ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

26 July, 2024 - 01:47

Categories: 

Το Grand Prix, στο Βέλγιο σε ΑΝΤ1, «70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις» στον ΑΝΤ1+ και Kids Radio Banda!

Το 14ο Grand Prix, στο Βέλγιο, έρχεται την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 16:00 ζωντανά, αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 & ΑΝΤ1+

Το 14ο Grand Prix του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1, που διεξάγεται στην ιστορική πίστα του Σπα Φρανκοσάμπ του Βελγίου, θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά, την Κυριακή, 28 Ιουλίου, στις 16:00 στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+ (https://www.antennaplus.gr).

 

Οι λάτρεις της Formula 1, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές, που θα μεταδοθούν την Παρασκευή 26 Ιουλίου και το Σάββατο 27 Ιουλίου, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+.

 

Με τη δράση στο τελευταίο Grand Prix να είναι για… Όσκαρ, η Formula 1 με επτά διαφορετικούς νικητές σε 13 αγώνες, βρίσκεται στα καλύτερά της. Μπορεί ο Μαξ Φερστάπεν να έχει κερδίσει 7 αγώνες και να προηγείται στο πρωτάθλημα με διαφορά 76 βαθμών από τον δεύτερο Νόρις, αλλά η τελευταία του νίκη ήταν τον Ιούνιο, στην Ισπανία.

 

Από την αρχή της σεζόν, έχουν πάρει από μία νίκη οι οδηγοί της Ferrari (Σάινθ/Αυστραλία, Λεκλέρκ/Μονακό) οι οδηγοί της Mercedes (Ράσελ/Αυστρία, Χάμιλτον/Βρετανία) και οι οδηγοί της McLaren (Νόρις/Μαϊάμι, Πιάστρι/Ουγγαρία).

 

Το 14ο Grand Prix, στο Βέλγιο, έρχεται την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 16:00 ζωντανά, αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 & ΑΝΤ1+

Η στροφή Eau Rouge στην πίστα του Σπα Φρανκορσάμπ

 

H McLaren έχει το ταχύτερο μονοθέσιο αυτή τη στιγμή και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο Σπα, κόντρα στη Mercedes, που ανεβαίνει, και τη Ferrari, που σταθεροποιείται. Την ίδια στιγμή στην πρωταθλήτρια Red Bull, η ένταση μεγαλώνει με τον Φερστάπεν να έχει συνεχώς νεύρα και τον Πέρεζ, να κάνει συνεχώς λάθη. Η μάχη προβλέπεται συναρπαστική.

 

Το 14ο φετινό Grand Prix, που θα διεξαχθεί στην ιστορική πίστα του Σπα Φρανκοσάμπ, είναι το 68ο Βελγικό Grand Prix και οι 56 αγώνες έχουν διεξαχθεί σ’ αυτή την πίστα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε μήκος (7km) διαδρομή του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα για την αγαπημένη των περισσοτέρων οδηγών, καθώς θέτει μια απαιτητική οδηγική πρόκληση.

 

Στροφές όπως, η Eau Rouge, η Raidillion και η Pouhon, αποτελούν σημείο αναφοράς για τους αθλητές όλων των κατηγοριών. Η πρώτη φορά που έγινε αγώνας ήταν το 1921 και η αρχική διαμόρφωση της πίστας ήταν στα 15km, ενώ οι οδηγοί της Formula 1, διέρχονταν από τα χωριά Francorchamps, Stavelot και Malmedy.

 

Το 14ο Grand Prix, στο Βέλγιο, έρχεται την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 16:00 ζωντανά, αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 & ΑΝΤ1+

Ο Κάρλος Σάινθ της Ferrari στο GP Βελγίου 2023

 

Tο πρώτo Grand Prix έγινε το 1925, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά, όπως το μήκος της πίστας που μειώθηκε με γνώμονα την ασφάλεια (1979), αλλά ο χαρακτήρας της δεν αλλοιώθηκε. Στη σημερινή της μορφή η πίστα του Σπα έχει 19 στροφές, ο αγώνας διαρκεί 44 γύρους και το ρεκόρ γύρου είναι στο 1:46.286, ανήκει δε από το 2018, στο Βάλτερι Μπότας, που σήμερα οδηγεί για τη Sauber.

 

Ο καιρός είναι πάντα απρόβλεπτος εκεί, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που βρέχει στη μια άκρη της πίστας, ενώ την ίδια στιγμή έχει ήλιο στην άλλη άκρη. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί προ πολλού και οι διοργανωτές περιμένουν σχεδόν 300.000 θεατές.

 

Ανάμεσά τους και εκατοντάδες Έλληνες, που άδραξαν την ευκαιρία λόγω της αλλαγής της ημερομηνίας του Βελγικού Grand Prix (ήρθε από τέλη Αυγούστου, τέλη Ιουλίου από πέρυσι), για να συνδυάσουν τις διακοπές τους, με την παρακολούθηση ενός αγώνα. H πρόβλεψη του καιρού δίνει υψηλή πιθανότητα βροχής και τις τρεις μέρες του αγώνα.

 

Το 14ο Grand Prix, στο Βέλγιο, έρχεται την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 16:00 ζωντανά, αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 & ΑΝΤ1+

Η πίστα του Σπα Φρανκορσάμπ στο Βέλγιο

Φέτος, η πίστα έχει ανακατασκευαστεί και μεγάλο μέρος του οδοστρώματος έχει ξαναστρωθεί. Αυτό θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα κατά την προετοιμασία των ομάδων για τον αγώνα. Είναι πολύ πιθανό η νέα επιφάνεια να οδηγήσει σε σημαντική μείωση των χρόνων γύρου και σε σημαντική αύξηση του επιπέδου πρόσφυσης, στα ανακατασκευασμένα τμήματα. Ορισμένοι συνδυασμοί στροφών, για παράδειγμα, η Eau Rouge – Raidillon, είναι πολύ απαιτητικοί και έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως η ισχυρή συμπίεση λόγω της έντονης υψομετρικής διαφοράς, που ασκεί μεγάλη πίεση τόσο στον οδηγό όσο και στο μονοθέσιο.

 

Από τους οδηγούς που θα πάρουν εκκίνηση, στο Σπα έχουν κερδίσει, οι Φερστάπεν (2023, 2022, 2021), Χάμιλτον (2020, 2017, 2015, 2010) Λεκλέρκ (2019), Ρικιάρντο (2014). Πολυνίκης στη συγκεκριμένη διαδρομή είναι ο Μίκαελ Σουμάχερ, με 6 νίκες.

 

Στην ειδική εκπομπή «FORMULA 1 SHOW», που μεταδίδεται την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 15:00, μια ώρα πριν την απευθείας μετάδοση του αγώνα, σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, μπορείτε μεταξύ άλλων, να δείτε μια αποκλειστική συνέντευξη του Νίκο Χούλκενμπεργκ.

 

Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα πλαισιώσουν τους Τάκη Πουρναράκη και Πάνο Σεϊτανίδη, οι Μαρία Θωμά και Κώστας Λεώνης. Στις μεταδόσεις θα βρίσκονται, οι Γιώργος Ανανίδας, Κώστας Λεώνης, Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης. Τις προσπάθειες των συναθλητών του θα σχολιάσει ο οδηγός αγώνων, Τζώρτζης Μαρκογιάννης.

 

Αναλυτικά οι μεταδόσεις και εκπομπές του 14ου Grand Prix στο Βέλγιο σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

 

Το 14ο Grand Prix, στο Βέλγιο, έρχεται την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 16:00 ζωντανά, αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 & ΑΝΤ1+

Οι μεταδόσεις του GP Βελγίου 2024 από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+

 

Το 14ο Grand Prix του Βελγίου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, την Κυριακή, 28 Ιουλίου, στις 16:00, ζωντανά, αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Λάβετε θέσεις!

 

Παράλληλα, μέσα από την ιστοσελίδα antenna.gr/f1 οι φίλοι της Formula 1 μπορούν να ακούσουν το podcast «Καρό Σημαία» με τον Κώστα Ψάρρα, να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για να διεκδικήσουν πλούσια δώρα στο «Formula 1 Trivia» και, φυσικά, να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τα νέα της Formula 1, με ειδήσεις, βίντεο και έγκυρη αρθρογραφία.

«70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις» στον ΑΝΤ1+

 

 

Το ΑΝΤ1+ φέρνει το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 18:30 στο κανάλι Formula 1, τη μίνι σειρά ντοκιμαντέρ «70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις», που αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους συνδρομητές του, να γνωρίσουν σε βάθος την ιστορία και την οργάνωση ενός από τους πιο θρυλικούς αγώνες στον κόσμο. Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, από την Κυριακή 28 Ιουλίου, θα μπορούν να παρακολουθούν on demand όλα τα επεισόδια της σειράς, σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+.

 

 

 

Η μίνι σειρά ντοκιμαντέρ, με τίτλο «70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις», αποτελείται από 4 επεισόδια διάρκειας 50 λεπτών το καθένα, και εξιστορεί την πορεία, την εξέλιξη και την καθιέρωση του Ράλλυ Ακρόπολις στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είναι ένα αφιέρωμα γεμάτο ιστορία, ταχύτητα, και όμορφες συναντήσεις ανθρώπων και αυτοκίνητων. Ο παρουσιαστής της μίνι σειράς ντοκιμαντέρ, Γιώργος Αμούτζας, είναι ηθοποιός, αλλά και αγωνιζόμενος, με μεγάλη αγάπη στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

 

 

«Η ιστορία»

 

Πρεμιέρα το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 18:30 στο κανάλι Formula 1 του ΑΝΤ1+

 

Στο πρώτο επεισόδιο ζωντανεύει η ιστορία των 70 χρόνων του αγώνα, μέσα από πλάνα αρχείου, αφηγήσεις ιστορικών στελεχών, Ελλήνων και ξένων οδηγών, αλλά και συνοδηγών, χορηγών και πολιτειακών παραγόντων. Ιδιαίτερη αναφορά́ γίνεται στην επαναφορά του αγώνα στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ το 2021, έπειτα από́ 8 χρόνια απουσίας.

 

 

 

«Η διοργάνωση»

 

Το δεύτερο επεισόδιο έρχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 22:15 στο κανάλι της Formula 1 του ΑΝΤ1+, όπου στελέχη του αγώνα, αποκαλύπτουν τα άδυτα του Ράλλυ Ακρόπολις. Ιστορίες που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας, έντονες στιγμές, οι χαρές και οι λύπες που προκαλεί ένας αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ακρόπολις. Μέσα από την καθοδήγηση ενός τομεάρχη ειδικών διαδρομών, παρουσιάζεται το πλάνο που αναπτύσσεται από τη χάραξη των ειδικών διαδρομών μέχρι τη διεξαγωγή τους. Το στήσιμο του Service Park, οι τεχνικές στρατηγικές για να λειτουργεί ο αγώνας, οι εθελοντές, οι συναντήσεις ασφαλείας, κ.ά.

 

 

 

«Η ματιά των πληρωμάτων»

 

Την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 14:00 στο κανάλι Formula 1 του ΑΝΤ1+ έρχεται το τρίτο επεισόδιο, όπου οι αγωνιζόμενοι από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, εξιστορούν τις εμπειρίες τους από το Ράλλυ Ακρόπολις. Στο φως έρχονται ιστορίες, όπως τις έζησαν οδηγοί παλαιότερων εποχών, όπως οι Τζίγγερ, Ιαβέρης, Βωβός, Στεφανής, Στρατισσίνο, κ.ά. Περνώντας στο σήμερα, σύγχρονοι Έλληνες και ξένοι οδηγοί, αλλά και συνοδηγοί, εξηγούν ποια είναι η μαγική συνταγή, για να διακριθεί ένα πλήρωμα στο Ράλλυ Ακρόπολις.

 

 

 

 

 

«Η ματιά των θεατών»

 

Στο τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο, στο επίκεντρο είναι ο θεατής, η ανυπομονησία του και η έκστασή του, όταν βλέπει τα ινδάλματά του. Την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 20:30 στο κανάλι Formula 1 του ΑΝΤ1+, παρακολουθούμε μια παρέα τεσσάρων φίλων στο βουνό́ και στο Service Park, κατά τη διάρκεια των  3 ημερών του αγώνα. Μέσα από αυτήν την παρέα, προβάλλεται η προετοιμασία που χρειάζεται για να παρακολουθήσει κανείς με ασφάλεια τον αγώνα.

 

 

 

Το ΑΝΤ1+ έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μετά τις αποκλειστικές ζωντανές μεταδόσεις της Formula 1, F2 και F3, του πρωταθλήματος γυναικών F1 Academy, του Porsche Supercup, αλλά και του NASCAR Cup Series και τώρα, της μίνι σειράς ντοκιμαντέρ «70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις».

Εκατό νέες ταινίες έρχονται στο ΑΝΤ1+

 

 

Το ΑΝΤ1+ συνεχίζει τον εμπλουτισμό της πλατφόρμας και αυτό το καλοκαίρι φέρνει 100 νέες ταινίες, αλλά και πολλές νέες σειρές, που θα σας καθηλώσουν μπροστά στην οθόνη σας, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε συσκευή.

 

 

 

Οι 100 νέες ταινίες έρχονται στο ΑΝΤ1+, με τo all–star cast του Χόλιγουντ, δυνατές ερμηνείες και καθηλωτική πλοκή.  Στις καλοκαιρινές διακοπές σας, μπορείτε να κάνετε παρέα με τη Νάταλι Πόρτμαν, τη Σαρλίζ Θερόν, τη Νικόλ Κίντμαν, τον  Χοακίν Φίνιξ, τον Τζον Μάλκοβιτς, τον Κόλιν Φέρθ, τη Σιένα Μίλερ, τον Λίαμ Νίσον, τον Νίκολας Κέιτζ, τον Ίθαν Χοκ, και άλλους μεγάλους κινηματογραφικούς σταρ.

 

 

 

«Atomic Blonde», μια ηρωίδα της MI6, η Λορέιν Μπράουτον (Σαρλίζ Θερόν),  αναλαμβάνει τον εντοπισμό μιας λίστας πρακτόρων στο Βερολίνο, λίγο πριν από την πτώση του τείχους. Μία κατασκοπική περιπέτεια, με ανατροπές και αμείλικτες σκηνές δράσης.

 

«Commuter», με το κύρος και τη σιγουριά πια του action star, ο Λίαμ Νίσον, είναι ο πρωταγωνιστής της περιπέτειας ως Michael MacCauley, που μπαίνει σε ένα θανάσιμο παιχνίδι

 

εκβιασμού, κατά τη διάρκεια του καθημερινού του ταξιδιού με το τρένο.

 

«24 hours to live», ο Τράβις Κόνραντ (Ίθαν Χοκ), ένας πρώην στρατιώτης, έχει μόνο 24 ώρες ζωής μετά από μια πειραματική αναβίωση. Εκμεταλλεύεται αυτόν τον χρόνο για να εκδικηθεί τους εχθρούς του και να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος.

 

«Ava», η Ava (Τζέσικα Τσάστεϊν) είναι μια μυστική δολοφόνος, που εργάζεται για έναν σκοτεινό οργανισμό, αλλά όταν μια αποστολή πάει στραβά, γίνεται στόχος. Μια συναρπαστική περιπέτεια με τον Τζον Μάλκοβιτς και τον Κόλιν Φάρελ.

 

«Vengeance: A Love Story», μια καταπληκτική περιπέτεια με στοιχεία θρίλερ, όπου ένας άντρας αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο της οικογένειάς του και ο Νίκολας Κέιτζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνει μια εξαιρετική ερμηνεία.

 

«Wild card», ο Νικ Γουάιλντ (Τζέισον Στέθαμ) εργάζεται ως σωματοφύλακας στο Λας Βέγκας, κι έχει θανάσιμες δεξιότητες, αλλά και πάθος με το τζόγο. Όταν ένας νεοφερμένος γκάνγκστερ κακοποιεί μια φίλη του, ο Νικ αποφασίζει να την βοηθήσει να πάρει την εκδίκησή της. Την ίδια στιγμή, έχοντας ανεβάσει τα στοιχήματα, έχει να παίξει ένα τελευταίο παιχνίδι για να αλλάξει τη μοίρα του.

 

«Before I go to sleep», η Κριστίν Λούκας (Νικόλ Κίντμαν) πάσχει από αμνησία και κάθε μέρα ξυπνά χωρίς να θυμάται τίποτα από την προηγούμενη ζωή της. Με τη βοήθεια του Dr. Nash (Μαρκ Στρονγκ), προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το παρελθόν της και τα μυστικά που κρύβονται. Ο Κόλιν Φερθ, εξαιρετικός, ειδικά με την εξέλιξη του χαρακτήρα του.

 

«Arrival», η Δρ. Λουίζ Μπανκς (Έιμι Άνταμς), μια γλωσσολόγος, καλείται να επικοινωνήσει με εξωγήινους που έχουν φτάσει στη Γη. Στην προσπάθειά της να κατανοήσει το μήνυμά τους, ανακαλύπτει περισσότερα από όσα περίμενε.

 

«After & After 2»,  δύο συναρπαστικές ταινίες που εξετάζουν  την αγάπη και τις δυσκολίες της. Και οι δυο ταινίες πραγματεύονται την ερωτική ιστορία της Τέσσα (Ζοζεφίν Λάνγκφορντ) και του Χαρτίν

(Χίρο Φάινς-Τίφιν), καθώς αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις και αποκαλύψεις για το παρελθόν.

 

«The catcher was a spy», η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Μο Μπεργκ ενός παίκτη του μπέιζμπολ, που γίνεται κατάσκοπος κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και σε συνδυασμό με το εκλεκτό cast του, (Σιένα Μίλερ, Πολ Ραντ, Τζεφ Ντάνιελς), βρήκε μια ξεχωριστή θέση στο διεθνές αλλά και το ελληνικό κινηματογραφικό καλεντάρι.

 

 

Για τους λάτρεις των σειρών, εκτός από τις νέες ταινίες,  έρχονται πολλές καινούριες σειρές, για να συμπληρώσουν το «μπουκέτο» του νέου καλοκαιρινού περιεχομένου του ΑΝΤ1+. Μεταξύ άλλων, το «The Rookie», είναι  η ανατρεπτική αστυνομική σειρά, με το πρωτότυπο σενάριο με δημιουργό τον Αλέξι Χόλευ, όπως και η δραματική σειρά «The Bay», που είναι μια υπόθεση αγνοουμένων στο Morecambe. Επίσης,  το «Private Eyes», η σειρά- φαινόμενο, αναλαμβάνει να τραβήξει κάθε πέπλο μυστηρίου πίσω από τις πιο αινιγματικές υποθέσεις του Τορόντο, μέσα από τολμηρές αποστολές. Με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Πρίστλι (Χυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς) στον πιο ώριμο ρόλο της καριέρας του. Ακόμα, ξεχωρίζουν οι σειρές, το «Bride of Beirut», «Confessions of a Fashionista», «Not Guilty», «Rasheed», «Salon Zahra»,  «Seven Year Itch», κ.α.

Kids Radio Banda

 

 

Το Kids Radio 88.6 παρουσιάζει περήφανα και με τρέλα την Kids Radio Banda!

 

Από την αρχή λειτουργίας του Kids Radio 88.6 είχαμε ένα πρωτοπόρο όραμα: να φτιάξουμε ένα ραδιόφωνο για όλη την οικογένεια ώστε να διασκεδάζουμε παρέα με τραγούδια και ιστορίες, αλλά και να δημιουργήσουμε τα δικά μας μοντέρνα τραγούδια, που θα μείνουν στις αναμνήσεις και στα βιώματα της επόμενης γενιάς. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Kids Radio Banda.

 

Πλαισιωμένη από δύο ταλαντούχους μουσικούς, τον Λάμπη Κουντουρόγιαννη και τον Θοδωρή Μαυρογιώργη, η Kids Radio Banda έχει ήδη αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους με τα δύο τραγούδια που ακούγονται από την συχνότητα του Kids Radio 88.6: «Το Αβγό» και «Το Ηλεκτρικό Σκουπάκι».

 

Τα τραγούδια της Kids Radio Banda υπογράφει ο Ορέστης Ντάντος, ενώ στο μπάσο είναι ο Ηλίας Παντολέων, στα drums o Αλέξιος Σταυρόπουλος και στα πλήκτρα ο Αντώνης Χατζηκωνσταντής.

 

Σύντομα κυκλοφορεί η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κουζινοτράγουδα», ενώ από τον Σεπτέμβρη η Kids Radio Banda ετοιμάζει πολλές συναυλιακές εκπλήξεις!

Το νέο ΔΣ του ΟΣΔΕΛ

 

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΔΕΛ (Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου), όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 9ης και 10ης Ιουλίου 2024 και συγκροτήθηκε σε σώμα, έχει ως ακολούθως:

 

Πρόεδρος: Αντώνης Χ. Καρατζάς, εκδότης (Νομική Βιβλιοθήκη Α.Ε.)

Αντιπρόεδρος: Φίλιππος Δ. Δρακονταειδής, συγγραφέας

Γραμματέας: Κώστας Κατσουλάρης, συγγραφέας

Ταμίας: Κώστας Δαρδανός, εκδότης (Εκδόσεις Gutenberg)

Μέλη: Μαρία Αγγελίδου, συγγραφέας/μεταφράστρια

Τιτίκα Δημητρούλια, συγγραφέας/καθηγήτρια πανεπιστημίου

Δημήτρης Ηλιόπουλος, εκδότης Τύπου (Δέσμη Εκδοτική Α.Ε.)

Αργύρης Καστανιώτης, εκδότης (Εκδόσεις Καστανιώτη Α.Ε.Β.Ε.)

Γιάννης Κωνστανταρόπουλος, εκδότης (Εκδόσεις Μίνωας Α.Ε.)

Ανδρέας Παναγόπουλος, δημοσιογράφος

Γιώργος Πασχαλίδης, εκδότης (Εκδόσεις Broken Hill Α.Ε.)

Θεόδωρος Φορτσάκης, συγγραφέας/καθηγητής πανεπιστημίου

 

Η διάρκεια της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Παρασκευή και σας περιμένουμε στο HIGH TV, 19.20-20.30, μαζί με τον Κ. Παλαιολόγο, στα "Θρυλούμενα", για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ...

-Ένα από τα πιο γνωστά και ικανά στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς, ο Γιάννης Κρύος «έφυγε» σε ηλικία 53 ετών. Μετά από επιτελικές θέσεις στην παραγωγή τηλεοπτικών σταθμών τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Κρύος ήταν στην Acun Medya ως βασικός «πυλώνας» της εταιρείας παραγωγής στη χώρα μας...

-Το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Πρωίαν σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, επιστρέφει τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1 σε νέα ώρα και με μεγαλύτερη διάρκεια. Για τρεις ώρες, από τις 09:00 έως τις 12:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή, το χαμόγελο, η καλή διάθεση και η ψύχραιμη ενημέρωση μπαίνουν στο… πρόγραμμα και μας φτιάχνουν την ημέρα από το νωρίς το πρωί...

-Το Disney+ αποκαλύπτει το επίσημο πόστερ του τέταρτου κύκλου της πρωτότυπης σειράς «Only Murders in the Building». Η βραβευμένη με Emmy®, πρωτότυπη, κωμική σειρά, από την 20th Television, με πρωταγωνιστές τους Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez, επιστρέφει στις 27 Αυγούστου, αποκλειστικά στο Disney+...

-Kαλό βράδυ και εις αύριον τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com