ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 June, 2024 - 01:00

Categories: 

Δύσκολη νίκη για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία απέναντι στην Αλβανία

Με το δεξί στο Euro μπήκε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλίας! Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν εξαιρετική για 60 λεπτά, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφερε να λυγίσει με 2-1 την Αλβανία για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 2ο όμιλο.

Αξιόμαχοι οι Αλβανοί αλλά ταυτόχρονα και φοβικοί. Προηγήθηκαν στα 23 δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Μπαϊράμι, σκοράροντας το ταχύτερο γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης, αλλά δέχτηκαν την ανατροπή ως το 16ο λεπτό. Λίγο έλειψε πάντως να μοιράσουν εγκεφαλικά στο 90’ με το πλάγιο τετ-α-τετ του Μανάι αλλά δεν το κατάφεραν!

Την ίδια ώρα, η «σκουάντρα ατζούρα» γύρισε το ματς με τα τέρματα των Μπαστόνι, Μπαρέλα, θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα από τα δύο γκολ που έβαλε, αλλά δεν είχε ουσία και τα χαλούσε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Ντερμπάρα κορυφής ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία τη 2η αγωνιστική (20/06), με την Κροατία που δεν έχει επίσης βαθμό κοντράρεται η Αλβανία στη μάχη της 3ης θέσης (19/06).