Europa Conference League Final» (COSMOTE SPORT 1HD & YouTube) με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Τόλη Χριστοφοράκη, θα είναι στη διάθεση των τηλεθεατών από τις 21.00, προβάλλοντας πλούσια αφιερώματα, συνεντεύξεις, αναλύσεις, εκτενή ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με την «ΑΕΚ Arena».

 

Το πρωί της Τετάρτης 29/5 από τις 10.25 το COSMOTE SPORT 1HD θα φιλοξενήσει τους σημαντικότερους αγώνες των «ερυθρόλευκων» στην φετινή τους πορεία στο UEFA Europa Conference League. Μεταξύ των αγώνων η εκπομπή «UECL Final Countdown» (10.25, 13.30, 15.40, 17.55) θα πραγματοποιεί ζωντανές συνδέσεις με τη Νέα Φιλαδέλφεια και την πλατεία Κοτζιά, όπου θα είναι στημένο το Fan Festival, μεταφέροντας το κλίμα πριν τον μεγάλο τελικό.

 

Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα οι τηλεθεατές θα συντονιστούν στην εκπομπή «UEFA Europa Conference League Final» (19.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Τόλη Χριστοφοράκη, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τα δύο «στρατόπεδα». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα πραγματοποιούνται απευθείας συνδέσεις με τον αγωνιστικό χώρο. Καλεσμένος θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και προπονητής της ομάδας νέων, Δημήτρης Μαυρογενίδης. Η εκπομπή θα επιστρέψει στις 00.30 (COSMOTE SPORT 1HD) μετά τη λήξη του αγώνα και την ανάδειξη του Κυπελλούχου. Η περιγραφή του αγώνα θα γίνει από τον Γιώργο Θαναηλάκη, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT (Λάμπρος Μπαλάφας, Μιχάλης Τσόχος, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Έλενα Παπαδοπούλου, Μανώλης Σπανόπουλος, Δημήτρης Ξαρλής, Χρήστος Κυριαζής, Ανδρέας Σερεβέτας και Πάρης Τσελεπίδης) θα βρίσκεται στις επάλξεις για να μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

 

 

Και στο Mega ο ιστορικός Τελικός UEFA Europa Conference League Ολυμπιακός- Φιορεντίνα

 

 

Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία στο γήπεδο και το MEGA στην τηλεόραση, με τη μετάδοση του τελικού του UEFA Europa Conference League με αντίπαλο την Φιορεντίνα, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 22:00. Το MEGA εξασφάλισε και θα μεταδώσει παράλληλα με την COSMOTE TV τον εμβληματικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο αγώνα.  Μπορεί το γήπεδο να μην χωράει όλους τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον ιστορικό τελικό, για όλους όμως υπάρχει μια θέση στο MEGA.

Τον ιστορικό αγώνα περιγράφουν ο Κώστας Βερνίκος και ο Αντώνης Κατσαρός. Στην παρουσίαση των εκπομπών από τις 21:00 ως τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Παναγιώτης Περπερίδης, ο Γιώργος Χελάκης, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος. Στο ρεπορτάζ ο Νίκος Κώτσης και ο Γιώργος Νοικοκύρης. Στην αρχισυνταξία της παραγωγής ο Γιώργος Μαζιάς και ο Δημοσθένης Μπουλούκος.

Το αθλητικό team του σταθμού θα μεταφέρει από νωρίς τον παλμό της ποδοσφαιρικής γιορτής με ειδικές εκπομπές πριν το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού. Μετά την απονομή, ακολουθεί η Post–Game εκπομπή με δυνατές αναλύσεις και όλα τα παραλειπόμενα του τελικού.

Η καρδιά των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων χτυπά στο MEGA και σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση για την ομάδα του Πειραιά.

 

 

 

Ο τελικός του UEFA Conference League Ολυμπιακός-Φιορεντίνα στον bwinΣΠΟΡ FM

 

 

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία του, διεκδικώντας το τρόπαιο του Conference League. Ζήστε αυτήν τη μεγαλειώδη βραδιά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!Οι «ερυθρόλευκοι» ζουν και αναπνέουν με την προσμονή κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού τίτλου και η κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας, σας βάζει την Τετάρτη (29/05) στο ρυθμό του αγώνα της σεζόν.

Συντονιστείτε από νωρίς στους 94,6 και μπείτε κι εσείς στο κλίμα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα, με ρεπορτάζ και τα τελευταία νέα των δύο μονομάχων και στις 22:00 νιώστε την ένταση του μεγάλου τελικού της «Opap Arena», σε περιγραφή του Ηρακλή Αντύπα και του Νίκου Σταματέλου.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, η δράση μεταφέρεται στο στούντιο, όπου ακολουθεί ο απόηχος της ιστορικής αναμέτρησης, δηλώσεις και φυσικά ανοιχτές γραμμές για τους ακροατές.

 

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο τελικός του UEFA Europa Conference League Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

 

 

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα είναι παρούσα απόψε, Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στις 22:00, στη μεγάλη στιγμή του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πρώτη αθλητική ραδιοφωνική συχνότητα της Ελλάδας, που φέτος έκλεισε 31 χρόνια ζωής, θα μεταδώσει μέσα από την AEK ARENA τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του, με αντίπαλο την ιταλική Φιορεντίνα.

 

Ο Μπάμπης Παπάζογλου και ο Γιάννης Ράνιος θα βρίσκονται από τις 17:00 εντός του γηπέδου για να μεταφέρουν το κλίμα, ενώ, παράλληλα, το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και της ΕΡΤ θα βρίσκεται επί ποδός στα σημεία συγκέντρωσης των οπαδών του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, μεταδίδοντας τις εξελίξεις.

 

Αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό, θα ξεκινήσει το «τρίτο ημίχρονο» με τους Λευτέρη Σαρελάκο και Δημήτρη Μαλισιώβα, οι οποίοι θα μεταφέρουν όλα όσα ακολουθήσουν, εντός και εκτός αποδυτηρίων.

 

Απόψε όλη η φίλαθλη Ελλάδα ακούει ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

 

Στoν Ελλάδα FM ο τελικός του UEFA Europa Conference League Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Η μεγάλη βραδιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού έφτασε!

Ο Ελλάδα Sports 94,3 από το πρωί με συνεχή ρεπορτάζ στις εκπομπές του καλύπτει τα...προεόρτια.

Η μεγάλη παραγωγή ξεκινά στις 20:00 με τον έμπειρο Μάνο Ζερβάκη στο στούντιο.

Την σκυτάλη παίρνουν οι Άλεξ Ηλιάδης και Λευτέρης Σιαμψάρης και στις 22:00 ακριβώς σύνδεση με την ΑΕΚ Arena για την μετάδοση του μεγάλου τελικού απο τους Γιώργο Χελάκη και Κώστα Σαμοθράκη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Δημήτρης Χριστοφιδέλλης και Μάνος Σταραμόπουλος, μέσα από το γήπεδο, θα δίνουν τον παλμό της εξεδρας και θα σχολιάζουν τα τεκταινόμενα.

Αμέσως μετά τη λήξη οι Νίκος Κατσαρός, Ευάγγελος Μίχος, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Νίκος Μαυρωνάς και Δημήτρης Πιερρουτσάκος στο σχόλιο και την αποτίμηση του αγώνα.

Στη συνέχεια οι τηλεφωνικές γραμμές του σταθμού ανοίγουν για το δικό σας σχόλιο και...όσο πάει!

K. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com