ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

6 September, 2024 - 15:24

Categories: 

Υπογράφει αναπροσαρμογή συμβολαίου ο Φώτης Ιωαννίδης με τον Παναθηναϊκό

Το πιο «καυτό» όνομα του φετινού καλοκαιριού αποτέλεσε ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 24χρονος διεθνής φορ του Παναθηναϊκού, έχοντας ως προίκα την πιο παραγωγική του σεζόν με την  πράσινη φανέλα, είδε τις μετοχές του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να εκτοξεύονται.

Με άμεση συνέπεια ο διεθνής φορ να προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως οι Άιντραχτ. Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπολόνια, Γουέστ Χαμ, Ίπσουιτς και όχι μόνο, που κατέθεσαν προτάσεις πολύ υψηλές όπου οι περισσότερες από αυτές ξεπερνούσαν τα 20 εκατ. ευρώ. Με την διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου να τις απορρίπτει όλες, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την απέραντη πίστη της στις ικανότητες και το χαρισματικό ταλέντο του Φώτη Ιωαννίδη!

 

Οι «πράσινοι» μετά την αγορά και του υπόλοιπου ποσοστού των δικαιωμάτων του, αναμένεται να καλέσουν τον διεθνή φορ  προκειμένου να υπογράψει την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό!

 

Ομάδα: