ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

12 July, 2024 - 17:36

Categories: 

«Βόμβα» με Βούγιοβιτς ο Θρύλος!

Την μεταγραφική του κούρσα συνεχίζει ακάθεκτος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενισχύοντας με τρόπο μοναδικό όλα του τα τμήματα ενόψει της νέας ιστορικής σεζόν, που θα βρει τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο να γιορτάζει τη συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυση του,

Το απόγευμα της Παρασκευής ήταν η σειρά της ομάδας χάντμπλ να προσθέσει στο ρόστερ της έναν τρομερά ποιοτικό αθλητή.

Ο Θρύλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Βούγιοβιτς! Ο διεθνής Μαυροβούνιος πίβοτ υπέγραψε το συμβόλαιό του και έτσι, μετακόμισε και επίσημα στους «ερυθρόλευκους» πρωταθλητές Ελλάδας και φιναλίστ του EHF European Cup.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Πειραιωτών: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λούκα Βούγιοβιτς. Ο διεθνής Μαυροβούνιος πίβοτ (11/4/2000, 1,93μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

 

Την περασμένη σεζόν (2023-24), ο Λούκα Βούγιοβιτς αγωνίστηκε στην Λόβτσεν (Μαυροβούνιο), με την οποία σημείωσε 20 γκολ, σε έξι ματς στη φάση των ομίλων του EHF European League. Επίσης, έχει φορέσει και τις φανέλες της Μέταλουργκ (Βόρεια Μακεδονία) και της Κόπερ (Σλοβενία). Ο Βούγιοβιτς είναι μέλος της Εθνικής Μαυροβουνίου.

 

Προηγούμενες ομάδες:

 

2023-24 RK Lovćen (Μαυροβούνιο)

 

2021-23 RD Koper (Σλοβενία)

 

2019-20 RK Metalurg Skopje (Βόρεια Μακεδονία)».

 

Ομάδα: