ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 June, 2024 - 16:11

Categories: 

«Record»: «Η Σπόρτινγκ πρόσφερε πολλά στον Ιωαννίδη, αλλά εκείνος δεν έδειξε διάθεση!»

 

Ο πορτογαλικός Τύπος πήρε απόφαση πως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν θα πάει στη Σπόρτινγκ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει σταματήσει τις αναφορές στον Έλληνα επιθετικά. Στο σημερινό της φύλλο, η Record αναφέρει λεπτομέρειες από την προσπάθεια των «λιονταριών» για τον 24χρονο φορ τονίζοντας ωστόσο πως ο ίδιος δεν έδειξε διάθεση να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, καθώς δεν το ζήτησε πρακτικά ποτέ από τον Παναθηναϊκό.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Πορτογαλίας πρόσφεραν στον Ιωαννίδη ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο ρόστερ, μια ρήτρα 100 εκατ. ευρώ, αντίστοιχη με αυτή του μεγάλου σταρ της ομάδας, του Βίκτορ Γκιόκερες, αλλά και έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Όπως τονίζουν όμως στο ρεπορτάζ, από τις επαφές με την πλευρά του άσου του Παναθηναϊκού διαπίστωσαν πως δεν «ψήθηκε» τόσο πολύ από το πρότζεκτ και δεν πίεσε από την πλευρά του για να προχωρήσει η υπόθεση, με αποτέλεσμα πλέον η Σπόρτινγκ να έχει στραφεί σε άλλες λύσεις.

 

Ομάδα: