ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

6 August, 2024 - 18:09

Categories: 

Βιονικός Γουόκαπ! Παίζει ασταμάτητα την τελευταία διετία!

Απαντήσεις σε κάθε είδους …επικριτές φροντίζει να δίνει ο Τόμας Γουόκαπ με την απόδοσή του και τα επιτεύγματά του εντός του παρκέ.

Στα 31 του χρόνια, ο Τεξανός άσος είναι ένας από τους πιο σκληρούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Και ίσως ο πιο βιονικός στην Ευρώπη. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού παίζει ανελλιπώς την τελευταία διετία είτε με την φανέλα του Ολυμπιακού, είτε με τα Εθνόσημο και είναι φυσικό κάποιες στιγμές να χρειάζεται «ανάσες» και πολύ προσεκτική διαχείριση

Στον σημερινό προημιτελική της [Επίσημης Αγαπημένης» κόντρα στην Πρωταθλήτρια Κόσμου Γερμανία, ο Γουόκαπ πέτυχε κάτι το ασύλληπτο για τα μπασκετικά δεδομένα!

 Ολοκλήρωσε μία τρελή διετία με Πειραιώτες και Εθνική, στην οποία έγραψε το εξωφρενικό 181/182 που μοιάζει  απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Γουόκαπ είχε στη σεζόν 2022/23 (EuroLeague, Α1, Σούπερ Καπ και Κύπελλο Ελλάδας) 77 συμμετοχές σε 77 αγώνες με τον Ολυμπιακό, 6/6 στα φιλικά προετοιμασίας της Εθνικής (Σλοβενία εκτός, Σλοβενία εντός, Σερβία και Ιταλία για το Ακρόπολις, ΗΠΑ και Γερμανία στο Άμπου Ντάμπι) και 5/5 στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μανίλα.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από δύο μήνες,  ο Τεξανός έχασε μόλις ένα από τα 82 παιχνίδια του Ολυμπιακού, το εντός έδρας με τη Βίρτους Μπολόνια εξαιτίας ενός διαστρέμματος που υπέστη στο Περιστέρι. Αμέσως μετά από το φινάλε των υποχρεώσεών του με τον Ολυμπιακό, είχε 4/4 στα φιλικά της Εθνικής (Πολωνία, Μπαχάμες, Μαυροβούνιο, Πουέρτο Ρίκο), 4/4 στο προολυμπιακό τουρνουά (Δομινικανή Δημοκρατία, Αίγυπτο, Σλοβενία, Κροατία) και 4/4 στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Καναδά, Ισπανία, Αυστραλία, Γερμανία).

 

 

Ομάδα: