ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

6 August, 2024 - 02:23

Categories: 

Τα πλάνα της Cosmote TV για το Νόα - ΑΕΚ, τα φιλικά του Άρη στη NOVA και η νέα...μεταγραφή του MEGA!

Την Τρίτη 6/8 η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Αρμενία για να αντιμετωπίσει τη Νόα (19.00, COSMOTE SPORT1HD) για την 1η αγωνιστική του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League. Οι «Κιτρινόμαυροι» στον προηγούμενο γύρο άφησαν εκτός την Ίντερ Εσκάλδες με συνολικό σκορ 8-3, ενώ η ομάδα από την Αρμενία προέρχεται από 2 προκρίσεις κόντρα σε Σκεντίγια και Σλιέμα.

Οι pre και postgame εκπομπές, με τους ΤόληΧριστοφοράκη και Βασίλης Σαμπράκο  θα βρίσκονται στη διάθεση των τηλεθεατών με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις 2 αναμετρήσεις.  

 

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

 

UEFA Conference League (3ος Προκριματικός Γύρος, 1η Αγωνιστική)

 

Εκπομπή «Pregame Νόα–ΑΕΚ» (Τρίτη 6/8, 18.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube) Παρ: Τόλης Χριστοφοράκης, Βασίλης Σαμπράκος

 

Νόα–ΑΕΚ (Τρίτη 6/8, 19.00, COSMOTE SPORT 1HD) Περ: Στ. Αβραμίδης

 

Εκπομπή «Postgame Νόα–ΑΕΚ» (Τρίτη 6/8, 21.05, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ: Τόλης Χριστοφοράκης, Βασίλης Σαμπράκος

O Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports!

 

 

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με το Novasports να δίνει το «παρών» και στις δύο προσεχείς φιλικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αντιπάλους την αλβανική Elbasani (Τρίτη 6/8, 20:00) και τη Λαμία (Σάββατο 10/8, 20:00)!

 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετά τους φιλικούς αγώνες που έδωσε στην Ολλανδία κόντρα σε Άλκμααρ (1-2), Ντόρντρεχτ (0-0) και Μπρέντα (2-1) θα αποκαλυφθεί μπροστά στους φιλάθλους της στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντιπάλους την Elbasani και τη Λαμία που ουσιαστικά θα αποτελέσουν και την πρόβα τζενεράλε πριν από τη σέντρα της Stoiximan Super League στις 18/8 με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Στην περιγραφή των δύο φιλικών αγώνων θα είναι ο Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ στον αγώνα με την Elbasani o Ευγένιος Δαδαλιάρας και στον αγώνα με τη Λαμία ο Γιώργος Αργυρόγλου.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις

 

Τρίτη 6 Αυγούστου, 20:00: Άρης-Elbasani  Novasports Start

Σάββατο 10 Αυγούστου, 20:00: Άρης-Λαμία Novasports Start

 

Η ΕΡΤ με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στον προημιτελικό με τη Γερμανία

 

 

 

Τον σημαντικότερο της αγώνα δίνει αύριο, Τρίτη 6 Αυγούστου 2024 η Εθνική μας Ομάδας Μπάσκετ και η ΕΡΤ θα είναι μαζί της μεταφέροντας τις ευχές και τη συμπαράσταση όλων μας.

 

Η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει τον προημιτελικό της Ελλάδας με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας, στις 12:00 το μεσημέρι.

 

Το ίδιο κανάλι θα προβάλει σε απευθείας μετάδοση και τους άλλους τρεις προημιτελικούς.

 

Συγκεκριμένα:

 

Σερβία-Αυστραλία (15:30)

Γαλλία-Καναδά (19:00)

Βραζιλία-ΗΠΑ (22:30)

Πλούσιο ρεπορτάζ και συνεχή ροή ειδήσεων από την αναμέτρηση της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ και στο αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αλλά και στο αθλητικό site ertsports.gr.

 

Και κάθε βράδυ, όλο η δράση των αγώνων, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στην εκπομπή «Olympic Nights», στην ΕΡΤ2, με τον δημοσιογράφο Γιάννη Ράνιο.

Η Φαίη Σκορδά στο Mega

 

 

Το MEGA υποδέχεται με χαρά τη Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική του οικογένεια!Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές.  Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση.

Πάντοτε ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της με το τηλεοπτικό κοινό, η Φαίη Σκορδά επιμένει όλα αυτά τα χρόνια στην κλασική ψυχαγωγία. Άνθρωπος με αυξημένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης για όσα συμβαίνουν γύρω μας, διαχειρίζεται με  σεβασμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους της αποδεικνύοντας πως οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις μπορούν να είναι προσωπικές.

Έχοντας καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με το πρωινό στη μικρή οθόνη, στέκεται με άνεση και δεξιότητα απέναντι σε όσα απασχολούν σήμερα τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον τηλεθεατή γενικότερα. Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, μέσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Δωρεάν θα παρέχονται για τους πελάτες της Cosmote TV  τα κανάλια Novasports για τους δύο πρώτους μήνες  της συνδρομής. Η προσφορά  η οποία λήγει στις 31 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει και τη δυνατότητα της υπηρεσία replay TV...

-Η ίδια προσφορά ισχύει και για τους συνδρομητές NOVA για τα κανάλια Cosmote Sports...

-.Από το Σάββατο 31 Αυγούστου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 05:30, η Φαίη Μαυραγάνη θα μας καλημερίζει από τον ΣΚΑΪ...

-Η πρεμιέρα του ανανεωμένου «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha προγραμματίζεται για τις 28 Σεπτεμβρίου, με τη Ναταλία Γερμανού να παραμένει πάντα στην παρουσίαση και τα δύο νέα πρόσωπα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Άγγελο Βουράκη, να παίρνουν θέση στο πλατό...

-Καλό βράδυ και εις αύριον τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com