ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

28 August, 2024 - 01:12

Categories: 

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024» στην ΕΡΤ, το MEGA πάει...Βελιγράδι και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στον... ΑΝΤ1+!

Η ΕΡΤ θα μεταφέρει στους τηλεθεατές τον παλμό των Παραολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται στο Παρίσι από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2024, φέρνοντας στο προσκήνιο 4.400 αθλητές και αθλήτριες, που θα αγωνιστούν στα 22 αθλήματα της διοργάνωσης.

 

Την κορυφαία διοργάνωση του παραολυμπιακού κινήματος καλύπτει η ΕΡΤ μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, καθώς και από τα ψηφιακά κανάλια ERTSPORTS 1 και ERTSPORTS 2 μέσω της πλατφόρμας ERTFLIX. Επιπλέον, η ΕΡΑΣΠΟΡ, το αθλητικό site ertsports.gr καθώς και τα επίσημα social media της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, καθ’ όλη τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων, θα παρέχουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, συμβάλλοντας στην πληρέστερη κάλυψη της διοργάνωσης.

 

Η τελετή έναρξης μεταδίδεται απευθείας την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στις 21:00, από την ΕΡΤ2 και με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την ΕΡΤ3, όπως και η τελετή λήξης την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00.

 

Περισσότερες από 100 ώρες live προγράμματος

 

Με απεσταλμένους δημοσιογράφους και τεχνικό προσωπικό, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ στο Παρίσι, αλλά και με πολύωρες καθημερινές μεταδόσεις από σχολιαστές και καλεσμένους, η δημόσια τηλεόραση θα προσφέρει απευθείας πρόγραμμα, που θα ξεπεράσει τις 100 ώρες.

 

Το Παρίσι είναι έτοιμο να διοργανώσει τους Παραολυμπιακούς Αγώνες τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στα εμβληματικά σημεία της πόλης. Όπως συνέβη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε, για πρώτη φορά στην ιστορία των Παραολυμπιακών, να πραγματοποιήσει την τελετή έναρξης την Τετάρτη 28 Αυγούστου, επίσης εκτός σταδίου, και συγκεκριμένα στην Place de la Concorde. Στη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων θα θα γίνει η παρέλαση των αθλητών, ενώ τις ημέρες που θα ακολουθήσουν άλλα πολιτιστικά σημεία, όπως ο Πύργος του Άιφελ, το Παλάτι των Βερσαλλιών καθώς και το Grand Palais, θα φιλοξενήσουν ορισμένα από τα αθλήματα.

 

Η ελληνική εθνική ομάδα της παραολυμπιακής αποστολής, που θα συμμετάσχει στους Αγώνες, αριθμεί 40 μέλη, και συγκεκριμένα 37 αθλητές και αθλήτριες, δύο ramp operators στο μπότσια κι έναν οδηγό αθλητή στον στίβο. Θα διαγωνιστούν σε 10 αθλήματα (κολύμβηση, στίβος, τάε κβον ντο, σκοποβολή, τοξοβολία, ιππασία, ποδηλασία, άρση βαρών, τζούντο και μπότσια), σ’ ένα σύνολο, στο οποίο περιλαμβάνονται 13 αθλητές και αθλήτριες που έχουν κατακτήσει μετάλλια σε προηγούμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

 

Για τις αθλητικές αναμετρήσεις, τις προσπάθειες της ελληνικής αποστολής και όλες τις ειδήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης, μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά από το ertsports.gr καθώς και για το πρόγραμμα των μεταδόσεων, στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.ertsports.gr/paralympic-games/parisi-2024-to-programma-ton-m...

 

Η γιορτή στο Παρίσι συνεχίζεται με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες και η ΕΡΤ θα μεταφέρει όλη την αγωνιστική δράση και το θέαμα στα σπίτια σας!

UEFA Champions League: Η 2η αγωνιστική των Play-Offs έρχεται στην COSMOTE TV

Ο «δρόμος» προς τα αστέρια του UEFA Champions League περνά από την COSMOTE TV, η οποία το διήμερο 27-28/8, θα μεταδώσει όλους τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των Play-Offs. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα μεταφέρει τις εξελίξεις με πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Την Τετάρτη 28/8 η Καραμπάκ θα αντιμετωπίσει τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετά την ήττα με 3-0 από το πρώτο ματς (19.45, COSMOTE SPORT 8HD), ενώ η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα υποδεχθεί τη Μίντιλαντ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD), μετά το 1-1 της πρώτης αγωνιστικής. Την ίδια μέρα, η Σλάβια Πράγας και ο Ερυθρός Αστέρας θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τις ήττες με 2-0 και 2-1 από τις Λιλ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) και Μπόντο Γκλιμτ (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), αντίστοιχα.

Oι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο, πριν και μετά τη λήξη των ματς (21.00 & 00.05, COSMOTE SPORT 1HD), με πλούσιο ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα. Επίσης, η εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» με τον Μιχάλη Τσόχο, θα προσφέρει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλους τους αγώνες του διημέρου (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Την Πέμπτη 29/8, μετά την ολοκλήρωση των Play-Offs, θα διεξαχθεί η κλήρωση της League Phase του UEFA Champions League. H COSMOTE TV θα μεταδώσει ζωντανά την κλήρωση (19.00, COSMOTE SPORT 1HD & Youtube κανάλι της COSMOTE TV), ενώ ο απεσταλμένος της στο Μονακό, Στέφανος Αβραμίδης, θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ. Την κλήρωση θα πλαισιώσει η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα (18.00 & 20.15, COSMOTE SPORT 1HD).

 

 

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων:

 

 

 

Τετάρτη 28/08

 

Εκπομπή «UEFA Champions League Show» (21.00, COSMOTE SPORT 1HD)

 

Εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» (22.00, COSMOTE SPORT 1HD)

 

Κάραμπαγκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (19.45, COSMOTE SPORT 8HD)

 

Σλάβια Πράγας-Λιλ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD)

 

Ερυθρός Αστέρας-Μπόντο Γκλιμτ (22.00, COSMOTE SPORT 3HD)

 

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μίντιλαντ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD)

 

Εκπομπή «UEFA Champions League Show» (Πέμπτη 29/8, 00.05, COSMOTE SPORT 1HD)

 

 

 

Πέμπτη 29/8

 

Εκπομπή «UEFA Champions League Show» (18.00, COSMOTE SPORT 1HD)

 

Κλήρωση UEFA Champions League, League Phase (19.00, COSMOTE SPORT 1HD & Youtube κανάλι COSMOTE TV)

 

Εκπομπή «UEFA Champions League Show» (20.15, COSMOTE SPORT 1HD)

Τα κανάλια Cosmote Sport κάθε Πέμπτη στον ΑΝΤ1+ με όλους τους αγώνες του UEFA Europa League και UEFA Conference Leag

 

 

Το ΑΝΤ1+ (antennaplus.gr) εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το περιεχόμενό του και από 15 Σεπτεμβρίου, προσθέτει ένα νέο μπουκέτο 10 live αθλητικών καναλιών της Cosmote ΤV.

 

 

 

Κάθε Πέμπτη, οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ θα τα έχουν όλα! Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, μηχανοκίνητο και μαχητικό αθλητισμό. Το ΑΝΤ1+, κάθε Πέμπτη, θα παρέχει στους συνδρομητές του πρόσβαση και στα 10 αθλητικά κανάλια της Cosmote TV (Cosmote Sport 1 έως Cosmote Sport 9 και το Cosmote Sports Highlights), μέσα από τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και όλους τους αγώνες του UEFA Europa League και του UEFA Conference League, αλλά και όλο το αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV, σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή.

 

 

 

Το παραπάνω περιεχόμενο έρχεται να προστεθεί σε ένα ήδη πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών γεγονότων που προσφέρει, μεταξύ άλλων, η streaming πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία των συνδρομητών της. Με την αποκλειστική μετάδοση της κορυφαίας διοργάνωσης της Formula 1, 2 και 3, του Porsche Supercup αλλά και του NASCAR Cup Series, μέσω του καναλιού Formula 1, αλλά και συναρπαστικών αγώνων μαχητικών αθλημάτων, μέσω των καναλιών Combat Sports και Fight Network, το ΑΝΤ1+ έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος προορισμός του μηχανοκίνητου, αλλά και του μαχητικού αθλητισμού. Επιπλέον, από τώρα, κάθε Πέμπτη, οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ θα έχουν πρόσβαση, στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη αλλά και όλους τους αγώνες του UEFA Europa League και του UEFA Conference League, σε αγώνες από το πιο διάσημο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το ΝΒΑ, σε μοναδικά τουρνουά τένις της ATP, περισσότερη δράση από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

 

 

 

Οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ εκτός από το κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο, μπορούν να παρακολουθήσουν εκατοντάδες ταινίες και σειρές, αλλά και τα preview όλων των σειρών του ΑΝΤ1, με το πακέτο «ΑΝΤ1+ Sports Ultimate» στην προσιτή τιμή των 8,25€ το μήνα (99€ τον χρόνο στο value πακέτο) ή 15,99€ τον μήνα στο απλό πακέτο*.

Το νέο πρόγραμμα του One Channel

 

 

 

 

Στις 2 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα του νέου προγράμματος του One Channel. Όπως και πέρσι στο σταθμό θα πρωταγωνιστεί η Ενημέρωση με Δελτία Ειδήσεων εκπομπές, ενώ τον πρώτο ρόλο θα τον έχει η Ψυχαγωγία.

 

One News: Στις 14.00 το μεσημέρι το μεσημβρινό δελτίο του σταθμού. Παρουσιάζει η Μαρία Αστερίου. Λίγο πριν τις 15.00, οι ειδήσεις στην νοηματική γλώσσα.

 

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων: Το αναλυτικό δελτίο του One Channel κάθε μέρα στις 18.00. Παρουσιάζει η Ηλιάννα Κουλαρμάνη. Και τη φετινή χρονιά κεντρικός σχολιαστής θα είναι ο Καθηγητής του ΕΜΠ και πρώην βουλευτής Δημήτρης Σεβαστάκης. Το Σαββατοκύριακο την παρουσίαση αναλαμβάνει η Μαρία Αραμπατζή.

 

«ΕΔΩ*»: Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19.00 ο Σταμάτης Ζαχαρός φωτίζει όλες τις κρυφές πτυχές της καθημερινότητας. Με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή το ζωντανό magazinο ψάχνει απαντήσεις εκεί που πολλοί δυσκολεύονται να ρωτήσουν.

 

One Talk: Δευτέρα με Παρασκευή στις 20.30 πολιτικό talk show με τον Τάκη Χατζή. Κορυφαία στελέχη της πολιτικής ζωής απαντούν στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Κάθε Παρασκευή η εκπομπή δίνει χώρο και χρόνο στα καυτά θέματα της επικαιρότητας. Ειδικοί, καθηγητές και δημοσιογράφοι εξηγούν και αναλύουν στο στούντιο.

Evening Report: Η άλλη διάσταση της ενημέρωσης. Η πολιτική ατζέντα σήμερα και όλα όσα θα έρθουν την επόμενη μέρα. Ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες και ανάλυση σε βάθος. Δευτέρα με Πέμπτη με τον Μάνο Νιφλή. Σταθεροί σχολιαστές: Γιώργος Μουρούτης, Μαρία Καρακλιούμη.

 

One Time: Όλα όσα έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε και όλα όσα θα έρθουν την επομένη. Ζωντανή επικοινωνία με τους τηλεθεατές. Παρουσιάζει η Μαρία Αραμπατζή. Κάθε Παρασκευή στις 22.00

 

Στιγμές: Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής, δημοφιλείς καλεσμένοι από τον χώρο της πολιτικής, της τέχνης και της επικαιρότητας έχουν την ευκαιρία να συστηθούν εκ νέου στο κοινό αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής τους. Κάθε Δευτέρα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, με τον Μάνο Νιφλή. (Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου)

#Open_Culture το Σαββατοκύριακο: Ευρωπαϊκός κινηματογράφος, ντοκιμαντέρ και ταξιδιωτικές εκπομπές κάθε Σαββατοκύριακο στο πρόγραμμα του One Channel. Ταινίες που αγαπήθηκαν, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν κρατούν συντροφιά τους τηλεθεατές.

Νέο πρόγραμμα στα Παραπολιτικά 90,1 FM

 

Έναν νέο δυναμικό κύκλο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας  ανοίγουν τα  Παραπολιτικά 90,1 από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

 

Τα τελευταία δέκα χρόνια παρέα ενημερωνόμαστε για ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητά μας. Η ραδιοφωνική παρέα μεγαλώνει με την προσθήκη της εκπομπής «Πρώτο Πρωινό» από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις πέντε μέχρι και επτά το πρωί.

 

Ο Αλέξανδρος Κλώσσας με την εκπομπή «Πρώτο Πρωινό» ενημερώνει για όσα θα μας απασχολήσουν μέσα στην ημέρα. Προτείνει λύσεις στα χρηστικά καθημερινά ζητήματα με ρεπορτάζ, σχόλια και πολύ καλή διάθεση για την εκκίνηση της ημέρας.

 

Το ανανεωμένο πρόγραμμα:

 

Δευτέρα – Παρασκευή 

 

 

05:00-07:00 Αλέξανδρος Κλώσσας (Πρώτο πρωινό)

 

07:00-09:00 Σωτήρης Ξενάκης & Βασίλης Σκουρής (Γιατί με ξύπνησες πρωί)

 

09:00-11:00 Χριστίνα Κοραή & Δημήτρης Τάκης (Μπρα ντε φερ)

 

11:00-12:00 Νίκη Λυμπεράκη (Στον Αέρα)

 

12:00-13:00 Στέλλα Γκαντώνα & Θανάσης Φουσκίδης (Εκείνη και εγώ)

 

13:00-14:00 Θύμιος Καλαμούκης & Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (Ελληνοφρένεια)

 

14:00-15:00 Γιώργος Πιέρρος (Μαγκαζίνο)

 

15:00-17:00 Μαρία Λεμονιά & Έλενα Καραμίχαλου (Κακά κορίτσια)

 

16:55-17:00 Βαγγέλης Κιούσης (Πέντε λεπτά στο δρόμο)

 

17:00-19:00 Κώστας Γκόντζος & Διονύσης Βερβελές (Στο 90 και 1)

 

19:00-21:00 Λάμπρος Καλαρρύτης (Εμείς οι Έλληνες)

 

19:55-20:00 Βαγγέλης Κιούσης (Πέντε λεπτά στο δρόμο)

 

21:00-23:00 Ανδρέας Μαζαράκης (Ο Εξαρχείων)

 

23:00-04:00 Μάνος Τσιλιμίδης (Ραδιοβάρκα ο Άγρυπνος)

 

23:00-04:00 Παρασκευή Ανδρέας Μαζαράκης (Τα ωραία του Ανδρέα)

 

04:00-05:00 Παρασκευή Ελληνοφρένεια ( Ε)

 

Σαββατοκύριακο

 

 

05.00-06.00 Αντώνης Μπληζιώτης (Όλα στο στόχαστρο)

 

06:00-09:00 Τηλέμαχος Σαντοριναίος (Πρωινή πτήση) 

 

09:00-11:00 Πένυ Αβραμίδη (Σαββατοκύριακο μαζί)

 

11:00-13:00 Ανδριάνα Ζαρακέλη (7 Μέρες)

 

13:00-14:00 Ώρα του λαού (Ελληνοφρένεια)

 

14:00-15:00 Τηλέμαχος Σαντοριναίος (Μαγκαζίνο)

 

15:00-16:00 Μαρία Λεμονιά & Έλενα Καραμίχαλου ( Τα καλύτερα ‘’Κακά κορίτσια’’ )

 

16:00-17:00 Βαγγέλης Κιούσης (Motor one) 

 

17:00-18:00 Γιώργος Κουβαράς (Μίλησε μου) 

 

18:00-20:00 Κώστας Ορκόπουλος (Στάσου πλάι μου)

 

20:00-22:00 Βασίλης Κριμπάς (Άλμπουμ)

 

22:00-00:00 Θανάσης Βούτσινος (Ένα για το δρόμο)

 

00:00-04:00 Ανδρέας Μαζαράκης (Τα ωραία του Ανδρέα)

 

04:00-05:00 Θύμιος Καλαμούκης & Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (Ελληνοφρένεια) Ε

 

22:00-23:00 Κυριακή  Θανάσης Βούτσινος (Ένα για το δρόμο)

 

23:00-04:00 Κυριακή  Μάνος Τσιλιμίδης (Ραδιοβάρκα ο Άγρυπνος)

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ο έμπειρος  δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου άφησε το Open και υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ...

-Την Τετάρτη 28/08/24 στις 22.00, το MEGA θα μεταδώσει την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας - Μπόντο Γκλιμτ για τα play- offs του Champions League. Την περιγραφή θα κάνει ο Α. Κατσαρός. Από τις 21.40 θα υπάρχει pre-game εκπομπή με τους Π. Περπεριδη, Α. Καρπετόπουλο, Μ. Σακελλαρόπουλο, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης στο post game θα δούμε όλα τα γκολ των αγώνων...

το δυναμικό του Ελληνικός 93.2 προστέθηκε και η Σαπφώ Ματσιώρη, ένα δυνατό ραδιοφωνικό όνομα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έκανε εκπομπές στον Αθήνα 9.84...

-Νέα τηλεοπτική στέγη βρήκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης μετά την αποχώρησή του από το Breakfast@Star.  Ο μάγειρα που έγινε ευρύτερα γνωστός μετά από τη νίκη του στο MasterChef, από αρχές Σεπτεμβρίου θα μπει στην κουζίνα του Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.Τη θέση του Σταύρου Βαρθαλίτη στο Breakfast@Star πήρε ο Χρήστος Μοίρας...

-Kαλό βράδυ και εις αύριον τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com