ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

16 September, 2024 - 18:36

Categories: 

Έρχεται Γολγοθάς χωρίς ανάσα για τον Ολυμπιακό

 

Ο Ολυμπιακός δυσκόλεψε τη ζωή του με την απροσδόκητη εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στον Παναιτωλικό. Σε μία αναμέτρηση όπου βάσει προγράμματος οι «ερυθρόλευκοι»« ξεκινούσαν από τη θέση του οδηγού, σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να φτάσουν τα στάνταρ όπου οι ίδιοι επιθυμούσαν , με άμεση συνέπεια να πέσουν στην παγίδα, που τους έστησαν ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου Γιάννης Πετράκης και οι ποδοσφαιριστές του.

Ένα αποτέλεσμα, που αφενός μεν στέρησε τη δυνατότητα από τους Πειραιώτες να παραμείνουν μόνοι τους στην κορυφή και το πιο ξεκάθαρο είναι ότι τους βάζει σε πλήρη εγρήγορση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.  Με τον διοικητικό ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη να μεταβαίνει στα αποδυτήρια και να θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να αλλάξουν αμέσως νοοτροπία.  Ο Ολυμπιακός καλείται τις επόμενες 20 ημέρες να βγάλει με επιτυχία ένα ιδιαίτερα δύσκολο όσο και καθοριστικό πρόγραμμα, όπου το ... λάθος απαγορεύεται διά ροπάλου.

Κι αυτό διότι σε περίπτωση κατά την οποία οι «ερυθρόλευκοι» … λωξοδρομήσουν, αφενός  θα μείνουν πίσω στο κυνήγι του τίτλου και αφετέρου η εσωστρέφεια θα αυξηθεί. Τόσο προς τους ποδοσφαιριστές όσο και ως προς τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο κύκλος της απαιτητικής τετράδας αγώνων ξεκινάει από το προσεχές Σάββατο (21/9), όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα δοκιμαστούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, ενώ ακολουθεί την μεθεπόμενη Πέμπτη (26/9) η ευρωπαϊκή πρεμιέρα στην έδρα της Λιόν για το αναβαθμισμένο φέτος EuropaLeague. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός στις 29 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει τον πολύ επικίνδυνο φέτος Ατρόμητο, για να ακολουθήσει το ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 6 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Παιχνίδια – φωτιά εκ των οποίων τα αποτελέσματα αναμένεται να σηματοδοτήσουν πάρα πολλά σε ό,τι αφορά την μετέπειτα πορεία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Ομάδα: