ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

13 August, 2024 - 23:56

Categories: 

Προπονητής Μάλμε: «Ξέραμε πως αν πάει στην παράταση το ματς θα είχαμε πλεονέκτημα»

Στην αξία της πρόκρισης της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Χένρικ Ρίντστρεμ. Ο τεχνικός της Μάλμε τόνισε πως ήξερε ότι αν ο αγώνας πάει στην παράταση τότε η ομάδα του θα είχε πλεονέκτημα αφού έχει καλύτερο ρυθμό από τα συνεχόμενα ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο συγχρονισμένος όσο εμείς που είχαμε 21 παιχνίδια στα πόδια μας, ξέραμε ότι θα ήταν καλό για εμάς να πάμε το ματς στην παράταση γιατί θα είχαμε πλεονέκτημα. Αυτήν την χρονική περίοδο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση».

Για την ζέστη: «Δεν επηρέασε τόσο την ομάδα μας. Μας ενδιέφερε να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Για το όνειρο του Champions League: «Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Υπάρχει η προοπτική του Champions League, αλλά στο μυαλό μας μπαίνει το παιχνίδι με την Νόργκεπινγκ για το σουηδικό πρωτάθλημα».