ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 July, 2024 - 19:49

Categories: 

Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν Σπαθάρης και Νικολετόπουλος στον Παναθηναϊκό

Στην υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου δυο ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η «πράσινη» ΠΑΕ, γνωστοποίησε ότι ο 19χρονος μέσος Μάρκος Σπαθάρης και ο συνομήλικος του αμυντικός, Νίκος Νικολετόπουλος θα είναι στο εξής επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, υπογράφοντας μέχρι το 2027!

Η ανακοίνωση για Σπαθάρη:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Μάρκο Σπαθάρη. Ο Σπαθάρης υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 19χρονος μέσος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Αυγούστου 2005 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο το 2011 στον Ιάσωνα Ηλίου . Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το 2013 και έκτοτε συμμετείχε στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ο Μάρκος Σπαθάρης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό και θα ήθελα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Σύλλογος. Είναι ένα όνειρο για μένα που γίνεται πραγματικότητα».

 

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.»

H ανακοίνωση για Νικολετόπουλο:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Νίκο Νικολετόπουλο. Ο Νικολετόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 19χρονος αμυντικός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Ιουνίου του 2005 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο το 2012 στον ΑΟΝ Αργυρούπολης. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το 2014 και έκτοτε συμμετείχε στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ο Νίκος Νικολετόπουλος ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Η υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και εύχομαι να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια».

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.

Ομάδα: