ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

10 June, 2024 - 18:44

Categories: 

Αποχωρούν Κίνι και Καρβάλιο από τον Ολυμπιακό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στον Ολυμπιακό η χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου. Θεωρείται δεδομένο πως οι Κίνι και Ζοάο Καρβάλιο δεν θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο πρώτος βρήκε ρόλο στο φινάλε της σεζόν, ωστόσο οι Πειραιώτες αναζητούν κάτι καλύτερο για τα άκρα της άμυνας, συνεπώς δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται. Το ίδιο ισχύει και για τον Καρβάλιο. Επίσης, εξαιρετικά αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Γιώργου Μασούρα, του οποίο το συμβόλαιο ολοκληρώνεται.  Δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, η γερμανική Μπόχουμ φαντάζει ως το φαβορί για την απόκτηση του Έλληνα άσου.

Ομάδα: