ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

12 June, 2024 - 20:27

Categories: 

Τζολάκης: «Χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα της καρδιάς μου!»

Άγκυρα στο Λιμάνι της καρδιάς το έριξε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, που θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό και για τα τρία επόμενα χρόνια!

Ο νεαρός διεθνής πορτιέρο  ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους κατόχους του ConferenceLeagueκι εν συνεχεία παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του κλαμπ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της καρδιάς του, όπως είπε, ενώ ευχήθηκε η νέα σεζόν να φέρει ακόμη περισσότερους τίτλους για τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος μετά από έξι χρόνια παρουσίας μου στον Ολυμπιακό θα παραμείνω στην ομάδα της καρδιάς μου. Εύχομαι αυτή η χρονιά να μας βρει με πρωτάθλημα και Κύπελλο και μία ανάλογη πορεία στο Europa League όπως φέτος στο Conference».

 

Ομάδα: