ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

13 September, 2024 - 17:22

Categories: 

Αντιπρόεδρος στην Ένωση Παικτών Ευρωλίγκας ο Πίτερς

Αρκετά ενεργός σε θέματα που αφορούν τα συνδικαλιστικά ζητήματα των παικτών παρουσιάζεται ο Άλεκ Πίτερς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού σε  ψηφοφορία που διεξήχθη στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Παικτών Ευρωλίγκας εξελέγη νέος αντιπρόεδρος.

Συγκεκριμένα, βγήκε δεύτερος σε ψήφους και πρώτος ήταν ο Τόρνικε Σενγκέλια, ο οποίος έτσι ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρεία της Ένωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Από ‘κει και πέρα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης είναι πενταμελές και έτσι εκτός από τους Πίτερς και Σενγκέλια, τα άλλα τρία μέλη είναι οι Ντονάτας Μοτιεγιούνας, Τόμας Σατοράνσκι και Μάριο Χεζόνια.

Τέλος, στη Γενική Συνέλευση οι παίκτες αποφάσισαν το βραβείο του πιο αξιοσέβαστου παίκτη να ονομάζεται «Κάιλ Χάινς» από εδώ και στο εξής, προς τιμήν του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι ανακοίνωση την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ομάδα: