ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 July, 2024 - 18:26

Categories: 

«Βλέπει Σέντρικ Σοάρες ο Ολυμπιακός!»

Ο Σέντρικ Σοάρες είναι πλέον στην κατηγορία των free agents ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με Ιταλό ρεπόρτερ, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει αυτό το διάστημα ενδιαφέρον για τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο 33χρονος Πορτογάλος αμυντικός, που καλύπτει κυρίως τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα  (σ.σ. γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1991)  έχει να παρουσιάσει μία αξιόλογη ποδοσφαιρική διαδρομή έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Σπόρτινγκ, Σαουθάμπτον, Ίντερ, Άρσεναλ και Φούλαμ, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι τον βρίσκει να μην έχει ομάδα (έχοντας μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ) και να αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα μάλιστα με βρετανικά ΜΜΕ , αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, με τον εν λόγω δημοσιογράφο να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε αυτή τη λίστα όπως και οι Άγιαξ, Νις και Ρεν.

Ομάδα: