ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

14 August, 2024 - 03:17

Categories: 

Ρεάλ Μ - Αταλάντα σε MEGA/ Cosmote TV, η μετάδοση του Άγιαξ - ΠΑΟ και η τηλεθέαση του OPEN στις πυρκαγιές!

Η ποδοσφαιρική φιέστα που ανοίγει τον χορό των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων για τη σεζόν 24-25, το UEFA Super Cup, έρχεται στο MEGA, εδώ όπου θα χτυπά η καρδιά του UEFA Champions League και τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου, στις 22:00, η κάτοχος του UEFA Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, και η κάτοχος του UEFA Europa League,Αταλάντα, δίνουν ραντεβού στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας για το UEFA Super Cup.  Ένα παιχνίδι που θα είναι το πρώτο επίσημο του Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της «Βασίλισσας». Μια αναμέτρηση μεταξύ των δυο εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη. Κάρλο Αντσελότι κόντρα στον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι σε έναν τελικό με χρώμα… ιταλικό.


Στην Pre-Game εκπομπή, που ξεκινά στις 21:00, με τους Π. Περπερίδη, Μ. Σακελλαρόπουλο, Αντώνη Καρπετόπουλο, μπαίνουμε στο κλίμα της σπουδαίας αναμέτρησης με όλα τα τελευταία νέα των δύο «μονομάχων». Μια μονομαχία που μπορεί να κριθεί ακόμη και στα πέναλτι! Την περιγραφή θα κάνει ο Αντώνης Κατσαρός.


Μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί η Post-Game εκπομπή με την ανάλυση του ματς που θα αναδείξει τον υπερπρωταθλητή Ευρώπης. Παράλληλα, η αθλητική ομάδα του MEGA θα μεταφέρει αναλυτικό ρεπορτάζ για τους αγώνες του ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στα προκριματικά των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων.


Το MEGA φέρνει και φέτος, κάθε Τετάρτη, ποδοσφαιρικό υπερθέαμα ελεύθερα στις οθόνες μας.

ΟΡΕΝ: “Σταθμός στα μεγάλα γεγονότα”

 

 

Σε ακόμη ένα μεγάλο γεγονός, στην εφιαλτική πυρκαγιά της Αττικής, το OΡΕΝ κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Με 24ωρη κάλυψη των εξελίξεων σε όλα τα πύρινα μέτωπα, κινητοποίηση του δημοσιογραφικού και τεχνικού μηχανισμού και “επιστράτευση” των κεντρικών παρουσιαστών (Εύα Αντωνοπούλου, Νίκος Στραβελάκης), που διέκοψαν την καλοκαιρινή τους άδεια, όπως και η Μίνα Καραμήτρου.

 

Το 24ωρο πρόγραμμα σημείωσε μέσο όρο 8% και το κεντρικό δελτίο 9%. Η πρωινή εκπομπή (Χρύσα Φώσκολου, Γιώργος Κρατημένος), ξεπέρασε και το 19% σε κρίσιμες στιγμές και το μεσημεριανό δελτίο (Ευλαμπία Ρέβη) το 9,5%.

 

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης Ματίνα Παπαδέα, Γιάννης Ζιάκας, Μαρία Σιαμπάνου, Μαίρη Γύγου, Κάτια Καραχάλιου, Ήρα Ορχάνη, Αναστασία Σταματοπούλου, Αγαπητός Ταγκαλής, Κωνσταντίνος Μακρής, Παναγιώτης Λιανός, Βασίλης Βαφείδης, Κώστας Παπαδάτος, Μπάμπης Γεωργάτος, Δημήτρης Ζαΐμης, Σταύρος Μερτίρης, Κώστας Χατζηαναστασίου, Κώστας Τζουμάκας, Γιάννης Μαρινίτσης, Γιώργος Κορδονούλης, Δημήτρης Ζήσιμος, Βόιτεκ Μαλοβάνιτς.

 

 

Tα εν οίκω...

ΠΟΕΣΥ / ΕΣΗΕΑ: |Στην πρώτη γραμμή οι δημοσιογράφοι και στην πρόσφατη πυρκαγιά|

 

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) επισημαίνουν τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση με την οποία εργάζονται ακούραστα οι άνθρωποι των ΜΜΕ, ρεπόρτερ, τεχνικοί και φωτορεπόρτερ, μεταδίδοντας λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της πύρινης λαίλαπας που χτύπησε για άλλη μια φορά την βορειοανατολική Αττική.

 

Η σωστή και έγκαιρη ενημέρωση από τα μέτωπα των πυρκαγιών αναδεικνύει την κοινωνική χρησιμότητα του άμεσου, ζωντανού και τεκμηριωμένου ρεπορτάζ.

 

Τα Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ εκφράζουν την στήριξή τους στους δημοσιογράφους στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μεταδίδουν δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν μάχες για ζωές και περιουσίες, δίπλα στους κατοίκους περιοχών που κινδυνεύουν, δίπλα στους πυροσβέστες που με αυταπάρνηση είναι πάντα εκεί, δίπλα στους εθελοντές κι όλους όσοι επιχειρούν για την κατάσβεση των μετώπων της φωτιάς.

 

Η σημασία του ρεπορτάζ τέτοιες στιγμές είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

 

Τα Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ καλούν τους ιδιοκτήτες και τους αρχισυντάκτες όλων των ΜΜΕ να παρέχουν διαρκώς και εγκαίρως όλα τα αναγκαία μέσα και τις οδηγίες προφύλαξης πριν από κάθε αποστολή και να θέτουν σε επιφυλακή τους γιατρούς εργασίας που οφείλουν να έχουν για παν ενδεχόμενο.

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια

της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ο τελικός του Super Cup Ρεάλ Μ - Αταλάντα, θα μεταδοθεί live και από την Cosmote TV, με pre game και post game εκπομπή με τους Μ. Τσόχο και Β. Σαμπράκο και περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα...

-Tην Τετάρτη (14/8/24) αναμέενται να "κλείσει" το θέμα της μετάδοσης του αγώνα Άγιαξ - Παναθηναϊκός (Πέμπτη 21.15). Η Cosmote TV παραμένει σε συζητήσεις με την ολλανδική εταιρία για να έρθουν σε συμφωνία. Εφόοσον δεν βγει "λευκός καπνός", το κόλπο αναμένεται να μπει και ο Γ. Αλαφούζος με τον ΣΚΑΙ, για να καθαρίσει την μπουγάδα...



-Το ποσό των 3.624.463 ευρώ δεσμεύεται, με έγκριση από το υπουργείο Οικονομικών, για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5»...

-Στα 7.062.157 ευρώ ανήλθε το 2023 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας Μακεδονία TV ΑΕ του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, που ελέγχει το ΜΑΚ TV, έναντι κύκλου εργασιών 3.645.275 ευρώ το 2022. Οι ζημίες προ φόρων ανήλθαν σε 1.065.279 ευρώ το 2023 έναντι 3.508.233 ευρώ το 2022...

-Την αληθινή ιστορία «The Hill» (2023, διάρκειας 122’) με τους Dennis Quaid, Scott Glenn, Joelle Carter σε σκηνοθεσία του Jeff Celentano θα απολαύσουν οι συνδρομητές αυτή την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 22:00 στο Novacinema1, οι συνδρομητές στη ζώνη Sunday Premiere της Nova...

-Καθυστέρηση έχει παρατηρηθεί στο ACTION 24, όσον αφορά τα αθλητικά δικαιώματα που θα έχει στην κατοχή του την επόμενη σεζόν. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε και ανακοινώσεις. Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γυναικών, Elite League στο μπάσκετ είναι πιθανό να συνεχίσουν στο κανάλι, ενώ μένει κενό να δούμε αν θα προβάλλει και κάποια ξέα πρωταθλήματα ή κύπελλα...

-Καλό βράδυ και εις αύριον τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com