ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

8 August, 2024 - 19:14

Categories: 

«Γλυκοκοιτάζει» Ροντινέι η Ιντερνασιονάλ

 

 

Στο στόχαστρο της Ιντερνασιονάλ φέρεται να βρίσκεται ο Ροντινέι. Όπως αναφέρουν βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο 32χρονος φουλ – μπακ του Ολυμπιακού είναι ψηλά στις προτιμήσεις της ομάδας της Λατινικής Αμερικής, στην οποία μάλιστα είχε αγωνιστεί για διάστημα ενάμιση έτους (Ιανουάριος 2020-Ιούνιος 2021) πριν πάρει μεταγραφή για την Φλαμένγκο.

Διότι η ομάδα από τη χώρα του καφέ σκέφτεται το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να υπογράψει από τον Γενάρη τον Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό, θέλοντας να τον κλείσει ως ελεύθερο για τη νέα σεζόν.

Την ίδια στιγμή, βέβαια πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τους κατόχους τουConference League  να επιδιώκουν να δέσουν με νέο συμβόλαιο τον έμπειρο Βραζιλιάνο μπακ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ροντινέι είχε έρθει στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2023 έχοντας ως … παρακαταθήκη δύο κατακτήσεις Κόπα Λιμπερταδόρες με την φανέλα της Φλαμένγκο

Μάλιστα σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο έχει ήδη κατα γράψει 72 εμφανίσεις με 3 γκολ και 9 ασίστ. Αποτελεί ένα βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», ενώ ο ίδιος έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά.

 

Ομάδα: