ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

3 August, 2024 - 02:49

Categories: 

Μάλμε - ΠΑΟΚ στη NOVA, ρεκόρ τηλεθέασης για ERTFLIX και νέες ταινίες και σειρές της Disney+!

Η πρόκριση του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ στα playoffs του UEFA Champions League κόντρα στην πρωταθλήτρια Σουηδία Μάλμε, θα κριθεί αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime και σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, τον πρώτο αγώνα του «Δικέφαλου» του Βορρά κόντρα στη Μάλμε για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Μία εβδομάδα αργότερα, την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 20:30 θα παρακολουθήσουν επίσης ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime τον επαναληπτικό αγώνα από το γήπεδο Τούμπας, ο οποίος θα πλαισιωθεί και με Pre Game Show (20:00).

 

 

 

Αναλυτικά:

 

Τρίτη 6 Αυγούστου, 20:00 Μάλμε-ΠΑΟΚ, Novasports Prime

Τρίτη 13 Αυγούστου, 20:00 Pre Game Show Novasports Prime, 20:30 ΠΑΟΚ– Μάλμε, Novasports Prime    

Στην κορυφή το ERTFLIX με 16.604.400 θεάσεις τον Ιούλιο – Ρεκόρ τηλεθέασης και για την ΕΡΤ

 

 

Στην κορυφή ανέβασαν το ERTFLIX το Ιούλιο το Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ, οι αναμετρήσεις-φωτιά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι.

 

Έτσι οι θεάσεις τον Ιούλιο (σύμφωνα με τα στοιχεία της NPAW Video Analytics) ξεπέρασαν το ρεκόρ του περασμένου Ιανουαρίου που ήταν έως τότε το υψηλότερο από τον Απρίλιο του 2020, οπότε και το ERTFLIX βγήκε στον «αέρα».

 

Κυμάνθηκαν σε 16.604.400 (έναντι 16.129.000 τον πρώτο μήνα του 2024), αριθμός που αντιστοιχεί σε 536.000 θεάσεις ημερησίως.

 

Το 48,3% των συνολικών views αντιστοιχεί σε live streaming θεάσεις, ενώ το 66% των επισκεπτών παρακολούθησαν τις αθλητικές διοργανώσεις από κινητά, tablets και υπολογιστές, γεγονός που αποδεικνύει, για μια ακόμα φορά, τη συμβατότητα της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ με τις νέες τάσεις θέασης που επικρατούν παγκοσμίως.

 

Σε ό,τι αφορά στην πεντάδα με τα περισσότερα views σε live steaming θεάσεις, τις δύο πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν οι  αναμετρήσεις στο μπάσκετ μεταξύ της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ με τα  αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ισπανίας (ξεπέρασε τις 500.000 θεάσεις) και του Καναδά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακολουθούν ο τελικός του EURO 2024, ο τελικός του Προολυμπιακού  Τουρνουά Μπάσκετ και ο Α’ προημιτελικός του EURO 2024.

 

Αντίθετα, οι επισκέπτες της ετεροχρονισμένης θέασης (on demand) επιλέγουν, κυρίως,  τις σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, αλλά και ξένες σειρές. Στη σχετική λίστα περιλαμβάνονται «Η παραλία» και ακολουθούν η «Ηλέκτρα», «Τα καλύτερά μας χρόνια», το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και «Η τούρτα της μαμάς». Στο ξένο πρόγραμμα, οι επισκέπτες του ERTFLIX επέλεξαν την αστυνομική σειρά «Broadchurch», την ανατρεπτική σειρά «Πάρε τον Σολ», τις αστυνομικές σειρές «Η τέχνη του εγκλήματος» και «Η μικρή τυμπανίστρια» και τη σειρά κατασκοπίας «Η ώρα».

 

Ρεκόρ στην τηλεθέαση έκαναν όμως και τα γραμμικά κανάλια της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ2 και η ΕΡΤ3 επικράτησαν τον ίδιο μήνα με συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 14,1%, σημειώνοντας τη 2η υψηλότερη απόδοση της δεκαετίας μετά το Μουντιάλ του 2014!

 

Αλλά και η ΕΡΤ1 έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης (prime time) με μερίδιο 14%, και 14,2% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά που αποτελούν την υψηλότερη μηνιαία απόδοση του σταθμού στη συγκεκριμένη ζώνη από το 2014.

Οι νέες ταινίες και σειρές της Disney+ τον Αύγουστο

 

 

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

 

Το Disney+ έχει το κορυφαίο περιεχόμενο για να κρατήσει την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη! Η νέα ταινία Το Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων, που έχει συναρπάσει το κοινό παγκοσμίως, έρχεται να προστεθεί στη συλλογή του επικού franchise «Ο Πλανήτης των Πιθήκων» στο Disney+, στις2 Αυγούστου, ενώ η ταινία The Supremes at Earl’s All-You-Can-Eat έρχεται στις 23 Αυγούστου.

 

Η αγαπημένη σειρά Only Murders In The Building επιστρέφει με τον 4ο κύκλο στις 27 Αυγούστου και μπορείτε να είστε έτοιμοι για νέα μυστήρια που αναζητούν λύση, πολλές νέες θεωρίες και ακόμη περισσότερους νέους υπόπτους, ενώ στις 28 Αυγούστου έρχονται η νέα σειρά Tracker και ο κύκλος 20 του Grey’s Anatomy. Το National Geographic παρουσιάζει αυτό το μήνα τη σειρά OceanXplorers, από τον Τζέιμς Κάμερον, για να εξερευνήσετε τα πιο απομακρυσμένα σύνορα των ωκεανών του κόσμου μέσα από το OceanXplorer, το πιο προηγμένο ερευνητικό σκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ.

 

 

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ο Παντελής Βούλγαρης είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Με τα πόδια μέχρι την αλήθεια» του Δεύτερου Προγράμματος, την Κυριακή 4 Αυγούστου, στις 22:00.  Ο σκηνοθέτης συζητά με τη Λίνα Νικολακοπούλου και την Αλεξάνδρα Χριστακάκη, με αφορμή το Φεστιβάλ Άνδρου, στο οποίο είναι επικεφαλής και φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια πολιτιστικής παρέμβασης στις Κυκλάδες...

-Αυτή την Κυριακή 4/8 (22:00) στο Novacinema1 με τους Alexander Skarsgard, Mia Goth, Thomas Kretschmann σε σκηνοθεσία του Brandon Cronenberg Και φυσικά στην ΕΟΝ On Demand μπορείτε να δείτε την αγαπημένη σας ταινία, όποτε και όπου εσείς θέλετε, ακόμα και offline...

-Kαι με την...βούλα ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στον Alpha, όπου θα παρουσιάζει βραδινό show...

-O γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τραπεζιώτης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ρ/σ Στο Κόκκινο...

-Το Netflix επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Squid Game», με ένα νέο κλιπ. Tο Netflix επιβεβαίωσε τώρα ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς είναι στις 26 Δεκεμβρίου. Το Netflix επιβεβαίωσε επίσης ότι η σειρά θα τελειώσει μετά την τρίτη σεζόν...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com