ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

10 September, 2024 - 23:50

Εθνική «ραψωδία» στο Δουβλίνο και κορυφή

 

Τις νίκες της στη φάση του Nations League ζευγάρωσε η Εθνική ομάδα επικρατώντας της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο με 2-0 και έτσι παρέμεινε ακλόνητη στο ρετιρέ του ομίλου του δεύτερου γκρουπ.

Κορυφαίος και σκόρερ για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι αναδείχθηκε  ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο διεθνής φορ του Παναθηναϊκού στο 50’ αφού πρώτα υποδέχθηκε ιδανικά την μπάλα από την κάθετη πάσα του Μπακασέτα με ασύλληπτο σουτ την έστειλε στο αντίπαλο «Γ» ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο προς μία τεράστια σε αξία νίκη, που της ανοίγει διάπλατα την πόρτα για το κυνήγι μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων στον όμιλό της. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τζόλης με πανέμορφη προσπάθεια στο 87’ που εκμεταλλεύθηκε ιδανικά την δεύτερη ασίστ του Μπακασέτα!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από τα πρώτα λεπτά ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων ζητώντας το γκολ της νίκης. Στο 11’ η κεφαλιά του προωθημένου Κουλιεράκη από εκτέλεση κόρνερ του Μπακασέτα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 26’  η εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Κέλεχερ σε κόρνερ.

 

 

 

Ομάδα: