ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

16 August, 2024 - 03:20

Categories: 

Oι περιγραφές της SL, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε NOVA/Cosmote TV και...Ελλάδα - Ισπανία στο ERTFLIX!

Η αθλητική σεζόν 2024-25 ξεκινά στην COSMOTE TV με την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 17/8 με την αναμέτρηση Βόλος ΝΠΣ-Ολυμπιακός (20.00, COSMOTE SPORT 1HD). Την Κυριακή 18/8 θα ακολουθήσουν τα ματς Παναθηναϊκός-Asteras Aktor (20.00, COSMOTE SPORT 2HD) και ΑΕΚ-ΟΦΗ (22.00, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ τη Δευτέρα 19/8 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Λαμία (21.00, COSMOTE SPORT 1HD). 

 

Σάββατο 17/8

17/08/24  19:00 Bόλος - Ολυμπιακός Pre- Game Παρ: Στ. Αβραμίδης

17/08/24  20:00 Bόλος - Ολυμπιακός Περ. Α. Παλομπαρίνι

17/08/24  19:00 Bόλος - Ολυμπιακός Post- Game Παρ: Στ. Αβραμίδης

Kυριακή 18/8

18:00 Super League Show Παρ: Λ. Μπαλάφας / Ε. Παπαδοπούλου

20:00 ΠΑΟ - Αστέρας Τρίπολης Περ: Κ. Ψάρρας

22:00 ΠΑΟ - Αστέρας Τρίπολης Post Game Show Παρ: 

21:00 ΑΕΚ - ΟΦΗ  Pre Game Show Παρ: Β. Σαμπράκος

22:00 ΑΕΚ - ΟΦΗ Περ: M. Tσόχος

00:00 Super League Show  Παρ: Γ. Θαναηλάκης / Στ. Αβραμίδης

Δευτέρα 19/8

20:00 Παναιτωλικός - Λαμία Pre Game Παρ: Α. Τσαβδαράς

21:00 Παναιτωλικός - Λαμία Pερ: Στ. Αβραμίδης

23:00 Παναιτωλικός - Λαμία Post Game  Α. Τσαβδαράς

Η Super League στα Novasports!

 Η Stoiximan Super League, το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινάει στις 17 Αυγούστου και ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (17/8, 20:00), ενώ οι συνδρομητές θα απολαύσουν και τις αναμετρήσεις Ατρόμητος – Άρης (18/8, 20:30) και Λεβαδειακός – Athens Kallithea (18/8, 19:00). Οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα πλαισιωθούν και με την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Γιαννίκο Δούσκα, Λίλα Κουντουριώτη, Χριστίνα Κομίνη.

Σάββατο 17/8

19:30 Pre Game Show ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός Novasports Prime με τον Ηλία Βλάχο

 

20:00 Stoiximan Super League - 1η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός Novasports Prime σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα 

22:15 Η ‘Ωρα των πρωταθλητών Novasports Prime με τους Γιαννίκο Δούσκα και Χριστίνα Κομίνη

Kυριακή 18/8

19:00 Stoiximan Super League: Λεβαδειακός-Athens Kallithea Novasports2 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου


19:30 Η ‘Ωρα των πρωταθλητών, Α’ μέρος Novasports Prime με τους Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη


20:30 Stoiximan Super League: Ατρόμητος-Άρης Novasports Prime σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Νταλούκα και Ευγένιου Δαδαλιάρα


22:45 Η ‘Ωρα των πρωταθλητών, B’ μέρος Novasports Prime με τους Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη

Σέντρα στο Campionato

Η COSMOTE TV θα φιλοξενήσει και τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Serie A, η οποία ανοίγει «αυλαία» με τα ματς Τζένοα-Ίντερ (17/8, 19.30, COSMOTE SPORT 2HD) και Πάρμα-Φιορεντίνα (17/8, 19.30, COSMOTE SPORT 3HD). Από την 1η αγωνιστική ξεχωρίζουν, επίσης, οι αγώνες Μίλαν-Τορίνο (17/8, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD), Κάλιαρι-Ρόμα (18/8, 21.45, COSMOTE SPORT 3HD) και Γιουβέντους-Κόμο (19/8, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD). 

 

Τι άλλο ξεχωρίζει στα κανάλια COSMOTE SPORT

 

Προορισμό την COSMOTE TV έχει και το MotoGP Αυστρίας, με όλη τη δράση του τριημέρου 16-18/8, από τις ελεύθερες δοκιμές μέχρι και τον μεγάλο αγώνα, να μεταδίδεται ζωντανά από το COSMOTE SPORT 5HD. Οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν στη διάθεσή τους και το DTM Γερμανίας στο Νίρμπουργκρινγκ το Σαββατοκύριακο 17-18/8 (14.30, COSMOTE SPORT 7HD).

 

Τον παλμό των εξελίξεων από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα της εβδομάδας θα μεταφέρει η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, μέσα από ειδικές εκπομπές και εκτενή ρεπορτάζ.

Σέντρα στο «γήπεδο» του Novasports με  Premier League, LaLiga και Super Cup Γερμανίας!

 

Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο με τους 380 αγώνες LIVE και με τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, ετοιμάζεται να συναρπάσει και φέτος. Στην πρεμιέρα η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Τσέλσι (18/8, 18:30), ενώ στα άλλα παιχνίδια που ξεχωρίζουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Φούλαμ (16/8, 22:00), αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της φετινής Premier League, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ίπσουιτς (17/8, 14:30) και η Άρσεναλ υποδέχεται τη Γουλβς (17/8, 17:00). Η Premier League θα πλαισιωθεί με τις εκπομπές «Premier League Kick Off» και «Premier League The Show» με τον Άγγελο Στυλιάδη.

 

Η συναρπαστική LaLiga υπόσχεται μοναδικό θέαμα με τους 380 LIVE αγώνες κάθε χρόνο με την πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κιλιαν Μπαμπε πλέον στο ρόστερ της να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη Μαγιόρκα (18/8, 22:30) και τη Μπαρτσελόνα να δοκιμάζεται στη Βαλένθια (17/8, 22:30). Η σέντρα θα γίνει για τη φετινή σεζόν στις 15 Αυγούστου με τους αγώνες Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε (20:00) και Ρεάλ Μπέτις – Χιρόνα (22:30). 

 

Το γερμανικό Super Cup ανάμεσα στην περυσινή αήττητη πρωταθλήτρια Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη δευτεραθλήτρια Στουτγκάρδη (η Λεβερκούζεν πέρυσι κατέκτησε και το Κύπελλο νικώντας στον τελικό την Καιζερσλάουτερν) αποτελεί τον προάγγελο της έναρξης της Bundesliga την επόμενη εβδομάδα. Οι δύο «μονομάχοι» θα διεκδικήσουν το τρόπαιο το Σάββατο 17 Αυγούστου (21:45) στην έδρα της Λεβερκούζεν, «Leverkusen's BayArena».

 

Tην ίδια στιγμή οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν πλούσια αγωνιστική δράση σε Eredivisie, Jupiler Pro League, 2.Bundesliga, LaLiga2.

 

Για τους λάτρεις του τένις σπουδαίες αναμετρήσεις αναμένονται στα κορτ του WTA 1000 Cincinnati Open ενώ οι φίλοι των μαχητικών σπορ θα δουν αγώνες μαχητικών τεχνών ONE Friday Fights #75.

 

 

Το Γαλλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ελεύθερα, ζωντανά και αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ

 

 

 

 

Ο ΣΚΑΪ, τη νέα σεζόν, εξασφάλισε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Από την Παρασκευή 16 Αυγούστου, οι φίλαθλοι, που αγαπούν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μπορούν να παρακολουθούν, από τον ΣΚΑΪ, ελεύθερα, ζωντανά και αποκλειστικά τους συναρπαστικούς αγώνες του Γαλλικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

 

Χάβρη – Παρί Σεν Ζερμέν

 

Παρασκευή 16 Αυγούστου στις 21.45

 

Πρεμιέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη δοκιμασία της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Χάβρης. H Παρί του Λουίς Ενρίκε στην, μετά Κιλιάν Εμπαπέ, εποχή θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα σεζόν.

 

Περιγράφει ο Πάνος Βόγλης.

 

Μπρεστ-Μαρσέιγ

 

Σάββατο 17 Αυγούστου στις 18.00

 

Οι Μασσαλοί με νέο προπονητή τον επιτυχημένο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ξεκινούν τη χρονιά στην έδρα της φιλόδοξης Μπρεστ. Η Μαρσέιγ με στόχο φέτος το πρωτάθλημα και νέα πρόσωπα στο ρόστερ θα επιδιώξει να φύγει με τη νίκη από τη Βρετάνη, όπου τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται.

 

Περιγράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Έρχεται η «Super μπάλα live” στο Mega

 

 

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει και η κορυφαία αθλητική εκπομπή του MEGA, «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE», στήνει τη μπάλα στη σέντρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν την Κυριακή 18 Αυγούστου, στις 00:10.

 

Λίγες μόνο ώρες μετά το πρώτο σφύριγμα για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, η «SUPERΜΠΑΛΑ LIVE» ανάβει τα φώτα της εξέδρας για να καταγράψει τον παλμό της αθλητικής επικαιρότητας εντός και εκτός γηπέδων και να μεταφέρει στους φίλους της «στρογγυλής θεάς» όλα όσα πρέπει να κρατήσουν από το δυναμικό ξεκίνημα της Super League.

 

Παράλληλα, η πιο ενημερωμένη αθλητική παρέααναλαμβάνει να αποκαλύψει στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου τα τελευταία νέα γύρω από το UEFAChampions League που θα μεταδίδεται και την επόμενη τριετία από το MEGA. Από το πλατό της εκπομπής δεν θα λείπει φυσικά το εκτενές ρεπορτάζ για τις μάχες των ελληνικών ομάδων όπως αυτές εξελίσσονται σε όλες τιςευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Η αγαπημένη ποδοσφαιρική συνήθεια, η «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE», ανανεώνει το ραντεβού με τους φιλάθλους κάθε εβδομάδα, δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και προσφέρει και τη νέα σεζόν αναλυτικό ρεπορτάζ, παρεμβατικό σχολιασμό, ζωντανές συνδέσεις, highlightsαπό τα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου και επίμαχες φάσεις.

 

Ό,τι παίζει στο γήπεδο, παίζει στη «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE».

«100 χρόνια ελληνική δισκογραφία» 

 

 

 

Πόσες ζωές κρύβει ένας δίσκος; Πόσες ιστορίες; Ιστορίες άλλων, ιστορίες δικές μας. Ιστορίες άλλων που έγιναν δικές μας.

 

Η ΕΡΤ και η Χάρις Αλεξίου μάς καλούν να ανακαλύψουμε τη συναρπαστική ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας, μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ 12 επεισοδίων «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία», που έρχεται στη δημόσια τηλεόραση τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

 

Μία ιστορία 100 και πλέον χρόνων.

 

Από τη γέννηση της ελληνικής δισκογραφίας μέχρι τις μέρες μας.

 

Από τα χρόνια του φωνόγραφου και των περιπλανώμενων «γραμμοφωνατζήδων» των αρχών του 20ού αιώνα, στα χρόνια του ’60, των «μικρών δίσκων» και των «τζουκ μποξ»… Κι από εκεί, στους μεγάλους δίσκους βινυλίου, στους ψηφιακούς δίσκους και στο διαδίκτυο.

 

Ξεναγός μας σε αυτό το ταξίδι, είναι η Χάρις Αλεξίου, η κορυφαία τραγουδίστρια της γενιάς της και μία από τις πιο αγαπημένες προσωπικότητες στον χώρο του πολιτισμού, που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στην ελληνική μουσική και στη δισκογραφία.

 

Με σύμμαχο το πολύτιμο Αρχείο της ΕΡΤ, αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα χρυσά χρόνια της ελληνικής δισκογραφίας, σκιαγραφείται ολόκληρη η πορεία του ελληνικού τραγουδιού, όπως αυτή χαράχτηκε στα αυλάκια των δίσκων.

 

Η σειρά ντοκιμαντέρ «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία» είναι ένα ταξίδι στον χρόνο, με πρωταγωνιστές όλους εκείνους που συνέδεσαν τη ζωή τους με την ελληνική δισκογραφία και δημιούργησαν, με έμπνευση και πάθος, το θαύμα της ελληνικής μουσικής.

 

Σ’ αυτό το ταξίδι, σας θέλουμε συνταξιδιώτες.

 

Συντελεστές παραγωγής

 

Αφήγηση: Χάρις Αλεξίου

Σκηνοθεσία: Μαρία Σκόκα

Σενάριο: Δημήτρης Χαλιώτης, Νίκος Ακτύπης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Δημήτρης Κατσαΐτης, Στέλιος Ορφανίδης

Μοντάζ: Ευγενία Παπαγεωργίου

Σκηνογραφία: Rosa Karac

Ηχοληψία: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Μουσική τίτλων: Γιώργος Μπουσούνης

Επιμέλεια περιεχομένου: Γιώργος Τσάμπρας

Σύμβουλοι περιεχομένου: Σιδερής Πρίντεζης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης

Αρχισυνταξία: Τασούλα Επτακοίλη

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κυριακή Μπεϊόγλου

Σύμβουλος παραγωγής: Πασχάλης Μουχταρίδης

Μίξη ήχου: Γιώργος Μπουσούνης / Γιώργος Γκίνης

Έρευνα – συντονισμός αρχειακού υλικού: Θάνος Κουτσανδρέας

Οργάνωση Παραγωγής: Βασιλική Πατρούμπα

Εκτέλεση Παραγωγής: Ελένη Χ. Αφεντάκη, By The Sea Productions

Παραγωγή: ΕΡΤ

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Παρασκευή και σας περιμένουμε στο HIGH TV, στα "Θρυλούμενα" (01.00-02.00), μαζί με τον Κ. Παλαιολόγο, για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ...

-H Πηνελόπη Αναστασοπούλου, από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα αναλάβει το πρωινό 10-12 του Red 96.3...

-H επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στη μικρή οθόνη και στο MEGA είναι σε καλό δρόμο...

-Την αναμέτρηση Ισπανία - Ελλάδα για την ημιτελική φάση του Eurobasket 2024 - U16 που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης, θα μεταδώσει live το ΕRTFLIX, το απόγευμα της Παρασκευής (16/8/24 18:30)...

-Tην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων θα μεταδώσει σε επανάληψη η ΕΡΤ1 το απόγευμα της Κυριακής (18/8/24 19:30)...

-Kαλό βράδυ και εις αύριον τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com