ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

10 September, 2024 - 16:32

Categories: 

Σπανούλης: «Χωρίς εσένα δεν θα ζούσαμε κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας!»

 

Την δική τους ιστορία με ολόχρυσα γράμματα έγραψαν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης φορώντας την ένδοξη φανέλα του Ολυμπιακού!

Με αμέτρητες σπουδαίε στιγμές που χάρισαν σημαντικούς τίτλους στον τίτλο οι δυο μεγάλες μορφές και αρχηγοί των Πειραιωτών, έστειλαν άπειρες φορές τους εκατομμύρια φίους της ομάδας στα ουράνια1

Συνεργάστηκαν στην πιο iconic φάση της ομάδας στον αλησμόνητο τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2012 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας  όπου ο «Kill-Bill» πάσαρε στον «Πριντ» για το πεταχτάρι που χάρισε το τρόπαιο στους «ερυθρόλευκους»

Ο Σπανούλης με ανάρτηση στο instagram υποκλίθηκε στο μεγαλείο και τις ηγετικές ικανότητες του Γιώργου Πρίντεζη. «Σ ‘ ευχαριστώ γιατί χωρίς εσένα δεν θα ζούσαμε κάποιες απο τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας!», είπε μεταξύ άλλων και έβαλε φωτογραφίες από την κοινή τους πορεία στα γήπεδα και όχι μόνο.

 

«Είμαι πολύ περήφανος για ‘σένα Πρι! Γι’ αυτά που κατάφερες με την δουλειά σου, την αφοσίωσή σου, την νοοτροπία σου και την αγάπη σου! Είμαι υπερήφανος που με άντεξες όλα αυτά τα χρόνια σε αποδυτήρια, γήπεδα, αεροδρόμια, δωμάτια ξενοδοχείων, τηλέφωνα. Σ’ ευχαριστώ γιατί χωρίς εσένα δεν θα ζούσαμε κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας! Α MOMENT TO REMEMBER»

 

 

Ομάδα: