ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

8 August, 2024 - 17:47

Categories: 

Παρελθόν ο Στερν από τον Ολυμπιακό, προ των πυλών ο Ατανασίγιεβιτς

 

Τελικά τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Δηλαδή ο Τόντσεκ Στερν επέλεξε την οικονομική πρόταση της Ζιράτ. Διότι η ομάδα της Άγκυρας «χρύσωσε» τον Σλοβένο διαγώνιο. Έτσι σήμερα το θέμα έκλεισε για τον Ολυμπιακό. Κατά συνέπεια, ο πρωταθλητής Ελλάδας ενεργοποιεί το εναλλακτικό πλάνο. Πιο συγκεκριμένα, την προφορική συμφωνία με τον Σέρβο, διεθνή διαγώνιο. Όπως αποδείχθηκε, τελικά, τα χρήματα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Γιατί η οικονομική προσφορά της τουρκικής ομάδας, που έχει χορηγό τράπεζα άρα και πολλά χρήματα για μεταγραφές, ήταν ακαταμάχητη.

 

Παρότι ο πρωταθλητής Ελλάδας έκανε νέα πρόταση, ανέβασε τα χρήματα προς τον Σλοβένο διαγώνιο με υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων, δεν τον έπεισε. Μιας και οι Τούρκοι του έδωσαν πάνω από 800.000€ για τα προσεχή δύο χρόνια. Αν και ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να συμβεί αυτό, η κατάσταση με την FIVB δεν του επέτρεπε να κάνει κάτι περισσότερο. 

Προ των πυλών ο Ατανασίγιεβιτς

Ωστόσο όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του Θρύλου εξέτασαν αρκετές λύσεις. Για να καταλήξουν στην επιλογή του Αλεξάνταρ Ατανασίγιεβιτς. Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος διαγώνιος πήρε και την έγκριση του Αντρέα Γκαρντίνι. Μιας και έχουν δουλέψει μαζί στο παρελθόν. Επιπλέον, η επιστροφή στην Ευρώπη μετά τη θητεία του διεθνή παίκτη στην Κίνα ήταν σημαντικός παράγοντας.

 

Όταν, λοιπόν, ο Θρύλος «χτύπησε» την… πόρτα του Ατανασίγιεβιτς, βρήκε πρόσφορο έδαφος. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς ο διεθνής Σέρβος διαγώνιος έχει κουμπάρο τον πρώην «ερυθρόλευκο» Νίκολα Μιγιαήλοβιτς. Εξάλλου, με δεδομένο ότι η σύζυγός του αγωνίζεται σε τουρκική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη, η επιλογή της Ελλάδας ήταν ιδανική.

 

Ομάδα: