ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

7 July, 2024 - 17:36

Categories: 

Ελ Κααμπί: «Μπορεί να μείνω στον Ολυμπιακό!»

 

Σε κορυφαία φυσιογνωμία του καλοκαιριού έχει αναδειχθεί για τον Ολυμπιακό ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αφού τα επιτεύγματά του στη διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε, με αποκορύφωμα την ονειρική κατάκτηση του ConferenceLeague, μόνο απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν.

Σε καθημερινή βάση οι αναφορές  για το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι έντονες για τον 31χρονο Μαροκινό στράικερ που  αναπόφευκτα είναι στο προσκήνιο και θα παραμείνει όσο δεν ανακοινώνει την απόφαση του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

 

Η είδηση βγαίνει από την Δυτική Σαχάρα και την περιοχή Ντάχλα. Είναι ένα υπέροχο τουριστικό θέρετρο στο οποίο παραθερίζει ο Μαροκινός εδώ και λίγες μέρες. Μάλιστα πόσταρε στο instagram μια φωτογραφία με την παραδοσιακή «ερυθρόλευκη» εμφάνιση. Δημοσιογράφος τον συνάντησε και τον ρώτησε τι θα κάνει και από ποιες ομάδες έχει προτάσεις ο Ελ Κααμπί του είπε:

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά από την Τουρκία δεν έχω καμία πρόταση και δεν υπάρχουν όλα αυτά που γράφονται για την Φενέρ. Μιλάω με τον μάνατζερ μου και θα αποφασίσουμε. Μπορεί να μείνω στον Ολυμπιακό»

Με τον περυσινό τοπ-σκόρερ του Ολυμπιακού να αφήνει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους ερυθρόλευκους», αν και από μέρους της πειραϊκής ομάδας δεν δείχνουν την διάθεση να τον περιμένουν και πολύ. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, όπου και ο Ελ Κααμπί αναμένεται να απαντήσει στους Πειραιώτες στην πρόταση που του έχουν καταθέσει για την επέκταση συμβολαίου

Ομάδα: