ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

16 September, 2024 - 17:11

Categories: 

Κουμεντάκης: «Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται!»

Αξίζει να σημειωθεί πώς το ταξίδι άρχισε. Πιο συγκεκριμένα το ταξίδι του Ολυμπιακού ONEX, στην Ευρώπη, για τη σεζόν 2024-25. Εξάλλου φέτος που ο σύλλογος θα συμπληρώσει τα 100 χρόνια, οι στόχοι και οι βλέψεις είναι υψηλοί. Ειδικότερα αυτό υπογράμμισαν τόσο ο Ραφαήλ Κουμεντάκης όσο και ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς. «Να πάμε όσο πιο μακριά»

 

Οι δηλώσεις του Ραφαήλ Κουμεντάκη

Ο διεθνής ακραίος του Θρύλου, δήλωσε: «Ξεκινάμε ένα ταξίδι, το οποίο ελπίζουμε να είναι όσο πιο μακρύ γίνεται. Ανυπομονούμε να αρχίσουν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Αρχικά, να κερδίσουμε το πρώτο μας παιχνίδι, που είναι δύσκολο. Τα πρώτα παιχνίδια κρύβουν πάντα κάποιες δυσκολίες. Να μπούμε στους ομίλους και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

 

 

 

Οι δηλώσεις του Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς

Από την πλευρά του, ο Σέρβος διαγώνιος των «ερυθρόλευκων», ανέφερε: «Ξεκινάμε. Το πρώτο μας ταξίδι. Πηγαίνουμε στη Βόρεια Μακεδονία, για τα προκριματικά του CEV Champions League. Σίγουρα, περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαστε όλοι υγιείς και εύχομαι, να κάνουμε καλό παιχνίδι».

Ομάδα: