ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

20 August, 2024 - 01:02

Categories: 

Τα Playoffs του UEFA Champions League κάνουν «σέντρα» στην COSMOTE TV, στον "αέρα" η μετάδοση Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ και στα παρασκήνια του...Αρχελάου 5!

Το UEFA Champions League επιστρέφει στην COSMOTE TV με όλα τα ματς της 1ης αγωνιστικής των Playoffs να μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά το διήμερο 20-21/8. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις με πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 

 

 

Την Τρίτη 20/8 στις 22.00, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Λιλ-Σλάβια Πράγας (COSMOTE SPORT 2HD), Μπόντο Γκλιμτ-Ερυθρός Αστέρας (COSMOTE SPORT 3HD) και Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Καραμπάγκ (COSMOTE SPORT 7HD).

 

 

 

Την Τετάρτη 21/8 στις 22.00 θα κάνουν σέντρα οι αγώνες Γιανγκ Μπόις-Γαλατάσαραϊ (COSMOTE SPORT 2HD), Μάλμε-Σπάρτα Πράγας (COSMOTE SPORT 3HD), Ντιναμό Κιέβου-Σάλτσμπουργκ (COSMOTE SPORT 7HD) και Μίντιλαντ-Σλόβαν Μπρατισλάβας (COSMOTE SPORT 8HD).

 

 

 

Το διήμερο της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο, θα βρίσκεται στη διάθεση των τηλεθεατών πριν και μετά τη λήξη των ματς (21.00 & 00.05, COSMOTE SPORT 1HD), με πλούσιο ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα. Επίσης, η εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» με τον Μιχάλη Τσόχο, θα προσφέρει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλους τους αγώνες του διημέρου (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

 

 

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του διημέρου 20-21/8:

 

 

 

Τρίτη 20/08

 

Εκπομπή «UEFA Champions League Show» (21.00, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ: Μιχάλη Τσόχος και Βασίλης Σαμπράκος

 

Εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» (22.00, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ: Μιχάλη Τσόχος

 

Λιλ-Σλάβια Πράγας (22.00, COSMOTE SPORT 2HD)  Περ: Στ. Αβραμίδης

 

Μπόντο Γκλιμτ-Ερυθρός Αστέρας (22.00, COSMOTE SPORT 3HD)  Περ: Δ. Σπηλιόπουλος

 

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Καραμπάγκ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD)  Περ: Π. Μάλαμας

 

Εκπομπή «UEFA Champions League Show» (Τετάρτη 21/8, 00.05, COSMOTE SPORT 1HD)  (Παρ: Μιχάλη Τσόχος και Βασίλης Σαμπράκος)

 

 

 

Τετάρτη 21/08

 

Εκπομπή «UEFA Champions League Show» (21.00, COSMOTE SPORT 1HD)  Παρ: Μιχάλη Τσόχος και Βασίλης Σαμπράκος

 

Εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» (22.00, COSMOTE SPORT 1HD)  Παρ: Μιχάλη Τσόχος

 

Γιανγκ Μπόις-Γαλατάσαραϊ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) Περ: A. Παλομπαρίνι

 

Μάλμε-Σπάρτα Πράγας (22.00, COSMOTE SPORT 3HD)  Περ: Γ. Θαναηλάκης

 

Ντιναμό Κιέβου-Σάλτσμπουργκ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD)  Περ: Σ. Κωσταβάρας

 

Μίντιλαντ-Σλόβαν Μπρατισλάβας (22.00, COSMOTE SPORT 8HD)  Περ: Α. Τσαβδαράς

 

Εκπομπή «UEFA Champions League Show» (Πέμπτη 22/8, 00.05, COSMOTE SPORT 1HD)  Παρ: Μιχάλη Τσόχος και Βασίλης Σαμπράκος

 Στον "αέρα' η μετάδοση του  Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ!

Στον «αέρα» η τηλεοπτική μετάδοση της ρεβάνς μεταξύ Σάμροκ Ρόβερς και ΠΑΟΚ, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 29 Αυγούστου (22.00). Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του συγκεκριμένου αγώνα έχουν παραχωρηθεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα LOI TV, η οποία δεν εκπέμπει στην Ελλάδα και την Κύπρο. Από την πλευρά της Nova καταβάλλονται προσπάθειες, ώστε να βρεθεί λύση και το ματς να μεταδοθεί.

«Αρχελάου 5» – Στα γυρίσματα της νέας καθημερινής σειράς της ΕΡΤ

 

 

Καθημερινά και πολύωρα είναι τα γυρίσματα της «Αρχελάου 5», της σύγχρονης κωμωδίας, με το έξυπνο χιούμορ, τους πολυδιάστατους χαρακτήρες και τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Φωτεινής Κοτρώτση, Λήδας Βαρτζιώτη και Δημήτρη Τσακαλέα, που θα παρακολουθούμε καθημερινά από τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1.

 

Ο Γιάννης Στάνκογλου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Ναταλία Δραγούμη, η Νατάσσα Εξηνταβελώνη, η Άλκηστις Ζιρώ, η Βάσω Καβαλιεράτου, ο Γιάννης Καράμπαμπας, ο Χρήστος Κοντογεώργης, ο Χάρης Χιώτης και, φυσικά, ο Δημήτρης Πιατάς και η Μαίρη Σταυρακέλλη, καθώς και άλλοι εξαιρετικοί ηθοποιοί συνθέτουν το all-star cast της σειράς, δημιουργώντας καθημερινά ένα εξαιρετικό κλίμα στα γυρίσματα, με τα πειράγματα και τ’ αστεία τους.

 

Βρεθήκαμε στα παρασκήνια για να σας μεταφέρουμε εικόνες από την καθημερινότητα των ηθοποιών και των συντελεστών στο πλατό, που εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει το δεύτερο σπίτι τους!

Βασικός χώρος των γυρισμάτων είναι το ιστορικό πλέον εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας «Κλωσταί Πεταλούδας – Μουζάκης», ένας βιομηχανικός χώρος-τοπόσημο των δυτικών προαστίων, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της παραγωγής.

 

Η αρχική ιδέα της σειράς γεννήθηκε το 2021, εν μέσω πανδημίας, σ’ ένα μπαρ στη συνοικία Τραστέβερε της Ρώμης, κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού των δημιουργών.

 

Μάλιστα, οι χαρακτήρες του Ορφέα (Χάρης Χιώτης) και του Στέφανου (Γιάννης Καράμπαμπας) είναι εμπνευσμένοι από δύο υπαρκτά πρόσωπα, που είναι φίλοι και για αρκετά χρόνια συγκάτοικοι. Έχοντας κατά νου αυτή τη φιλία και τη συγκατοίκηση, οι δημιουργοί της σειράς έπλασαν τους πρώτους δύο χαρακτήρες κατά την αρχική σύλληψη της ιδέας. Επίσης, κάποια από τα ονοματεπώνυμα των χαρακτήρων της σειράς ανήκουν σε φίλους των δημιουργών.

 

Όλοι οι σεναριογράφοι της «Αρχελάου 5» θα έχουν ένα μικρό cameo στη σειρά.

 

Η πρωτότυπη μουσική της σειράς έχει την υπογραφή του Ερμή Γεραγίδη.

 

Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου (Ματθαίος), Εβελίνα Παπούλια (Κέλλυ), Γεράσιμος Γεννατάς (Αλέξανδρος), Ναταλία Δραγούμη (Νάντια), Νατάσσα Εξηνταβελώνη (Λυδία), Άλκηστις Ζιρώ (Δώρα), Βάσω Καβαλιεράτου (Μαρούκα), Γιάννης Καράμπαμπας (Στέφανος), Χρήστος Κοντογεώργης (Τεό), Χάρης Χιώτης (Ορφέας)

«Λαμπρινή» η Μαίρη Σταυρακέλλη

Στον ρόλο του «κυρ-Σωτήρη» ο Δημήτρης Πιατάς

Μαζί τους και οι: Σαμουήλ Ακινόλα, Γιάννης Διακάκης, Μυρτώ Γκόνη, Λυγερή Μητροπούλου, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δανάη Μικέδη Προδρόμου, James Rodi και πολλοί άλλοι ηθοποιοί σε guest ρόλους.

 

Δημιουργοί της σειράς: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης και Θάνος Νασόπουλος

Σενάριο: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος, Αντώνης Ανδρής, Άννα Βασιλείου, Άρτεμις Γρύμπλα, Γιώργος Καστέλλης, Ιωάννα Φωτοπούλου και Σελήνη Παπαγεωργίου

Επιμέλεια σεναρίου: Γιάννης Διακάκης

Σκηνοθεσία: Φωτεινή Κοτρώτση, Δημήτρης Τσακαλέας, Λήδα Βαρτζιώτη.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-H ιστοσελίδα 20/20 Magazine δεν βρίσκεται πια στον διαδικτυακό αέρα...

-H Cosmote TV θα μεταδώσει -πέρα από τον εντός έδρας - και των εκτός έδρας αγώνα του "τριφυλλιού, κόντρα στηνΛανς, την Πέμπτη 22/08/στις 22.00...

-Θα έχει ενδιαφέρον, την Λίλα Κουντουριώτη που παρουσίασε την "Ώρα των Πρωταθλητών" το περασμένο ΣΚ, το επόμενο να...βρίσκεται στο πλευρό του Β. Μπακόπουλου στην "Αθλητική Κυριακή"...

-Ολόκληρη την δράση των "Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024" έχει στην διάθεση των τηλεθεατών, σε ειδική ενότητα, το ΕRTFLIX...

-Kαθόλου καλή διαχείριση του ΣΚΑΙ στις μεταδόσεις του πρωταθλήματος Γαλλίας. Με μεταδόσεις και στην υβριδική τηλεόραση, αλλά και στην ιστοσελίδα monobala.gr, είναι δύσκολο για τους τηλεθεατές να αξιοποιήσουν τις μεταδόσεις...

-Με ρωτάτε αν η "σύμπραξη" Cosmote TV - ΝΟVA, είναι ο λόγος που οι δύο πλατφόρμες δεν αποκτούν νέα αθλητικά δικαιώματα. Δεν αποκλείεται, διότι πλέον, δεν υπάρχει θεωρητικά ανταγωνισμός ανάμεσά τους...

-Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί το Action 24 στα αθλητικά δικαιώματα. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών, Elite League είναι πιθανό να παραμείνουν στην συχνότητα του καναλιού, ενω θα υπάρχει και...ποδοσφαιρική δόση...

-Δεν έχει "κλείσει" ακόμα η Championship, αλλά λογικά πολύ γρήγορα θα βρει και πάλι τηλεοπτική "στέγη"...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com