ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

10 August, 2024 - 03:15

Categories: 

Eπιστρέφουν οι αθλητικές εκπομπές στον ΣΚΑΙ, η αργία του Δεκαπενταύγουστου στα ΜΜΕ και...νέες απεργίες σε ΜΜΕ!

Από το Σάββατο 17 Αυγούστου και κάθε Σάββατο μεσημέρι στις 12:30 η εκπομπή Monobala Σαββατοκύριακο θα μας μεταφέρει τον παλμό και το ρεπορτάζ όλων των ομάδων λίγο πριν τη σέντρα στην αγωνιστική της Stoiximan Super League και παράλληλα όλη τη δράση από τα γήπεδα της Ευρώπης. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και πλούσιο θέαμα.

 

Από την Κυριακή 18 Αυγούστου και κάθε Κυριακή στις 21:00, η εκπομπή Monobala θα προσφέρει πρώτη την εικόνα, το ρεπορτάζ, τις φάσεις και το παρασκήνιο από όλα τα ματς της Stoiximan Super League.

 

Επιπλέον, απευθείας συνδέσεις, καλεσμένοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου που αναλύουν τις αναμετρήσεις και σχολιασμός των αμφισβητούμενων φάσεων.

 

Στην παρουσίαση ο Πάνος Βόγλης.

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» επιστρέφει!

 

 

 

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» επιστρέφει.

 

Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων, πάλι στις οθόνες σας, στις 19 Αυγούστου 2024, με την έναρξη του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

 

Το μακροβιότερο talk show της ελληνικής τηλεόρασης θα ενημερώνει τους φιλάθλους έγκυρα και έγκαιρα για 37η χρονιά ώστε να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

 

Κάθε Δευτέρα, στις 10 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σε μαγνητοσκόπηση 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στο συμβατικό πρόγραμμα.

 

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ», πάλι μαζί σας, στο πρώτο σφύριγμα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Tα εν οίκω...

Η αργία του Δεκαπενταύγουστου

 

Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Ως εκ τούτου, εν όψει της αργίας, οι συνάδελφοι των εφημερίδων, των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, των ιστοσελίδων και του ΑΠΕ-ΜΠΕ θα εργαστούν ως εξής:

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

 

α) Την Τετάρτη, 14/8/2024, θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι  πολιτικές εφημερίδες.

 

β) Την Πέμπτη, 15/8/2024 δεν θα κυκλοφορήσει καμία πολιτική εφημερίδα.

 

γ) Την Παρασκευή, 16/8/2024 θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι πολιτικές εφημερίδες.

 

δ) Το Σάββατο, 17/8/2024 θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι πολιτικές εφημερίδες, πρωινές και απογευματινές.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

 

α) Την Τετάρτη, 14/8/2024, θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι αθλητικές εφημερίδες.

 

β) Την Πέμπτη, 15/8/2024 δεν θα κυκλοφορήσει καμία αθλητική εφημερίδα.

 

γ) Την Παρασκευή, 16/8/2024 θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι αθλητικές εφημερίδες.

 

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

 

Κατά την αργία της Πέμπτης, 15 Αυγούστου 2024, οι συντάκτες του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και των ιστοσελίδων, εφόσον περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, θα εργαστούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στις αντίστοιχες ΣΣΕ, που καθορίζουν και την αμοιβή τους για Κυριακές και αργίες.

Νέα 24ωρη απεργία στην “Αυγή” και στο avgi.gr

 

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας, από τις 6 π.μ. της Παρασκευής 9 Αυγούστου έως τις 6 π.μ. του Σαββάτου 10 Αυγούστου, στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr», διεκδικώντας:

 

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων του μηνός Ιουλίου 2024 και του επιδόματος αδείας.

Τη δέσμευση του βασικού μετόχου ΣΥΡΙΖΑ για την καταβολή του μισθού του μηνός Αυγούστου.

Την ανάκληση της απόφασης για αναστολή έκδοσης του ημερησίου φύλλου της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ».

Την έναρξη διαβούλευσης του βασικού μετόχου ΣΥΡΙΖΑ με τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων των εργαζομένων στην εφημερίδα και στην ιστοσελίδα της.

Τα Διοικητικά Συμβούλια στηλιτεύουν τη στάση του κ. Κασσελάκη, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει ανταποκριθεί στο επαναλαμβανόμενο αίτημα των σωματείων για πραγματοποίηση συνάντησης, προκειμένου να συζητηθούν οι τεκμηριωμένες προτάσεις που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι για το μέλλον των Μέσων Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..

 

Αναμένουμε από την πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να αντιληφθεί το ηθικό χρέος που τη βαραίνει και να πράξει επιτέλους τα δέοντα.

Τέλος, ζητούμε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους για το σχέδιο βιωσιμότητας των ΜΜΕ του κόμματος, το οποίο ανακοίνωσε η LEFT MEDIA ότι έχει καταθέσει.

Τα σύκα σύκα κα ιτην σκάφη σκάφη!

-"Μεταγραφή" για τον Πάνο Βόγλη. Ο αθλητικός δημοσιογράφος, "μετακομίζει" από την ΕΡΤ στον ΣΚΑΙ, για να παρουσιάσει τις δύο αθλητικές εκπομπές που επιστρέφουν στο πρόγραμμα του σταθμού...

-Η τρίτη εκπομπή είναι η "Δίκη στον ΣΚΑΙ", με τον Κ. Θωμαίδη, η οποία "μετακομίζει" από το OPEN στον ΣΚΑΙ...

-Ο ΣΚΑΙ, στην μετά... Εύη Κουτσαυτάκη εποχή, κάνει στροφή στις αθλητικές εκπομπές και στα αθλητικά δικαιώματα...

-Άλλωστε, τις προάλλες σας γράφαμε για την πρόταση του Γ. Αλαφούζου στην Super League 2, για να μεταδώσει τους αγώνες του πρωταθλήματος στο υβριδικό κανάλι του σταθμού...

-Tην εκπομπή θα πλαισιώσουν δημοσιογράφοι από την ιστοσελίδα Monobala.gr, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες προσθήκες...

-Αναφορικά με τον ΑΝΤ1και με την προετοιμασία που θα ξεκινήσει για την ενίσχυση του αθλητικού τμήματος για τις βραδιές του Europa και Conference League, αναμένεται να γίνει συνεργασία με την 24 Media, αλλά και με τον Real FM...

-Mαραθώνιες συνδέσεις ετοιμάζουν τα κανάλια για το απόγευμα της Δευτέρας (12/08/24), όταν και θα επιστρέψει η ελληνική αποστολή από το Παρίσι...

-Οι Ενώσεις αποφάσισαν να μην κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες την Πέμπτη 15/8, ώστε να κυκλοφορήσουν κανονικά την επόμενη μέρα με τους αγώνες ρεβάνς ΑΕΚ - Νόα και Άγιαξ - Παναθηναϊκός...

-Καλό βράδυ και εις αύριον τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com