ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

17 September, 2024 - 18:47

Categories: 

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε πενταετή συμφωνία με τη Sunel για το κλειστό των Άνω Λιοσίων

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος γνωστοποίησε πως συμφώνησε με τον όμιλο Sunel για την ονοματοδοσία του Κλειστού των Άνω Λιοσίων και το deal είναι για πέντε χρόνια με οψιόν για ακόμη πέντε.

Όσα είπε ο Αγγελόπουλος σχετικά:

Να σας ενημερώσουμε για τη συμφωνία με τον όμιλο Sunel για το δικαιώματα ονοματοδοσίας για τα επόμενα πέντε χρόνια και με οψιόν για άλλα πέντε. Προσθέσαμε άλλον έναν κρίκο στο γηπεδικό. Μένουν ακόμα 2-3 σημαντικά κομμάτια, με έργα που θα κάνουμε στο γήπεδο, όπως και η μεγάλη επένδυση εκτός γηπέδου.

 

Τη διαδικασία την έχουμε τρέξει τους τελευταίους 13 μήνες. Καταλήξαμε σε 5 ενδιαφερόμενους, οι 3 πέρασαν στην τελική φάση και με μεγάλη μας χαρά συμφωνήσαμε με τη Ζανέλ. Μοιραζόμαστε κοινό όραμα με την επιχείρηση και αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί και να κάνουμε πράγματα από κοινού.

 

Πριν 4 χρόνια παραλάβαμε ένα χρέπι. Βρεθήκαμε στο δίλλημα αν θα προχωρήσουμε σε επενδύσεις. Πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε παρά τον κορωνοϊο, πραγματικά φτύσαμε αίμα. Είμαστε υπερήφανοι και θα πρέπει να είναι και ο κόσμος. Το γήπεδο σώθηκε, αδειοδοτήθηκε πρώτη φορά από την ΑΕΚ και αναπτύσσεται. Είμαστε πραγματικά περήφανοι, χωρίς βοήθεια από κανέναν πορεία, αλλά με όλα με πόρους της ομάδας μας. Χαρούμενοι που βρήκαμε τους καλούς συνεργάτες και να συνεχίσουμε μαζί».

 

Ομάδα: